Страницы

субота, 29 червня 2024 р.

Не Піхальноком одним цікавий Дніпро 1.

 

Життя дійсно непередбачливе. Ми всі це бачимо у своєму житті. Але якщо подивитись у футболі, то легко побачити два свіжих приклади. Зовсім нещодавно один харківський олігарх пафосно оголошував про те, що щасливий повернути назад свій Металіст. Було багато реклами, багато обіцянок. Але далі сталось ДТП. І всі грандіозні плани довелось згортати. Зараз ми бачимо історію Дніпро 1. Сумна, драматична історія. На словах власник клуба – Юрій Береза. Але всі ж  розуміють хто реальний власник. І де він зараз знаходиться. І що саме через СІЗО і судовий процес Коломойський далекий від футболу.


Насправді я не хочу розповідати про драматизм історії. Це все для жителів Дніпро. Вони залишаться без футболу, без єврокубків на довгі роки. Стосовно Юрія Берези, то він робить велику справу, захищаючи Україну. І це набагато важливіше за порятунок клубу. Так, шанси у клуба ще є на порятунок. Однак основні активи розпродані. Нараз головні активи – молодь. Можна було б довго розповідати про гравців різних юнацьких команд. Талантів там дійсно багато. Але вже є футболісти більш зрілі. І вони точно цікавлять багато різних клубів. Вважаю, що Динамо повинно скористатись цією історією і забрати собі кращих. Тих, хто може створити реальну конкуренцію в Команді.

Про кого я хотів би сказати? Про 3-х гравців. Валентин Рубчинський, Рамік Гаджиєв і Максим Мельниченко. Особливо я б зробив акцент на Раміку Гаджиєві. Фланговий вінгер із робочою лівою ногою на позицію Ярмоленка. Він вже має досвід виступів в дорослому футболі, йому 18 років. У хлопця світла голова, швидкість, техніка, удар, футбольний інтелект. Ми б отримали гравця, якого зможемо награвати замість Андрія. Саме тому, якщо Дніпро 1 впаде, то треба у цій історії випередити конкурентів.

Дякую ЗСУ!!!

7 коментарів:

  1. Я так понимаю поиски еще одного центр защя продолжаются. Стас

    ВідповістиВидалити
  2. «Топ-клуби УПЛ претендують на одного з лідерів „Дніпра-1“. Але „Динамо“ ближче за усіх! „Біло-сині“ увійшли в перемовини щодо Рубчинського, якого раніше асоціювали з можливим інтересом „Карпат“ та „Шахтаря“. Певну зацікавленість у 22-річному хавбеку також виявляє „Полісся“. Угода одного з головних активів „Дніпра-1“ закінчується через рік», — повідомляє телеграм-канал «ТаТоТаке».
    Кто заказывал такси на Дубровку?(с)

    ВідповістиВидалити
  3. Стас, тут все зрозуміло було з самого початку. Якщо Дніпро 1 припинить існування, то Динамо матиме право першими всіх підписати. Це стосунки власників. Тому я блог і написав.

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю усіх! Що треба знати про нашу групу, румуни, словакі та бельгійци за борт, найслабша група де ми останні, наші ігроки впали в цені мабуть шалено, особливо Лунін десь в діапазоні від 10 до 20 млн, цеж надо так самі собі зробили подарунок.

    ВідповістиВидалити
  5. Це трансферне літо надзвичайно успішне. Сумно, що це сталось через проблеми Дніпро 1. Але за невеликі гроші ми підписали найсильнішого гравця Чемпіонату, і одного із найкращих молодих гравців, які перебували не в Динамо і шахті.
    СаШо матиме бойовий склад для чемпіонату навіть за умови відходу Шапаренка.

    ВідповістиВидалити
  6. Вингер «Днепра-1» Рамик Гаджиев может перейти в «Динамо», сообщает бывший журналист Игорь Бурбас.

    Указано, что клубы начали переговоры на этот счет. Отмечается, что днепровский клуб оценивает игрока «в немаленькую сумму».

    Также в приглашении футболиста заинтересован главный тренер «Полесья» Имад Ашур, но предложения пока не было. Фаворитом в борьбе за игрока является «Динамо».

    18-летний Рамик Гаджиев в прошлом сезоне провел 8 матчей за «Днепр-1». В его активе 1 гол.

    ВідповістиВидалити
  7. Більше 1 млн за нього не запросять. Якщо Рубчинського за 1 млн підписали, то тут теж буде небільше. Хоча за хороших умов Пихальонок - 10 млн, Рубчинський - 7-8 млн, Гаджиєв - 5. Але у Дніпро 1 інша історія.

    ВідповістиВидалити