четвер, 24 листопада 2016 р.

Про таке Динамо треба говорити!

  Так хочеться  поговорити про ЛЧ. Тим більш, що привід такий святковий. Як і у минулому році наша команда вийшла з групи. Але, цього разу все було не так. Завжди головним у футболі є рахунок на табло, тобто результат. Та набагато приємніше коли за результатом стоїть якісна, переконлива гра твоєї команди. І моя команда можливо і демонструє іноді нестабільність, як це було у Стамбулі, коли були проведені два різних тайми. Однак, як же грає ця команда. Це просто захоплення. Всі побудовано на поєднання найважливіших компонентів – високий рівень мислення, якість виконанні і організації гри. Як сказав один відомий аналітик сьогодні, що ця команда доставляє м’яч до воріт суперника в три дотики. Моє Динамо демонструє якість. Це поєднання індивідуально сильних гравців, які грають у швидкісний командний футбол. Думаєте, що мені щось привиділось? Так, я пишу про Динамо, про наше Динамо Ю19.

вівторок, 22 листопада 2016 р.

Чи побачимо ми в Неаполі нове Динамо?

  Зараз такий час, що від Динамо в ЛЧ вже ніхто і нічого не очікує. Чисто теоретичні шанси є, але практично вже ніхто у команду не вірить. Скоріше за все і самі гравці вже давно все розуміють. Залишилось довести цю ЛЧ до кінця. І саме тому матч у Неаполі перетворюється на гру без особливої мотивації. Дивно це звучить. Ні, для гравців Наполі мотивація буде високою. Для гравців Динамо це просто матч престижу. Саме тому більшість із нас не очікує нічого від Динамо. Думаю, що і гравці Наполі все розуміють. Тому хід матчу може стати досить несподіваним. Особливо якщо Ребров вирішить ризикнути.

суботу, 19 листопада 2016 р.

На помилках треба вчитись!

Життя – важке випробовування для кожного. І оступитись може кожен. Та нам не відома справжня глибина прірви. Ми знаємо багато прикладів падіння людей. Знаємо, що впасти з вершини на дно дуже легко. Приклади Мілевського і Алієва далеко не перші, хто загубив кар’єру через алкоголь чи наркотики. Пол Гаскойн, Марадонна, Гарінча, Муту, Адріано, Бест, Леоненко… Це відомі імена. Але ж є багато не таких відомих гравців, які так і не стали видатними через алкоголь. Зараз в один ряд із цими людьми став колишній динамівець Роман Єрьоменко. Я зрозумів колись його трансфер до Рубіну, але так і не зрозумів як можна проміняти Динамо на Рубін. Хай не ображаються фани казанської команди. Але Динамо – Динамо. І якщо залишати таку команду на піку форми, то лише заради кращого чемпіонату і більш потужної команди. Бо з того часу, як Рома потрапив до Рубіна він зник для мене.

вівторок, 8 листопада 2016 р.

У пошуках логіки.

  Іноді треба помовчати, витримати паузу. Всі знають, що я підтримую Реброва. Напевно я один із тих, хто його завжди захищає, підтримує, намагається знайти пояснення рішенням. Хоча я вмію критично мислити. Для мене важливо бачити логіку. Логіка – головна складова мого життя. Якщо я бачу протиріччя, якщо я бачу як щось йде проти логіки, то у мене це викликає емоції. Бо я дійсно хочу у всьому бачити логіку. Ми всі заложники обставин. Скажімо я б дуже хотів поїхати відпочивати в Крим, бо у моєї родини склалась традиція їздити в листопаді в Крим, але ж зараз я хоч і можу собі це дозволити фінансово, але громадянська позиція зараз допустити таке не дасть. Чи я дуже хочу поїхати на Балі, але можу дозволити собі лише Єгипет. Те ж саме по Динамо. Ми хочемо дуже багато від команди, я думаю, що і Ребров хоче, але команда ніколи не могла собі дозволити придбати умовного Бейла, тому ми маємо Громова. Але чи є в цьому логіка?