неділя, 23 червня 2024 р.

Про Браяна Себалльоса.

 

Динамо вийшло з відпустки. Вже опублікували номера Піхальонка і Брагару. Наступні 2 дні – буде медогляд. Саме медогляд дасть відповіді про тих, хто буде тренуватись наразі в основі. Думаю, що там можуть бути гравці дубля. Побачимо чи будуть у списку Нещерет, Волошин і Михавко, які грали за Олімпійську Збірну. Цікаво буде побачити чи будуть Михайленко, Яцик, Булеца. Може вже когось не буде, умовних Діало, Караваєва чи Беніто. І чи будуть ще новачки?


четвер, 20 червня 2024 р.

Чи будуть ще трансфери у Динамо?

   За словами всім відомих інсайдерів завтра Динамо повинно оголосити трансфер колумбійця Браяна Себальоса. Можна дискутувати, сперечатися, обговорювати цей трансфер. Добре, що є можливість таке робити в наш буремний час. Все це на фоні провалу Збірної України на Євро. Загального складного емоційного фону для багатьох чоловіків через мобілізацію. Про цю тему говорять всі, навколо мене всі. І вже десятки знайомих за останній місяць мобілізовані. Багато хто все пройшов і чекає на бойову повістку. ГенШтаб говорить правду, темпи і масштаби мобілізації в Києві величезні. І тут оцей трансфер. 1,5 млн євро відправити в Бразилію. Нагадаю, що Бразилія – країна, яка не допомагає Україні. Позиція Бразилії – мир шляхом наших територій.


неділя, 16 червня 2024 р.

Євро 2024 - стартуємо

 

Хочеться привітати Руслана Ротаня і Олімпійську Збірну України із перемогою у великому міжнародному турнірі. Безумовно більшість гравців цієї команди на Олімпіаду не поїдуть. Та сама Збірна показала якісний футбол навіть проти італійців. Фінал був важким, ще й втрата 3-х гравців Динамо, які поїхали у відпустку, послабила команду. У серії пенальті, достатньо валідольно, фінал виграли. Новий воротар шахти якісно відбив вирішальний пенальті. Тим часом дорослий Євро набирає обертів. Поки сильні збірні переконливо доводять свою перевагу. Завтра настане черга Збірної України перемогти Румунію.


четвер, 6 червня 2024 р.

Дитячі мрії збуваються - чудово))

 

Чи викликав трансфер Піхальонка якусь велику активність? Це ж перший трансфер Динамо за гроші. Так, 2,5 млн за гравця, який ще рік тому менше ніж за 10 би не продавався. Але у Дніпро 1 свої проблеми, своя історія. Напевно вони у такій ситуації, що змушені продавати своїх лідерів, щоб забезпечити існування. Добре, що є хороша власна молодь. Це не дасть впасти клубу. Багато клубів цим скористались. Динамо також. Підписали топового гравця для нашого чемпіонату, який має велику мотивацію заграти в Динамо. Який, як не дивно, народився у Донецьку і з дитинства вболіває за Динамо. І найближчий друг – Тимчик. Тому таке буває.


середа, 5 червня 2024 р.

22-00, 05.06.24....

    Дуже оригінально, в 22-00 оголосять нового гравця. Всі кажуть, що Піхальонок.


понеділок, 3 червня 2024 р.

Чи привітає Збірна свого тренера із ювілеєм?

 

Збірна розпочинає свій шлях до Євро з товариського матчу. Хороша гра із сильним суперником. Публічна підтримка України з боку Німеччини. Все так, як повинно бути зараз. Німеччина, яка розпочала 2022 рік доволі стримано, зараз є одним із лідерів нашої безпеки. І не дивно, що саме в німецькому дитячому футболі зараз зібрано найбільше наших талантів. Багато хто з цих хлопців вже тренуються із першими командами. Ми всі розуміємо, що навіть якщо із 100 дітей на дорослому рівні заграє 1, то ми цілком можемо отримати всю Збірну з Бундесліги. Для Збірної України розпочати підготовку із матчів із таким партнером – бонус.