Страницы

неділя, 16 червня 2024 р.

Євро 2024 - стартуємо

 

Хочеться привітати Руслана Ротаня і Олімпійську Збірну України із перемогою у великому міжнародному турнірі. Безумовно більшість гравців цієї команди на Олімпіаду не поїдуть. Та сама Збірна показала якісний футбол навіть проти італійців. Фінал був важким, ще й втрата 3-х гравців Динамо, які поїхали у відпустку, послабила команду. У серії пенальті, достатньо валідольно, фінал виграли. Новий воротар шахти якісно відбив вирішальний пенальті. Тим часом дорослий Євро набирає обертів. Поки сильні збірні переконливо доводять свою перевагу. Завтра настане черга Збірної України перемогти Румунію.


Всі ми і так знаємо, так багато сказано, що це найсильніша Збірна в історії. Хоча я тут не погоджуюсь абсолютно. Як по мені, то Збірна при Блохині була дійсно найсильнішою. Бо корім багатьох зіркових гравців мала і володаря ЗМ, найкращого гравця Світу. Зараз найкращий гравець для більшості молодих вболівальників – Мудрик. Просто дивно все це. Часи соціальних мереж штучно створюють найсильніших гравців. Всі кричать, що Михайло – найкращий гравець. В яких місцях – велике питання.

Добре, що у цій Збірній є дійсно хороші гравці. І, безумовно, єдина перевага цієї Збірної – великий досвід гри в топових чемпіонатах у багатьох гравців. І що більшість з них – молоді хлопці. І що є ще декілька гравців, які мають пропозиції і шанси заграти також у топових чемпіонатах. Але я не бачу у команди Реброва великих шансів на те, щоб дійти далі ¼. ¼ - точно буде видатне досягнення.

Румунія – безумовно найслабша команда цього Євро за іменами гравців. Головна зірка – центральний захисник. Драгушин до того ж – єдиний молодий гравець у цій збірній Румунії. Така собі команда із гравців із досвідом гри у європейських чемпіонатах відверто середніх команд. Саме тому основний стиль їх – контратаки. Румуни будуть сидіти у глибокій обороні і шукати свої шанси в контратаках. І тут у них є швидкісні флангові гравці. Ми же знаємо, що румуни – технічні гравці, які люблять провокувати, красиво падати. Саме тому стандарти, швидкісні атаки – основна загроза. Ніякої гри першим номером.

Для нас важливо забити, змусити суперника розкритись. Буде багато боротьби, грубої гри, провокацій. Сподіваюсь, що Ребров правильно розбере суперника і поставить правильні акценти. Хочу зробити акцент, що Олімпіу Морутан і Даніель Парасків, яких сватали в Динамо, та й посидівший у нас на лавці Тудор Балута, у цю збірну не потрапили. Така ціна роботи Луческу для Динамо.

Дякую ЗСУ!!!

22 коментарі:

  1. Если будем играть как в первом тайме против румын то из группы не выйдем! Ну ,и Лунин, конечно! Хотел как лучше, а получилось как всегда.

    ВідповістиВидалити
  2. Я бы Лунина в воротах поменял!

    ВідповістиВидалити
  3. Ребров, а самому не стыдно?!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Тупая беззубая сборная с перепиаренным вратарём!

    ВідповістиВидалити
  5. Привіт усім!
    Перший млинець вийшов вже занадто гливким. Румунія краще розуміла, як і за рахунок чого їм слід здобувати результат. Наш зірковий півзахист, складений з 150 та 300 мільйонів доларів повністю програв супернику. Мудрик як був вершником без голови, таким і лишився.
    Ловив себе на думці, що наші футболісти найвищим досягненням вважають сам факт потрапляння на Євро, тому тепер вже можна не напружуватися.
    Чекаємо на дуель Бельгії та Словакії, ну і на наш наступний двобій. Тепер нам конче необхідно вигравати.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  6. Україні не в перший раз так починати, згадаємо матч с Іспанією тут у Німеччині 0-4, хлопці провалилися психологічно, що поробиш від домашніх хлопчиків, дуже в теплій ванні зростали і в Динамо, і в Шахтарі, інтелект відвідувачів 95 Кварталу, все легко, вийшли ситими не голодними. Нажаль не має лідера у команді, Зіна так поржати в роздягальні, особливо боляче це сприймати в контексті, що зараз відбувається, чимало хлопців там вболіває за збірну. Що ж подивимось лишилося хоть трохи самоповаги до себе і до цих хто там, бо ЗСУ це Україна. Ребров не зміг налаштувати команду та підготовити до цього матчу. подивимось що далі.

    ВідповістиВидалити
  7. Есть предположение что команда к Евро не готова! Есть так же предположения что некоторые президенты клубов пытаются выгодно продать своих игроков и ставят навиду это всё перед главным тренером сборной! Если это так,то... Ребров,уходи!

    ВідповістиВидалити
  8. А ещё мы воочию смогли наблюдать почему в серьёзных играх дуэт Шапаренко Судаков не имеет право на существование! Как минимум с самого начала игры! Ребров,уходи!

