Страницы

четвер, 8 серпня 2024 р.

А зараз Верес

   Зараз легше всього розказати про сильний Рейнджерс. І що Динамо показало слабкий футбол. І що ЛЧ – не наш рівень. Це абсолютно нормально для нас. Ми живемо у стані депресії. Скоро буде рік, як ми живемо у стані зневіри. Тут ще й над багатьма нависло 18.05.24. Можна сказати, що загнало в глибокі ями, звідки і ніс не покажеш. Знаю таких, хто ховається з березня 2022 на Заході України, в горах. Або в Києві у квартирі. Ще в 2022 у них все було добре, ще до середини 2023 гуляли. А от з осені все, сидять по хатах за парканами. Добре, якщо є віддалена робота і та, хто сходить, принесе продуктів. Такий суцільний депресняк. Ніякого настрою. А тут ще на 90+4 Динамо не втримало перемогу. Може у когось ставочка не зіграла. От тут і місце для поливу всіх.


   Я, наприклад, не знав, що 9 серпня Динамо гратиме матч чемпіонату. Це ж все міняє. Кардинально. Але треба казати правду, що вина за нічию – виключно СаШо. Так, є багато бажаючих розказати про помилки Вівчаренка і Попова. Та важливо те, що було в перерві. Була поставлена задача віддати ініціативу, ловити шотландців на контратаках. Для цього були зроблені заміни, хоча, як добре відомо, що саме Піхальонок володіє розрізаючим пасом. Лонвейк і Буяльський – гравці для іншого футболу. У СаШо був план. Хороший план. Але і у Клемана був план. Хороший план. План бельгійця спрацював. План Шовковського – ні. Хоча тут все близько. Були у Динамо хороші атаки. Можна було збільшувати рахунок. Та по факту рахунок на табло.

  Я думаю, що говорити про матч відповідь зараз недоцільно. Найважливіша гра – найближча. Верес майже не змінив склад. І так само гратиме вдома 4-4-2. Якщо ми не забезпечимо результат у першому таймі, то у другом рівняни спробують зробити те ж саме, що й минулого матчу у Рівному – підуть в навалу. Бо СаШо знову може грати у цю гру із збереженням сил на наступний матч, здобуття результатів мінімальними затратами. Така його фішка. Рейнджерс наказали за це. Верес теж. Але там у нас була коротка лавка запасних. А тут гравців перебір. Не всі у заявку потрапляють. Тому спочатку треба обіграти Верес, а потім налаштовуватись на Рейнджерс.

  Дякую ЗСУ!!!


12 коментарів:

  1. Я вже писав минулого разу, що Нещерета перетримали. хлопцю давно пора грати на дорослому рівні освнвним воротарем. От ми і продовжуємо вигрібати його привози. Добре, що на цей раз рахунок був не 1:0 на момент його привозу.

    А так СаШо глобально вирішив підійти до зміни складу. Все ж забагато гравців у заявці. Треба розчистити цей перебір.

    ВідповістиВидалити
  2. Усім привіт!
    Думав, що у нас був не дуже вдалий матч, попри перемогу. Але сьогодні "Шахтар" перевершив усі очикування! "Полісся" поки що більше про "біцабороца", але цього вистачило, аби завдати гірникам першої поразки в цьому сезоні.
    Дуже цікавими проєктами виглядають "Зоря", "Рух" та "Карпати". Без зоряних гравців вони демонструють пристойний футбол.
    Розчарував "Кривбас", який після досить впевненого початку поєдинку з "Карпатами" чомусь "здувся".

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня! Я просто хочу нагдати, що матч проти Вереса Динамо грало без цілого ряда гравців старту. Мова про Бражка, Бущана, Ваната, Ярмоленка і Караваєва, який на початку сезона є основним. 5 гравців у старті - багатенько для забезпечення стабільного результату. До того ж після перерви був замінений Микола Шапаренко. Ми ж всі розуміємо, що саме Шапаренко у сьогодняшньому Динамо є ключовим гравцем. Навіть без цілої групи гравців Динамо мало повну перевагу. Навіть у другому таймі, без Шапаренка, було створено 3-4 100% голові моменти. У першому таймі таких моментів було набагато більше. Саме тому матч Верес Динамо був на результат. Результат СаШо здобув. Ряд резервістів отримали практику. Нещерет третій матч поспіл сам привіз гол у ворота Динамо. 3 - стабільність. Шовковському час задуматись про іншого 2-го номера. В'ячеслав Суркіс - оптимальний варіант. Він достатньо молодий, може мати практику у дублі ще 2 сезони. Час приймати важкі рішення підходить. Гравців в обоймі забагато. І є ті, що не можуть дати Динамо нічого. Навпаки, вони тягнуть вниз Команду.

    ВідповістиВидалити
  4. Ну с богом хлопці! З Глазго можна і треба грати.

    ВідповістиВидалити
  5. ВІтаю усіх з перемогою! Хлопці динамівці браво, мало хто сподівався та вірив, але довели свою перевагу, також зіграло вилучення у шотландців, але треба було і забити, красень дуплет поховав сподівання вболівальників Рейнджерс. З Перемогою! Дякуємо ЗСУ за футбол!

    ВідповістиВидалити
  6. ДК с победой! Повлиял ли судья на результат сегодняшнего матча? Пожалуй что да. С австрияками будет потяжелее.

    ВідповістиВидалити
  7. Стас, хто винен що шотландці самі підставились, десь Динамо мало і підфартити, доля може повернула борг, але шотландці зовсім не виглядали в цьому матчі фаворітами, більше домінували динамівці, особливо після вилучення.

    ВідповістиВидалити
  8. Leonidas B ,нарушение правил было. Вторая жёлтая нет! Арбитр повлиял на итоговый результат.

    ВідповістиВидалити
  9. Стас, я просто порахував би грубі фоли Хефте після того, як він отримав жовту. Їх було 3. Всі 3 були на грані жовтої. Наприклад, Караваєв втікав у контратаку і він його заблокував. Відверто. Чому там не дали жовту? В данному епізоді була гра ліктем в обличчя. За всім футбольними правилами - жовта, так друга жовта. Рейнджерс награли на 3-4 червоні. Суддя був дуже толерантним до Дессерса і Черни.

    ВідповістиВидалити
  10. А так важка і нервова гра проти суперника, який грає у жорсткий футбол. Саме британський футбол. Хоча багато хто казав, що Ренджерс грає в європейський футбол. Ні, все типово британське.

    Динамо витримало. І скористалось своїми можливостями. Ванату б третій забити і взагалі було б чудово. Ми йдемо далі. Всі хлопці сьогодні молодці!

    ВідповістиВидалити
  11. — Не виключено, що перед основним раундом Ліги чемпіонів «Динамо» підсилиться вправними футболістами.

    — Такі обіцянки я ще за Луческу чув. Обманули діда. Прикупити треба не одного гравця, і не двох. Атаку треба підсилювати — взяти півзахисників і нападників. Захищатися й руйнувати «Динамо» вміє, треба ще й створювати.
    Я так понимаю, центрального защя таки ищут?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стас, щоб когось купити треба когось продати. І так перебір гравців.

      Видалити