Страницы

пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

Чи є інтрига у завершальні дні трансферного вікна для Динамо?

Так багато різних спортивних подій. І якщо останні пару років це було далеким від України, то зараз дуже багато відбувається подій у нас. Здавалось би, що треба обговорити нічию із Зальцбургом. Хоча, що там обговорювати? Не пройшли далі. Попереду ЛЄ. Сьогодні вже буде жеребкування. Динамо дізнається 8 майбутніх суперників. Всі почнуть розкладати карти. Чи буде розкладати СаШо?


Є найцікавіше питання – трансфери в останні дні відкритого вікна. Вже є багато думок, інсайдерської інформації. Безумовно тема Шапаренка логічно може розглядатись. Але це літо схоже буде першим за довгий час, коли у нашому чемпіонаті не буде трансферів у топові чемпіонати. Але час поки є. Все може бути. Вочевидь, що Динамо може чистити склад. Лонвейк, Шепелєв, Малиш, Караваєв, Супряга, Діало. Кандидатів на відхід багатенько. Як і той факт, що Динамо таки захоче підсилити позицію форварда. СаШо, як кажуть, не хоче зруйнувати атмосферу в роздягальні. При цьому Динамо шукає іспаномовного латиноамериканця, який пограв у нашому чемпіонаті і може допомогти адаптуватись Себальйосу. Не буду називати реального кандидата із таким бекграундом. Але ми всі його добре знаємо.

У неділю буде матч із ЛНЗ. Той самий суперник, який зараз активно підсилився. І має 3 перемоги поспіль. А ще можна приймати ставки на те, що буде із Пушичем, якщо шахта програє Кривбасу. Дійсно багато всього. Ще й заявка Збірної, де є аж 9 гравців Динамо. Давно такого не було.

Дякую ЗСУ!!!


12 коментарів:

  1. Цікаве жеребкування. Суперники складні, осоливо іспанці, італійці і турки. Але грати можна з усіма.

    ВідповістиВидалити
  2. да будет тяжело но кое какие шансы есть. Тут другое интересно как будет выглядеть ДК на фоне таких соперников? По трансферам...Если ты Гереро имел ввиду, то врят ли игрок такого уровня нас сможет реально усилить! Купить по дешёвке это да,но и результат такой же будет, дешёвый!

    ВідповістиВидалити
  3. Стас, деякі фахівці вважають Гереро сильнішим за Ваната. Я не хочу із цим сперечатись. Взагалі вважаю, що нам потрібен форвард у стилі Клебера, Мбокані чи Дессерса з Рейнджерс. Такий собі агресивний, силовий варіант. Бо іноді треба чиплятись з м'ячі і тиснути на захист. Гереро - слабша копія Ваната. Але він іспаномовний і може допомогти Себальйосу краще адаптуватись в нашому футболі, бо вже пройшов цю адаптацію.

    Тут історія проста, або Динамо взагалі нічого міняти не буде. Залишиться із тими, хто є. Або таки СаШо захоче змінити комфортну історію у роздягальні, підсилити і розчистити склад.

    ВідповістиВидалити
  4. Для меня чесслово непонятно почему не играет Диало ? В следующем сезоне наверно вместо Буяльского вернётся Царенко ! При Шовкьвском это было бы логично! Ну и конечно вместо Ярмоленко к Брагару нужен ещё один вингер.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Діало грати не буде. Ставка на Брагару. 4 вінгера - більше ніж достатньо. Про заміну Ярмолі не знаю. Як по мені, то він ще може 2-3 сезони грати.

      Видалити
  5. Усім привіт!
    2Стас: Діалло не грає, тому, що він грає виключно сам із собою. Десь приблизно так само зараз грає і Брагару. В "Чорноморці" тому не було з ким обігруватися в атаці, от і нема навичок.
    А Діалло грав у команді Костюка в "бистрие фланги", де йому кидали м'яча і він мчав з ним на ворота, обігруючи по дорозі одного-двох захисників.
    Щодо Ярмоленка: сьогодні це мізки атаки ДК. Фізики вистачає лише хвилин на 60.
    "2ViAn: Рома" зараз не виглядає переконливо, навесні "вовки" були більш небезпечні. Про "Лаціо" нічого сказати не можу.
    Усі інші, як на мене, десь плюс-мінус нашого рівня, тому грати можна. Особливо, враховуючи вже наявний досвід протистоянь з "Рейнджерс" та "РБ Зальцбург".

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  6. А Рубчинский ? По чью душу? Неужели Шапаренко?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стас, Рубчинський - єдина альтернатива Шапаренку у нашому футболі по рівню футбольного інтелекту. При тому, що він більш структурний гравець. І фізика у нього хороша саме для роботи у пресингу. Але, безумовно, немає гравця, навіть у дублі, який мав би технічні вміння Шапи. Він унікальний для українського футболу.

      Видалити
  7. Parker, важко прогнозувати про суперника. Та ж Рома може зараз виглядає непереконливо. Вони входять у сезон. матч із ними може бути у січні. Хто знає яка там буде форма. Плюс фактор Дібали, який вирішив провести цей сезон в Ромі. А грати можна з усіма.

    ВідповістиВидалити
  8. Всім вітання! Така себе перемога, мали дуже переспективні сітуаціїї для збільшення рахунки, але все протринькали, цілком могла залетіти дура чи чиясь помилка. СаШо треба боротися з цим явіщем, команда може грати в економ футбол якщо вже є більш надійний запас у рахунку, потрібно десь на хвилин 10 включатися на повну щоб була можливість добити суперника, який сьогодні стільки помилок наробив і це не використали.

    ВідповістиВидалити
  9. Були сьогодні великою компанією на стадіоні. Побачили багатьох футболістів, у тому числі і Попова, і Пономаренка, багато хлопців із дубля. Динамо не вистачило емоційно на цей матч. Не налаштувались, не було емоційної свіжості. ЛНЗ нічого не показали, нічого не створили. Виграли на класі. Могли забивати більше, але емоційно 1:0 - цілком за грою.

    ВідповістиВидалити
  10. Привіт усім!
    ЛНЗ - достатньо непростий суперник, має швидких та технічних гравців в атаці, тому позитив в тому, що ми їм не дали розбігатися.
    Фізична та моральна виснаженість після матчу з РБ та непотрапляння до ЛЧ могла датися взнаки. Добре, що перемогли і не втратили важливі очки. Цього боявся найбільше, бо саме після торішнього вильоту з єврокубків ДК провалило цілу низку матчів, втративши важливі бали, які нам коштували чемпіонства.
    Тепер буде певна пауза, хоча і матчі збірної, але, сподіваюсь, гравці "Динамо" зможуть трохи відпочити, адже навряд вони усі потраплять до основи чи вийдуть на заміну.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити