Страницы

субота, 7 березня 2020 р.

Про перемоги завжди приємно писати!!!

  Напевно все ж важливо розставляти акценти. Гра була бойовою. Олександрія зіграла конкурентно. Побільше б таких матчів. Суддя зіграв паскудно, бо багато було свистків не по ділу. В обидва боки. Але Динамо забило якісний гол у першому таймі. Саме на характері, на боротьбі. На початку другого тайму видалення Довгого. За таке дають жовту зажди. Треба бути реалістом. Гра у вісок. Неприємно здивувало Динамо після вилучення, бо була втрачена ініціатива на певний строк. Так і хотілось сказати, що Динамо грає у більшості і не може контролювати гру. Жахливо.



  Але Олександрія дійсно зіграла на емоціях якісно. Другий гол шикарний. Вскрили оборону. У суперника поступово почало вичерпуватись пальне. І тут цей лівий пеналь. Суперник в м'яч не грав. Сидорчук не грав у голову. Більше того. Це нирок на рівні поясу називається небезпчною грою. І саме від гравця Олександрії. Добре, що не сталось другої помилки і Сідор не отримав жовтої другої. Але по законам логіки суддя повинен був вилучати Сидорчука. Якщо ставиш пенальті за небезпечну гру, то потрібно давати жовту. Дивні рішення. І тут треба подякувати Сергію. Він відчув момент. І сам пропосив заміну. Вперше побачив від капітана таке капітанське рішення. Молодець. Запал у суперника почав завершуватись і гол Миколенка підтвердив логічность. Все ж у меншості суперник не зумів довго грати агресивно на рівних весь другий тайм.
  Дуже сподобався Дуелунд. Він зіграв якісно за той короткий проміжок часу, що у нього був. Назарій Русін третій матч поспіль без голів. Але хлопцю треба довіряти і далі. Та треба додавати. Бо Соль також заслуговує на більшу ігрову практику. Він то свій гол забив у минулому турі. Попереду кубковий матч. І от там буде ще більша заруба. Правда буде і Циганков. Можливо буде і більша ротація по складу. Побачимо. А перемога заслужена. І тренерський штаб на диво не налажав сьогодні.
  Дякую за увагу!

10 коментарів:

  1. А мне понравился Кадири каши не испортил можно сказать даже больше зацементировал центр. А его передача на Бую.совсем чуть чуть не хватило. Да сразу видно класс у Микки. Работа с мячом понимание игры. Честно на голову выше Буяльского. Жаль Шепелев не забил а так провел хороший матч.

    ВідповістиВидалити
  2. ViAn, нечего добавить, ясно что Миха делал ротацию. Александрия не удивила, больше старалась давить, рассчитывая что Динамо дрогнет, на уровне сыграл Бущан. Хотелось от Динамо больше качественной игры, но похоже не с этим тренером. Уровень команды сильно упал как уровень нашего чемпионата.

    ВідповістиВидалити
  3. Хорошо что хоть Днепр загнал в будку шахтер2 и теперь нет гарантированных очков.Но Арановскому не позавидуешь

    ВідповістиВидалити
  4. Леонід, а я думаю, що рівень нашого чемпіонату зараз почав зростати. Гарна генетика, класні тренери. Тому то і є Ворскла Максимова, Колос Костишиниа, Десна Рябоконя, Зоря Скрипника, Олександрія Шарана. Симпатичні команди, які створюють проблеми для Динамо і шахти. Останні у кожному матчі навесні мають величезні проблеми. А от Бенфіку пройшли без великих проблем. Не так у нас погано в чемпіонаті зараз. Хоча до рівня чемпіонату, який був у топ 7 Європи, ми зараз вже не дотягуємо. Ми вже десь 11 зараз. І це величезна проблема.

