середу, 27 квітня 2016 р.

Цікаво що буде))

Так виходить, що найближчі святкові дня я не зможу активно спілкуватися. Треба відпочити від інформаційного потоку. Я дуже люблю поїздки і ціную можливість дати відпочити очам від моніторів, а голові від потоку інформації. Тому саме сьогодні я спробую написати декілька слів про недільний матч.


неділю, 24 квітня 2016 р.

МИ ЧЕМПІОНИ!

  Це була фантастична гра. Це фантастичні емоції. Саме за такі хвилини я люблю футбол. У мене не має жодних бажань розбирати цю гру на деталі. У цьому не має потреби. Ми перемогли, ми здобули золоті медалі і прямий вихід у ЛЧ. Так, ті самі 16 млн. євро. І можливість запросити до свого складу якісних гравців. Бо саме ЛЧ - мотивація. Особливо коли команда так стабільно демонстпує результат. Я хочу побажати всім отримати свою дозу адреналіну і ендорфіну. Не шукати у цьому матчі негативу. Не думати зараз про наступні матчі, про наступний сезон. Просто радійте. Бо радість - головне що ми потребуємо у наш час!

середу, 13 квітня 2016 р.

Складнощі вибору вірного шляху

  Я не думаю, що створюю чи озвучую якусь сенсацію сьогоднішнім матеріалом. Скоріше за все це просто моя особиста позиція. Насправді реалізм і правда завжди посередині. Бо не має простої істини. Як і не має простих шляхів. Ми бачимо дуже багато прикладів. Можна навести багато яскравих команд, які йдуть своїм шляхом. От вчора ми бачили як зустрілись два найцікавіші проекти: МанСіті і ПСЖ. Це є дві команди, які повстали з попелу. Клуби мають власну історію. Однак із плином часу команду падали до небуття майже. Знайшовся інвестор, який вклав мільярдні кошти в команди. Це призвело до здобутків чемпіонства. Але така бажана ЛЧ недосяжна. Кращі гравці, кращі тренери, величезні амбіції. Однак, знаходяться команди, такі як Юве, Челсі, МЮ, Реал, Барса, Баварія, Інтер, Атлетико Мадрид, які так само ставлять такіж задачі. І ці клуби мають фундамент розвитку. Тому вони мають здобутки більш суттєві. Всі хочуть перемогти у ЛЧ, вкладають величезні інвестиції. А перемога дається лише одній команді. Де захований секрет успіху?

пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Все це не просто так!

  Я досить довго збирався думками. Сьогодні ми стоїмо перед першою відвертою поразкою Реброва у його дворічній кар’єрі. Так, восени була поразка від шахти, а восени 2014 року була поразка від Ольборга, а на весні від фіалок. Це все було боляче, неприємно, але ми знаходили пояснення. А от не просто поразка в окремому матчі, а саме не прохід до ½ КУ у протистоянні із Олександрією – жахлива поразка. Бо ж в одній грі дійсно команда може зробити певні помилки, можуть так скластись обставини. А от у двох матчах поспіль випадковість не можлива. Тому треба детально все продумати.