Страницы

понеділок, 3 червня 2024 р.

Чи привітає Збірна свого тренера із ювілеєм?

 

Збірна розпочинає свій шлях до Євро з товариського матчу. Хороша гра із сильним суперником. Публічна підтримка України з боку Німеччини. Все так, як повинно бути зараз. Німеччина, яка розпочала 2022 рік доволі стримано, зараз є одним із лідерів нашої безпеки. І не дивно, що саме в німецькому дитячому футболі зараз зібрано найбільше наших талантів. Багато хто з цих хлопців вже тренуються із першими командами. Ми всі розуміємо, що навіть якщо із 100 дітей на дорослому рівні заграє 1, то ми цілком можемо отримати всю Збірну з Бундесліги. Для Збірної України розпочати підготовку із матчів із таким партнером – бонус.


Оцінювати нашу Збірну наразі складно. Ребров зібрав свою солянку. І це його набір гравців. Насправді із основною обоймою ніхто і не сперечається. Всім і так відомі ці 15-18 найкращих футболістів України. Питання ж резервістів – завжди суб’єктивно. Тренерську стратегію оцінюють по результатах.

Може здаватись, що наразі Збірна України має найкращий склад за всі часи. Дуже багато гравців у ще доволі молодому віці, які вже успішно грають в елітних чемпіонатах. Є досвідчені гравці, є молоді. Є діючий володар ЛЧ і кращий бомбардир Примери, і найкращий гравець сезону клубу АПЛ. Так, ми ще не маємо гравців екстракласу, як Бельгія. Але загальний рівень гравців у команді високий. І з хорошим досвідом складних матчів. Це дуже важливо. Словаки і Румунія суттєво поступаються нам за середнім командним класом. Тоді як ми за останні декілька років зробили суттєвий крок вгору до топових команд.

Саме тому невихід з групи – буде провал. Вихід із групи – просто підтвердження класу. Все, що буде зверху виходу з групи – вже можна буде ставити в + Реброву і гравцям. У підсумку ми ж всі розуміємо, що багато хто цього літа може змінити клуб, піти на підвищення. І саме тому Євро – хороше місце для того, щоб отримати кращі умови по контракту, неочікувані пропозиції. Радує те, що всі гравці цієї Збірної говорять про те, що виступ за Збірну – найважливіше для кожного з них. У наші складні часи.

Дякую ЗСУ!!!

6 коментарів:

  1. Якщо вірити ТаТоТаке, то Пихальонок відмовив шахті. Але далеко не факт, що він погодився на Динамо.

    ВідповістиВидалити
  2. Да, либо зарубеж, либо, что более вероятно, в Полисся.

    ВідповістиВидалити
  3. Стас, ти такий смішний. Полісся - безумовно цікавий проект. Але таких проектів дуже багато - Кривбач, ЛНЗ, Лівий Берег, Колос, Карпати... Полісся дуже далеке від побудови конкурентної команди. Так, вони продовжують розбудову. Попереду новий стадіон, розширення бази, розбудова власної школи. Але школу розбудовують багато хто і найталановитіші діти точно не захочуть їхати в Житомир. Років через 5 Полісся може і матиме конкурентну команду. Саме тому Піхальонок і гравці його рівня не поїдуть зараз в Житомир. Історія Полісся така, що половина команди живе в Києві і їздить в Житомир на тренування. 1,5 - 2 години машиною в один бік, 1,5 - 2 години назад. 3-4 години щодня на дорогу. Дуже комфортно.

    ВідповістиВидалити
  4. Якщо вірити інсайдам, то таки Піхальонок вже домовився з Динамо. Чекаємо офіціозу.
    Плюс дочекались офіціоз по Брагару, який сьогодні грав центрфорварда в Олімпійській Збірній)).

    ВідповістиВидалити
  5. И я так понимаю что борьба за центрального защя легионера таки продолжается. Как и за Витинью.

    ВідповістиВидалити
  6. Стас, хотіти повернути можна будь-кого. І шахта хоче повернути своїх бразильців. І Динамо хотіло би Вітіньо. Але історія міняється. Наразі у Динамо на позиції Вітіньо є велика група адаптованих гравців. І той же Волошин - майбутнє Динамо. А ще є Кабаєв, Самба, Брагару. Вітіньо за 2,5 роки не має якоїсь видатної статистики. У Волошина і Кабаєва точно краща статистика.
    По центральному захиснику немає сенсу. Колумбієць нічим не кращий за Дячука чи Михавка. А от Пихальонок - точно підсилення. Може не для ЛЧ, але для чемпіонату він підсилить наш рівень конкурентності, підвищить якість, глибину складу.

    ВідповістиВидалити