    ВідповістиВидалити
  5. hunter, я думаю, що Арановський зробив все адекватно. А Марік по ділам у 6-ку не потрапив. Колос - така команда, яка має коротку лаву запасних. Тому може і є гравці для того, щоб в окремих матчах показувати гарний футбол. Та от чи зможе ця команда витримати режим гри із топ 5 нашого чемпіонату - загадка. Я думаю, що можуть поплити. Але точно нижче 6 місця вже не опустяться. Із шахтою гру не бачив. Але результат доволі симпатичний.

    ВідповістиВидалити
  6. Цікава гра сьогодні була за сюжетом. Вчергове до суддівства багато запитань. Бо в багатьох моментах до Олександрії було дуже поблажливе ставлення. Перша жовта Кадірі - взагалі аут повний. Фолом там і не пахло. Чистий підкат. А без цієї картки не було б червоної, точніше другої жовтої. Там все безумовно зрозуміло.
    Як і не зрозумів я відміни гола Русіна, бо Вербіч так точно не був на лінії м'яча і воротарю ніякого огляду не закривав. Але трактування моменту відбулось по боковій камері. Смішно.
    Олександрія провалила гру. Не зуміли вони на рівних зіграти із Динамо 2 матчі. І по суті почали щось створювати ближче до кінцівки матчу, вже у додатковий час основного часу. Ну, і після голу Циганкова. А так повна перевага за Динамо. Матч в Олександрії був куди конкурентнішим.
    Динамо зіграло з характером. Сидорчук сьогодні великий молодець. Вербіч, Миколенко, Кендзьора. І центральні захисники. Дуже якісно зіграв Русін.
    Тому хоч і з нервами, але пройшли далі. Абсолютно за грою.

    ВідповістиВидалити
  7. Динамо с результатом! Если Динамо нужно сыграть каждый раз вот так на жилах, чтобы победить за счёт характера и бойцовских качеств соперника из первой шестёрки чемпионата Украины то его опять на долго не хватит, класс игроков Динамо нивелируется с каждым сезоном при полном отсутствии командной игры. Моменты когда что-то удаётся провести, как атака при отмененном голе Русина просто безумно мало. Подтянуть лишь только физику, уронив другое этот путь не принесёт Динамо никаких дивидендов.

    ВідповістиВидалити
  8. Леонід, просто в атаці все вирішує індивідуальна майстерність. І Русін сьогодні показав, що у нього є потенціал, є прекрасні данні. Циганков це також показав. Вербіч також цілком може вирішити епізод. Ще є Дуелунд. Він буде грати більше. У нього також є висока майстерність. Наразі ця четвірка повинна бути стартовою. Тоді ми матимо в атаці різноманіття. Але сьогодні стратегія була іншою. Перший тайм розраховували на силовий футбол. Тому і з'явились Кадірі і Сидорчук одночасно. А у другому випустити Русіна, Дуелунда і Циганкова, які на легких ногах дадуть результат проти втомленого суперника. Впринципі ця тактика і спрацювала.

    ВідповістиВидалити
  9. Ну,Дуэлунда на замену как раз никто и не выпускал!))) Шепелева это помню,а датчанин так и не выше.Вообще смотрел повтор сегодня утром...Вместо Соля нужен другой форвард!Похоже испанец даже для подмены слаб.Вообще не вовремя эта история с Бесединым и нашим новым бельгийским форвардом...Соля нужно продавать.Тут пословица: сколько дашь,столько и получишь, сработала по полной.

    ВідповістиВидалити
  10. Дуелунд не вийшов виключно з тактичних ідей. Якби були рівні склади і нульовий рахунок, то Дуелунд скоріше за все б вишйов для підсилення гри. А Соль - залежний форвард. Йому потрібні люди, які створюватимуть небезпеку. І якщо атака буде потужною, то Соль буде забивати. Він гравець штрафного майданчику. Вузькопрофільний форвард. Але у своєму профілі він доволі таки непоганий, майстерний гравець. А от Русін - форвард із значно більшими можливостями, більш широко профілю.

    ВідповістиВидалити