    ВідповістиВидалити
  9. Достатньо зараз глянути на матч Словакія і Бельгія. Напевно Збірна України була в дуже комфортних умовах підготовки. У маслі купались. Збірна у нас сильна і тренер якісний. А вийшло так, як вийшло. Повністю провалили гру, бо був контроль заради контроля. І тренерський штаб не знайшов аргументів для того, щоб зламати хід гри. Насправді виправити цю історію вже важко. Забагато пропустили. Тому треба дивитись Євро і отримувати радість від кожної гри, яку вийде подивитись.

    ВідповістиВидалити
  10. ViAn ,стоит ли продолжать смотреть на это позорище в исполнении сборной Украины? Я думаю что нет! Из группы мы не выйдем,а по сему...Ребров должен уйти!

    ВідповістиВидалити
  11. Стас, розклад простий. Бельгія виграє в наступному турі у Румунії, ми у Словакії. У кожної команди по 3 очки. Із Бельгією у нас фінал. Такий простий розклад. А може бути таке, так багато сценаріїв, що і нічия із Бельгійцями нас влаштоє. А може ми велетимо вже в наступному турі. Все може бути тепер, все.

    Всі ми будемо дивитись і вболівати. Така натура вболівальника. Побачимо наскільки злими на себе буде наша Збірна наступного матчу. І які висновки всі зроблять, у тому числі і Ребров.

    ВідповістиВидалити
  12. Я думаю эта сборная на этом турнире закончила! Со Словакией победы не будет!Это Стас.С телефона.

    ВідповістиВидалити
  13. Такого позора от нашей сборной я не видел давно! Перепиаренная сборная с таким же перепиаренным голкипером которому в Реале не место.

    ВідповістиВидалити
  14. Это опять же Стас с телефона Ребров уходи!

    ВідповістиВидалити
  15. Стас, безумовно окремі гравці сильно розпіарені. Ти мижеш не дивитись. Вболівальники Бельгії теж можуть не дивитись своїх. Але я буду дивитись. Вважаю, що може ми і не вийдемо з групи, але бій суперникам повинні дати. Емоцій багато. Я гру бачив лише перші хвилин 25 з телефона. Потім побачив рахунок як змінився і вже другий тайм не дивився. Нерви собі зберіг. Сподіваюсь, що у п'ятницю подивитись зможу весь матч.

    ВідповістиВидалити
  16. Если думаешь Словакия слабее то спешу огорчить .А так сборная наша на турнире закончила! Опять же есть предположение что толком она к нему и не готовилась.

    ВідповістиВидалити
  17. Ще раз усім вітання!
    Знаєте, мене особисто вразили слова тренера Румунії після матчу. Він попросив,щоб в його команді не шукали чергове "золоте покоління" румунського футболу.
    І це замість усіх гучних заяв про нашу збірну та її дуже дороговартісний склад.
    Ще до матчу усі волали, що найсильнішим суперником у групі будуть бельгійці, потім - словаки, але то вже таке-сяке, а румуни - то взагалі випадкові пасажири. Але тепер видно, хто і як виконав "домашнє завдання" у період підготовки до турніру. І в тактичному плані, адже румуни, таке враження, чітко знали, хто і як буде грати у збірній України, і в плані психології - румуни спокійно і впевнено захищалися та якісно використовували наші помилки та свої шанси.

    P.S. Можливо, потрібно було попередити гравців та тренерів, що в разі невдалого виступу на Євро біля виходу зі стадіону після останнього матчу їх буде чекати комфортабельний бусік від перевізника ТЦК та СП?!

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  18. Стас, безумовно Словакія має більш якісний склад. Це і так всім зрозуміло. І матч із ними буди куди більш конкурентним. Нам теж доведеться грати другим номером періодами. Словаки навіть Бельгію затискали. Цілком можливо, що у більш конкурентній грі у нас вийде перемогти.

    ВідповістиВидалити
  19. Parker, я скажу так, що закордоном ТЦК немає жодних можливостей когось мобілізувати. Цей аргумент не діє. А от прославляння Мудрика, який завалив сезон в Англії, втратив у двічи свою вартість, але він у Реброва незамінний... Всі ці оди, концерти перед стартом Євро, це все було перебором. Можна було програти, але не так як сьогодні. Бо єдиний удар у ствір ворот був на 73 хвилині, по моєму, він же став єдиним ударом. Безвольна, безхарактерна поразка. Єдиний, хто мужиком сказав все після матчу, як не дивно, став Забарний. А всі інші сюсюкають...

    ВідповістиВидалити
  20. Поділюсь своїми враженнями від отримання сьогодні військово-облікового документу в Резерв+. Вчора увечорі зайшов у додаток і там все злетіло. Мене не знаходило в Оберігу. Сьогодні зранку пішов запит. І написали чекати поки сформується військово-обліковий документ. Щойно все сформувалось і тепер я маю QR-код, який треба зараз мати всім після оновлення даннх. Наявність такого коду говорить про те, що данні оновленні і їх представники ТЦК можуть відсканувати, отримати всі данні про людину. Рекмоендую оновитись і отимати QR-код. Тепер я виконав всі норми діючого законодавства.

    ВідповістиВидалити