середу, 29 березня 2017 р.

Сумно, але все це так легко передбачити!

  Події відбуваються дуже стрімко і несподівано. Нажаль не вистачає вільного часу для того, щоб своєчасно і якісно реагувати на всі події. Тому останні роботи все більше схожі на дайджест, або на якісь підсумки тижня. Особисто мені таке не до вподоби. І я хотів би обговорити кожну подію окремо. Тим більш, що вони всі дійсно заслуговують на прицільну увагу. Та все ж черговий дайджест.

неділю, 19 березня 2017 р.

Всі шляхи ведуть до Загребу.

Завжди думаєш про те з чого почати. Відбулась гра із Чорноморцем. Перший тайм матчу дав надію. Ми побачили яскраву гру, прекрасні навіси від Антунеша, декілька невикористаних моментів та два прекрасні голи. А в другому таймі ми побачили все ту ж невиразну гру. І знову гол дуже схожий на той, що ми пропустили від Зорі. Повна відсутність надійності від оборони. Я б не сказав, що Одеса створила суттєву небезпеку. Та гол вийшов в наші ворота зовсім нелогічний. І до останньої секунди відчувалась напруга. Бо ж такий дурень може залетіти ще раз. І таке вже було далеко не один раз в цьому сезоні. А це як стабільність. Стабільні проблеми в захисті – те, з чим боровся Ребров, коли купував нових захисників. Дійсно хочеться впевненої перемоги. Та знову не виходить.

неділю, 12 березня 2017 р.

Треба мати гідність!

І зараз все почнеться. Після такої провальної гри весь бруд посиплеться на Реброва і команду. Бо навіть по заявці на матч легко побачити, що в запасі команди не має зовсім підсилення атаки. Один Яремчук. Кудись зникли Циганков і Шепелєв. А сама команда вийшла грати в академічний футбол, без особливих емоцій. Знову те саме катання і закидання, все розраховано на що там щось вийде. Не має іскри, не має жаги. Команди ще минулої гри зіграла без емоцій. А цієї ми побачили повну байдужість.

середу, 8 березня 2017 р.

Зі святом, дівчата!

В цей прекрасний і теплий день хочу привітати прекрасну половину людства із ваши святом, святом Весни! Хочу подякувати за кожну мить, якою ви наповнюєте наше життя. Саме ви є нашим натхненням і сенсом нашого існування!