пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Складний вибір Реброва

Ребров оголосив склад Збірної на Євро. Великих сюрпризів немає. Є стабільний підхід тренера. Так, є багато гравців, які сподівались потрапити у цей список. Гуцуляк, Дубінчак, Бондаренко, Криськів, Волошин… Є такий список, який ми маємо. Безумовно поїдуть спочатку 26+6. І якщо будуть травми, може хтось покаже себе краще у тренувальному процесі. То 7.06 буде кінцеве рішення. Можна порадіти за Кабаєва і Ярмолюка. Насправді Кабаєв дійсно у 2024 показав суттєвий прогрес. Перші 1,5 сезони в Динамо він просто перебував у ротації. Мав свій час, але без жодної користі для Команди. Але за СаШо він розкрився і наразі є гравцем старту, серйозною одиницею. І, безумовно, наступного сезону на нього буде ставка. Бо ще є хороший вік, зрілість, досвід і можливість прогресувати. Ярмолюк тут і так все зрозуміло. Гравець основної обойми клуба АПЛ. Ми не Франція, у нас не так багато гравців на цьому рівні. Тому список Реброва об’єктивний. І добре, що є ще багато якісних гравців, які могли б також бути викликаними. Кількість якісних футболістів збільшується.

 

понеділок, 13 травня 2024 р.

Україна і її існування - найважливіше. А футбол можна і відкласти на саму дальню поличку...

 

Після поразки шукає виправдання лише слабкий. 2024 рік взагалі для України поки складається вкрай негативно. Ми продовжуємо втрачати території. У нас наразі критична історія із енергетикою. Наш ворог показує, що він готовий йти далі, нести величезні втрати, але продовжувати агресію. Нова тактика із КАБам дає свій результат. Вони нащупали слабке місце, знайшли аргумент, проти якого у нас поки немає відповіді. Тактика КАБів окрім можливостей продавлювати оборону дала і інший ефект – масові контузії у військових. Відповідно легко робити 300-ми величезну кількість військових. На цьому фоні йде 18 травня 2024 року. Для більшості цивільних чоловіків ця дата – кінець світу. Кінець їх мирного існування. Тотальне рабство. Так, у 2024 році ми досягнули критичної точки у війні. Тому футбол наразі втрачає свою актуальність. Навіть самі футболісти говорять, що не факт, що наступний сезон розпочнеться. Тому матч шахти проти Динамо – цілком другорядна подія.


четвер, 9 травня 2024 р.

Менти проти кротів. Чи відродиться інтрига в чемпіонаті?

 

Можна було багато про що написати. Тим більше, що ми стали свідками 2-х півфіналів ЛЧ. І ми побачили, що далеко не завжди перемагають ті, хто мають дорожчий склад. А результат роблять іноді далеко не зіркові гравці, а й такі хлопці як Хоселу. Будь-яка гра – вміння тренера знайти аргументи для здобуття результату. Навіть якщо м’яч не йде у ворота. ПСЖ обстріляв всі штанги. Реал обстріляв всі штанги. Луїс Енріке робив заміни, Карло Анчелотті робив заміни. У першого вони не спрацювали. У другого вони стали вирішальними. У цьому є специфіка футболу результатів. І у матчі із Колосом, коли гра була, але не було голів, СаШо знайшов якісь ходи. І за 5 хвилин Динамо забило 3 голи. Реал забив 2 за 3 хвилини. Де це тонка грань – можливо і самі ці тренери не знають. А може знають.


середа, 1 травня 2024 р.

Чи буде реванш?

 

Баварія Реал набагато цікавіше ніж Дніро 1 Динамо? Суперечливе твердження. Особливо якщо суддя Іванов. Це ж не Тюрпен. Добре, що і тут Ванат не дав судді стати головним героєм матчу. І я не прибічник теорії зговорів. Просто рівень суддівства у нас вкрай низький. Які шанси у Іванова судити матчі рівня єврокубків? Будь-хто подивиться цей матч і зрозуміє, що суддя не готовий до матчів, де буде ще більше напруження, емоцій. Що трактовка моментів не відповідає стандартам. І от із таким суддівством живуть всі наші клуби.