Страницы

четвер, 20 червня 2024 р.

Чи будуть ще трансфери у Динамо?

   За словами всім відомих інсайдерів завтра Динамо повинно оголосити трансфер колумбійця Браяна Себальоса. Можна дискутувати, сперечатися, обговорювати цей трансфер. Добре, що є можливість таке робити в наш буремний час. Все це на фоні провалу Збірної України на Євро. Загального складного емоційного фону для багатьох чоловіків через мобілізацію. Про цю тему говорять всі, навколо мене всі. І вже десятки знайомих за останній місяць мобілізовані. Багато хто все пройшов і чекає на бойову повістку. ГенШтаб говорить правду, темпи і масштаби мобілізації в Києві величезні. І тут оцей трансфер. 1,5 млн євро відправити в Бразилію. Нагадаю, що Бразилія – країна, яка не допомагає Україні. Позиція Бразилії – мир шляхом наших територій.


   Інсайдери ж все чітко окреслили, що 20.06 колумбієць приїжджає в Київ, а 21-го підписання. От і буде цікаво глянути на цю подію. Вона підтверджена вже всіма інсайдерами і усюди, у тому числі в колумбійських ЗМІ. Тільки ІМС відхрестився. А так наразі по трансферам тиша. І я думаю, суб’єктивно, що Піхальонком трансферна компанія на вхід завершилась. Однак час до початку зборів ще є. І логічно, що легіонери, якщо їх будуть купувати, приїдуть так, щоб одразу тут залишитись на зборах. Все логічно. Впевнений, що СаШо проти підписань гравців, які не будуть готуватись разом із Командою в останню хвилину. Ну, хіба що це дійсно буде зірковий гравець.

    Ще дуже порадувала нова форма в дійсно Українських мотивах. Навіть захотілось купити собі футболочку. Та краще задонатити на ЗСУ!!! А поки чекаємо колумбійця. І побачимо як Збірна України або вилетить з Євро, або збереже надію.

  Дякую ЗСУ!!!


7 коментарів:

  1. Усім привіт!
    Дійсно, під час Євро трансферні події відійшли на другий план. Хіба що підвищився рівень глузування над деякими функціонерами футбольних клубів, які геть відірвані від реальності та прагнуть отримати за своїх гравців абсолютно неадекватні гроші.
    Щодо трансфера Себальйоса: гроші підуть не державі Бразилія, а конкретному футбольному клубу; Бразилія не підтримує Україну на тому рівні, як нам би цього хотілося, але і не співпрацює з окупантами; думаю, що щотижнево з України сплачується значно більше коштів в економіку Китаю, який безпосередньо підтримує Росію і не тільки на дипломатичному рівні. І щось я не бачив закликів відмовитися від китайського імпорту.
    Щодо інших трансферів: оскільки чутки про перемовини "Динамо" та "Зорі" з приводу Гереро регулярно вспливають, то, гадаю, якісь рухи в цьому напрямку відбуваються. Плюс, як свідчать деякі інсайди, Гереро не єдиний нападник, щодо якого проводяться певні дії та перемовини.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  2. Всіх із важкою, але перемогою.

    Parker, я думаю, що Китай є союзником Китаю. Допомога Китаю Україні під час цієї війни ще більше, насправді. Бо вони надають нам гуманітарну допомогу. Давно і активно. Безкоштовно. А стосовно мікрочіпів, то вони їх продають оркам. Не дарують. Продають дорого. Вони заробляють. І нам продають. Просто нам багато всього передають друзі безкоштовно. По суті все, від куль, до літаків. А Китай продає нам, продає оркам. Китай є союзником виключно Китаю.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю усіх з перемогою!
    Здається, що це наш особливий стиль - спочатку створювати собі проблеми, а потім їх героїчно долати.
    А з динамівцями в складі все виглядає значно веселіше! Бражко, Шапаренко, Ярмоленко, Тимчик!
    2ViAn: так і Бразилії на наші розбірки байдуже. Вони взагалі знаходяться на іншому континенті.
    Те, що Китай відстоює виключно свої інтереси - то зрозуміло. Але вони безпосередньо працюють з орками у галузі військових та подвійних технологій. Те, що китайці на цьому заробляють дуже велики кошти - то проблема окупантів та їх бюджету.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  4. Вітанн усім, нарешті з перемогою, не дарма Еліна приїхала підтримати хлопців, а у Еліни перемоги валідольні. Щодо Китаю то він підтримує запореебрик, це йому вигідно, так додаткові ресурси Європи та США йдуть на цю війну а не проти нього, да ї росію до себе прив'язує, отримаюяи майже за безцінь додаткові ресурси.

    ВідповістиВидалити
  5. Parker, не думаю, що Китай постачає технології. Не постачає Китай і зброю. Вони так само постачають в Україну те, що постачають оркам. Стосовно станків, то так станки. Але станки на заводі Рейнметал, який запрацював нещодавно в Україні - німецькі станки. Високотехнологічні, які роблять високотехнологічну зброю. Це стосуватиметься і інших заводів, які будуються. Ми отримуємо найкращі технології, найкраще обладнання. Безкоштовно. Китай продає оркам слюсарні ручні станки, для ручної виточки. Нічого інтелектуального там немає. Україна у них таке не купує, бо нам дають іншої якості обладнання. Китай немає таких технологій. Вони теж мають таке обладнання з високорозвинутих країн.

    Партнери у москалей - Північна Корея, Сирія і Іран. Але це партнерство за гроші. Від цього може і не легше. Але у війні на виживання ресурси - головне. Знищення нпз - знищення доходної частини орківського бюджету. Війна - дорого. Без грошей не вийде її вести. Саме тому ми маємо куди більше перспектив. І це завдяки партнерам. Китай же просто заробляє гроші. Але без продажу технологій. Для Китаю дружба із ЄС і Штатами куди важливіше. Бо це 75% їх товарного обороту. Тоді як із орками 3-4%. І Сі знає, що якщо він перейде червону лінію і почне постачати зброю, то санкції будуть такі по Китаю, що вони не очухаються.

    ВідповістиВидалити
  6. Стас- ДК по словам Хачериди пытается подписать ещё одного колумбийца на левый фланг.

    ВідповістиВидалити
  7. Стас, нам дійсно в компанію до Кабаєва, Волшина, Діало і Брагару критично потрібен 5 лівий вінгер.

    ВідповістиВидалити