вівторок, 24 листопада 2015 р.

Я в повному шоці!

  Не знаю навіщо тут слова. Ми повністю переграли Порту. Абсолютно якісна, фантастична перемога Сергія Станіславовича і КОМАНДИ! Дякую хлопці!

понеділок, 23 листопада 2015 р.

За мрією...

Черговий головний матч сезону. Напевно для гравців це важливо для мотивації. Бо цієї осені це вже далеко не перший матч сезону. Особливо для збірників. Але, і для Динамо вже були матчі із Челсі, матч із шахтою. Тепер матч із Порту. Всі кажуть про мрії, що гравці живуть метою вийти у наступну стадію ЛЧ. Так, треба бути реалістами. Далі 1/8 ЛЧ пройти нам буде дуже важко, навіть якщо ми туди потрапимо. Однак, у тому то і є суть футболу, що гравці повинні ставити перед собою найвищі цілі, бо інакше футбол, як і інший професійний спорт, втрачають доцільність. Треба мріяти і прагнути перемог, треба йти через не можу. Тільки так гравці і команди зростають. Тому мрія гравців Динамо мені цілком зрозуміла. І якою б вона важкою не здавалась, головне – вона є, вона досяжна!

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Трансферні пошуки. Центральний півзахісник. ч.3.

Коли вже більшість відомих гравців перебрано настає час справжніх трансферних пошуків. Чи вдасться мені здивувати? Не думаю. Але, я дійсно даремно часу не витрачав. Уважно спостерігав за багатьма гравцями, у тому числі у стикових матчах. Можна було помітити молодого угорця, який досить успішно зіграв проти норвежців. Так само і у Норвегії дійсно молода команда. І про одного із її гравців я нещодавно вже писав. Мої пошуки охоплюють більшість чемпіонатів. На сьогодні я вважаю, що майже вичерпав ресурс гравців на позицію центрального півзахисника. Більшість цікавих гравців вже загадані, деякі навіть по два рази, як Джака, про якого я вже писав у 2013 році. Сьогодні будуть нові імена. Можливо, що для декого і знайомі.
Маркус Хенріксен


вівторок, 17 листопада 2015 р.

В мене не має слів...

  Майже немає. Але так грати я б заборонив. Зрозуміло, що емоцій забагато. І ми вийшли на Євро. Але, так грати не можна. Добре, що все закінчилось для нас добре. Але цей тренерський штаб треба змінювати негайно. Бо з такою тактикою нам немає що робити на Євро. І зрозуміло, що такий брудний футбол треба заборонити. Тому дякую хлопцям за результат! Бо гра забудеться, а результат залишиться...

суботу, 14 листопада 2015 р.

А мали можливість перемогти і 3:0!

  Емоцій занадто багато. Від мене вимогають у цій ситуації ще й грамотно писати. Нажаль на емоціях це дійсно дуже важко. Давно я так не кричав, як після першого шедевру Ярмоли. У першому таймі мене неприємно здивувала Словенія. Не очікував від неї такої гри в атаці. А в другому все стало на місця. Ми перемогли.

‪Pray‬ ‪ for‬ Paris‬


пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Вирішальний момент!

Завтра нас чекає перша гра, найважливіша гра осені. Зараз є багато думок. Є багато лякливих. Бо всі знають, що для України є прокляття грати у таких матчах. Однак історія завжди пишеться знов. І є можливість довести, що це покоління може здолати цю перепону. Вчорашня гра Угорців із Норвежцями довела те, що виграє той, хто забиває. Всі давно вміють грати. Виграє та команда, яка вигризає м’ячі, яка віддає більше сил боротьбі. Завжди перед матчем сили рівні. Виграє та команда, яка краще грає. Ясно, що є попередні розклади. На папері Україна сильніша за Словенію. Але, треба поважати і суперника.


четвер, 12 листопада 2015 р.

Трансферні пошуки. Центральний півзахісник. ч.4.

Таке іноді буває, що можна дивитись одного гравця і знайти іншого. Добре відомо, що свого часу ВВЛ поїхав дивитись Уралан. Його ціллю був Смєртін. А привіз він звідти Яшкіна і Кормільцева. Таке буває і зі мною. Сьогодні я в чергове проглядав відомого гравця. Він достатньо відомий і клуб у нього якісний. І побачив поряд із ним молодого, можливо більш цікавого у потенціалі гравця. Він обов’язково з’явиться у моїх майбутніх блогах. Ми знаходимося у тій ситуації, що пошук під сьогоднішню схему Динамо не є типовим. Бо Динамо сповідує схему Юве. Мало команд таке собі дозволяють, бо для неї потрібні особливі гравці. Позиція Пірло надто складана. І у світі мало є гравців, які спроможні на ній грати. Навіть Барса, Баварія, Челсі, МЮ… хоч і грають у таку ж схему, але на позиції Рибалки в них грає руйнівник. Тому важливо знайти виняткових гравців, які б могли закрити одразу декілька позицій в центрі. Саме так я робив свій вибір.
Граніт Джака


неділю, 8 листопада 2015 р.

Чим важче перемога, тим вона цінніше!

Я дійсно дуже радий, що киянин Євген Макаренко повернувся до старту. Як на мене, то саме він повинен грати в основі. Бо я за те, щоб саме вихованці клубу грали. Для мене саме в цьому є потенціал для успіху клубу на міжнародній арені. Стосовно гри. Ми всі все бачили. Важко грати проти мурів із Мораєсом. Тому повернення Теодорчика – дуже гарна новина. Коли він вийшов, то одразу чітко я побачив справжнього центрального нападника. Саме його поява і призвела до перемоги. Бо Тео суттєво поглибив нашу атаку, та якісно підсилив тиск на центральних захисників. Може здатися, що Динамо було не готово до матчу. Бо не було великої кількості моментів, швидкостей. Але це оманливе враження.

середу, 4 листопада 2015 р.

Дива не сталося

  У мене є лиша одна думка, одне єдине запитання: чому ж не грати із цим Челсі з перших секунд агресивно. Чому ж ми виходимо і боїмося? Цей Челсі ми можемо перемогати. І для цього треба просто не боятись. А із таким підходом ніколи не переможеш у важливих матчах. Бо відігрались і знову прижались. Знову собі привезли. Думаю, що треба робити з матчу в Лондоні корисне.