Страницы

середа, 1 травня 2024 р.

Чи буде реванш?

 

Баварія Реал набагато цікавіше ніж Дніро 1 Динамо? Суперечливе твердження. Особливо якщо суддя Іванов. Це ж не Тюрпен. Добре, що і тут Ванат не дав судді стати головним героєм матчу. І я не прибічник теорії зговорів. Просто рівень суддівства у нас вкрай низький. Які шанси у Іванова судити матчі рівня єврокубків? Будь-хто подивиться цей матч і зрозуміє, що суддя не готовий до матчів, де буде ще більше напруження, емоцій. Що трактовка моментів не відповідає стандартам. І от із таким суддівством живуть всі наші клуби.


Матч із Дніпром 1 – вчорашній день. Саме цікаве у ньому, для мене, це відсутність Беніто і Діало. Рішенням не їхати в Дніпро дійсно підписали собі вирок на наступний сезон. Кому потрібні в команді гравці, які ось так вдарять по твоєму атакуючому потенціалу. Награвати їх, давати їм час, а потім вони відмовляються їхати в Дніпро, Кривий Ріг, Одесу… І ще можна було б змиритись, якби це дійсно були гравці високого рівня. А так це дублери, які грають, але вагомого внеску у цьому сезоні майже не зробили. Краще мати дублерів, які будуть надійними і передбачливими.

Всі ці моменти багато хто обговорив останнім часом. Ванат зробив акцент. Чорноморець проти шахти зіграє обидва матчі в Києві. Там була історія про логістику, але після першого матчу вони повернуться в Одесу. А потім знову приїдуть у Київ. Ага, логістика. І ім’я цій логістиці Егінальдо, Марлон Гомес, Кевін… Одні рівніші за інших. Але ж клуби домовились.

Тепер матч із тим Вересом, який вирвав нічию із Динамо не так давно. Саме Беніто, доречи, приклав там свою ногу до цієї нічиї. Хтось скаже, що без Шапаренка, Тимчика і Дячука Динамо стане слабше. Але якщо порівнювати із першим матчем, то у Динамо додались Бражко, Ярмоленко і Буяльський. Все ж це більший актив, на мою думку. Верес веде боротьбу за збереження місця в еліті. Поки історія складна. І попереду у них матч із Минаєм. Там буде 6 очок розігруватись. Віддати всі сили із Динамо за нічейку, а потім провалитись із Минаєм? Цікавий момент по мотивації і тренерській стратегії. У Динамо варіантів немає. Виключно перемога потрібна.

Дякую ЗСУ!!!

5 коментарів:

  1. Мої вітання, колеги!
    Усіх з перемогою! Вона зовсім не була легкою попри рахунок. "Верес" дуже щільно захищався, особливо у власному карному майданчику, важко було не те що вийти на ударну позицію, а змусити м'яч летіти у рамку воріт скрізь купу ніг суперників.
    Перший гол виявився результатом виконання штрафного удару, Ярмоленко був першим на добиванні після того, як голкіперр відбив м'яч.
    В'язка гра продовжилася і в другому таймі, заміни трохи пожвавили рівненчан, і вони кілька разів турбували Бущана.
    Ванат, наскільки розумію, обнулився по жовтих картках перед "Колосом".
    Його замінили на Пономаренка, якому дісталося майже 20 хвилин ігрового часу і хлопець не тільки сам забив, але й зробив гольову передачу.
    Ну і забив Шепелєв, який теж вийшов на заміну замість Ярмоленка. Так що заміни Шовковського спрацювали якісніше!

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  2. Мушу трохи себе виправити,адже Пономаренко віддав не гольову, а зробив передасист, хоча Волошин міг і сам пробивати, але холоднокровно викотив на Шепелєва, який був вже перед порожніми воротами.

    Доречі, саме Волошин віддав гольову на Пономаренка, так що Назар заробляє два асисти!

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаво, що по Ванату трансфермаркет не дає 4 карточку. Але сайт УПЛ дає. Все ж сайт УПЛ напевно точніший. Тому вибачаюсь перед Смоловим. Ванат обнулився. Але зробив це доволі якісно, у своєму стилі. Впевнений, що це стратегія СаШо. Великий у нього досвід, найбільший у нашому чемпіонаті.

    Стосовно Матвія, то про 2006 р.н. багато сказано. Об'єктивно на данному етапі саме він має найбільший прогрес. Але об'єктивно Осипенко, Білий і Суркіс так само показують доволі високий рівень гри. Те ж саме можна сказати і про Кремчанина, і Гусєва. Гусєв взагалі із 8 голами 3-й бомбардир юнацької команди. І голи у нього різноманітні. І в проходах, і головою, і дальніми ударами. Саме тому у СаШо є хороший матеріал з яким можна і треба працювати. Влітку точно будуть вирішувати по цим хлопцям. Бо ж є 2007 рік випускний, а там є декілька дуже хороших гравців. І є Люсін, який наразі є найбільшим талантом академії. Він вже дебютував за дубль, хлопець 2008 р.н. Пономаренко ж не просто у пусті ворота забив, він правильно прийняв м'яч, обробив під удар так, щоб обрізати захист. І виконав удар. Удар у Матвія потужний. Як сказал СаШо, що все тепер залежить від нього. Довіряти йому будуть і далі.

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні колеги по вболівальницькому цеху, вітаю вас з Великоднем! Як світло перемагає темряву, як віра перемагає зневіру, як добро перемагає зло, так Україна переможе окупантів!
    І як "Динамо" сьогодні перемогло "Колос"! Після першого тайму і подумати не міг, що гра закінчиться саме з таким рахунком. У першій сорокап'ятихвилинці ми володіли м'ячем, мали суттєву перевагу, проводили більше атак, але дійсно гольових моментів створити не вдалося.
    Що трапилося у другому таймі - досить цікава історія. Думаю, що гості намагалися залишити свої ворота недоторканими, а в атаці - як вийде. Але автогол став холодним душем для ковалівців, і вони почували себе як боксер після нокдауна, чим динамівці скористалися у повній мірі, забивши два м'ячи протягом двох хвилин. На цьому гра була зроблена - відіграти 3 голи було нереально, а тут ще і "Динамо" не зупинялося, відвантаживши ще пару м'ячів.
    По персоналіям: відсутність Ваната відчувалася; але наявність Буяльського, Ярмоленка, Шапаренка та Бражка максимально нівелювала цю відсутність; в чергове захист зіграв досить надійно; Самба продовжує грати у своїй окремій команді; Пономаренко трохи не увійшов, як на мене.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  5. Вперше з 2021 сходив на футбол всією родиною. В такий чудовий день, як сьогодні, у Великодень!!!
    Сама атмосфера на трибунах, дуже багато дітей, багато військових, футболістів і журналістів на трибунах. Такий пласт мирного життя зараз. Я б сказав, що у першому таймі Динамо хоча і виглядало цілісно, бо всі знають маневр, структуру. Але Ярмоленко на вістрі - завжди було не його. У другому таймі рішення перевести Волошина з флангу на позицію форварда дало свої результати. Бо вістря атаки в побудовах Динамо має дуже важливе значення. За 5 хвилин розкатали. І по суті далі було питання лише у тому, скільки наб'ють голів. Забили 5. Колос нічого не показав у атаці. Хороший результат, хоча без Ваната вістря атаки страждає. Все ж вже зараз зрозуміло, що він має важливе значення саме у побудові гри, завдяки набору своїх якостей.

    ВідповістиВидалити