середа, 4 вересня 2024 р.

Вітаємо Едуардо Герреро в Динамо!

   Думаю, що по цьому трансферу поки рано щось говорити глобально. СаШо так вирішив. Хочеться вірити, що панамець підсилить конкуренцію і глибину лавки Динамо. Принесе користь. Урізноманітніть гру. Допоможе здобути золото і якісніше виступити в Єврокубках. 


11 коментарів:

Parker сказав...

Привіт усім!
Судячи з активності, а точніше - її відсутності, людей в цьому блозі щодо матчів збірної, справи клубу нас усіх цікавлять значно більше, ніж Ліга націй. Скажу відверто, особливо не переймаюсь цими іграми. Досить незрозумілий турнір з не дуже зрозумілою логікою.
Повертаємось, нарешті, до ЧУ та ЛЄ!
За повідомленням ТТТ, Едуардо Герреро не зіграє в обох матчах проти "Зорі" цього сезону. Якась трохи дивна історія: такі обмеження, як правило, стосувалися орендованих гравців?! Також цікавить, а усі наші в "Зорі" також будуть пропускати ці матчі?!
Невже Суркіс так хотів підписати Герреро, що погодився на такі умови Гелера?! А як буде виглядати ситуація у наступному сезоні?

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня!
Але трагедія роздута із виступів Збірної величезна.

Стосовно Герреро, то я не впевнений у тому, що він на сьогодні готовий підсилювати Динамо одразу. Тому він буде за Ванатом ще довго. Його ж так і взяли, щоб підміняти Влада. Всі це розуміють.

Parker сказав...

Привіт усім!
Досить незвичний склад. Бражко у центрі захисту, дебют Михайленка в стартовому складі.
При цьому Дячук та Себальос сидять на лавці. Подивимось, що з того вийде...

З повагою, Parker.

Parker сказав...

Вітаю усіх з перемогою!
Бражко на позиції ЦЗ зіграв досить впевнено, Михайленко теж особливих помилок не припускався, але йому ще не вистачає ініціативності та ігрового нахабства.
Шапаренко значно підсилив гру в центрі поля, надавши швидкості та агресії в атаці. До його появи все було якось дуже академічно, хоча і кілька моментів змогли створити. Ну і дебютний гол Брагару, хоч і не без допомоги рикошету має надати хлопцеві впевненості.
Абсолютно заслужена перемога та чергові три очки в доробку.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Я вот думаю а точно Себальос нужен Шовковскому или снова на тоби Боже шо мэни не гоже?! Я более склоняюсь к варианту номер два. И потом разве этот факт способен ещё кого-то удивить? Руководство ДК по части трансферов думает в одну сторону а главный тренер в другую...Разве в этом есть что-то новое?

Parker сказав...

Привіт усім!
2Стас: ну я не можу сказати, що трансферна компанія цього літа була дуже поганою. Піхальонок та Брагару вже навіть встигли відзначитися дебютними голами. У Рубчинського, Себальоса та Герреро поки такої можливості не було - останній ще не дебютував. Але, сподіваюсь, і Валентин, і Едуардо нас ще порадують. Від Себальоса нічого особливого не чекаю - вихід у кубкових матчах та поєдинках зі слабкими суперниками. Наскільки пам'ятаю, у нього оренда та ще й лише до зими і без обов'язку викупу. А так, в цілому, цього міжсезоння ми досить непогано закупилися. Хтось на найближчу перспективу, а хтось і на підсилення прямо зараз.
Звісно, що ми з таким складом навряд виграємо ЛЄ, але для ЧУ та КУ склад досить пристойний, принаймі є люди для ротації без суттєвої втрати якості, як це було минулого року.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Ми всі почули, що Себальос повинен був виходити у старті, але мав кишкову інфекцію. І взагалі не готувався до матчу. Це окрма історія стосовно того де і як він харчується. Це про професіоналізм у тому числі. Колумбієць поки доводить те, що як би його не піарили юутб експерти, але саме тренувальний процес показує якість гравця. Нагадаю, що його хотіли підписати на контракт, а СаШо заблокував це і сказав, що треба подивитись в оренді.

Динамо наразі показує якісний, змістовний, цілісний футбол. Безумовно трохи всі пісділи в кінці серпня, бо форма форсувалась на відбір у ЛЧ. Тепер знову треба набирати оберти. Потрібен час. Але є хороша глибина складу. Михайленко і Рубчинський - гравці, яких серйозно награють. Всі трансфери направлені на підсилення. Себальос - не трансфер, це оренда. Саме тому Динамо спокійно готується до наступних матчів. Ми не бачимо матчів, де б Динамо пргравало за змістом. Всі перемоги абсолютно логічні. Навпаки ми чуємо багато про Рух, про Полісся, про Карпати... Але єврокубки показали реальну силу Динамо, Полісся і Кривбасу. Кнокурентноспроможним є лише Динамо. Скоро побачимо шахту і її конкурентноспроможність.

Стас сказав...

Parker,как ты думаешь ежели бы судьба Днепра-1 была бы не столь печальной были бы эти игроки у нас? Вот с этого и нужно начинать! А про Себальоса я уже написал.

Стас сказав...

ViAn,ДК нужен был толковый центр защ...А вместо этого взяли Себальоса...В аренду!))) То ,что используем по большей мере своих воспитанников это не только из за войны! Это по большому счёту из за того, что кое кто давно не хочет тратиться на классных игроков и привык покупать тех, кто плохо лежит и не нужен никому! Вот отсюда всё и проистекает.

ViAn сказав...

Стас, Динамо не потрібен центральний захисник. У нас є 3 якісних центральних захисника - Попов, Михавко і Дячук. Біловар теж в останніх матчах зіграв майже без помилок. СаШо схоже знайшов можливість вивести його на достатній рівень. Михавко наразі вже вважається топовим гравцем. Він увійшов у список 10 найкращих центральних захисників поза топовими чемпінатами. Топові - Англія, Іспанія, Італія, Франція і Німеччина. 10 не молодих центрбеків. А просто 10 кращих центрбеків у всіх вікових категоріях. Тобто Нідерланди, Бельгія, Швейцарія, Австрія... ми не зможемо купити там гравця на цю позицію кращого за Тараса. Він наймолодший у цьому списку. Тому нам центральний захисник не потрібен.

Parker сказав...

Стас, вміння вчасно вхопити те, що погано лежить, це теж не аби яка майстерність! Якщо б "Дніпро-1" не потрапив в цю ситуацію, шукали б за межами України. Знайшли б чи ні - не знаю. Також не знаю, що якби знайшли - чи змогли б підписати. Наразі маємо факт - "Динамо" досить непогано підсилилося, враховуючи обмеженість ресурсів у порівнянні з головним конкурентом.

З повагою, Parker.