Страницы

понеділок, 15 липня 2024 р.

Через тиждень старт сезону

 

Підготовка Динамо до старту сезону активно триває. Старт сезону вже зовсім близько. 23.07.24 перший матч із партизаном. Нагадаю, що серби беруть участь у турнірі в оркостані зараз. І це дійсно додаткова мотивація для Команди. Для декого гроші не пахнуть. Але  після котлети по-київські тиждень тому в ООН, після обстрілу Києва і руйнацією головної дитячої лікарні України, сумніватись не доводиться. Турнір і участь у ньому партизану – не випадковість. Саме тому ми побачимо вже скоро всі грані протистояння Динамо і партизану.


Наразі Динамо проводить насичену серію матчів проти дійсно якісних суперників. Матчів дуже багато. Всі гравці мають стабільну практику. Але Себальйоса ми поки не бачимо. Саме тому він точно із партизаном не гратиме. Динамо не грає жоден матч основою. І гравці не мають практику по 90-то хвилин. Так було і взимку. СаШо має свою стратегію. Хоча все ж основу він може награвати. В останньому матчі. Зараз складно спрогнозувати основу. У СаШо величезний вибір гравців. І ще велика група гратиме на Олімпіаді і юнацькому Євро. Склад розчистили вже. Сирота і Беніто схоже знайшли собі нове місце роботи. У центрі поля наразі вибір є. Хоча Шапаренка поступово готують. Але по факту наразі є Бражко, Андрієвський, Шепелєв, Лонвейк, Піхальонок, Буяльський, Царенко і Шапаренко. А ще є Михайличенко і Рубчинський. Об’єктивно 10 гравців на 3 позиції. Забагато для будь-якої команди.

Всі загадки із складом – для суперників. Впевнений, що СаШо має чітку картину вже зараз. І чіткі плани. Думаю, що в серпні буде ще один етап очистки складу. Кристалізація основи скоро вималюється. Розбір суперника у ЛЧ буде пізніше. У Динамо попереду ще 2 товариські матчі. Буду спостерігати. Бо ж без цього ніяк. Насправді вже зараз Динамо повинно виходити на оптимальні кондиції для гри 120+. ЛЧ – серйозний турнір.

 

Дякую ЗСУ!!!

2 коментарі:

  1. Привіт усім!
    Що подобається в це міжсезоння: якісні суперники на зборах, непогана точкова селекція, при чому новачки не на перспективу, а саме для підсилення складу прямо зараз. Команда тренується пресингувати, набирає форму досить активно і не провалюється в товариських матчах. Наразі достатньо великий вибір гравців - це плюс для тренера, адже не виникає суттєвих провалів в жодній ланці через виступи гравців у збірній, молодіжці та на Олімпіаді.
    З мінусів: таке раннє набрання форми може вплинути на осінню частину сезону. Сподіваюсь, тренери беруть це до уваги. Тиша з приводу підсилення позиції форварда, хоча є інформація, що його шукають.
    Щодо окремих гравців: на зборах подобається Царенко, сподіваюсь на те, що він зможе частіше отримувати ігровий час. Цікаво буде подивитися на Себальоса та Лонвейка за нових умов та нового тренера. Якщо Джастін буде демонструвати свої найкращі якості та взаємодіяти з партнерами, можна говорити про ще одну опцію у півзахисті для основи.
    Чомусь думаю, що Андрієвський та Шепелєв знаходяться в клубі лише до закриття трансферного вікна та проходження кваліфікації єврокубків. А далі їх чекає або продаж, або оренда.

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  2. Parker, доброго дня!
    По форварду - дуже важка тема. Матвій Пономаренко - найкращий діючий молодий гравець за всіма показниками. Купити Гереро - зробити Пономаренка з-м форвардом. А йому вже треба грати. Саме він повинен конкурувати із Ванатом. У дублі буде Жданов і Лобко. Жданов - форвард з Дніпро 1. Саме тому придбання форварда - втата Матвія. Ризиково грати із ним в ігри 3-го запасного. Все ж Пономаренко - вже статусний форвард.

    ВідповістиВидалити