Страницы

неділя, 23 червня 2024 р.

Про Браяна Себальйоса.

 

Динамо вийшло з відпустки. Вже опублікували номера Піхальонка і Брагару. Наступні 2 дні – буде медогляд. Саме медогляд дасть відповіді про тих, хто буде тренуватись наразі в основі. Думаю, що там можуть бути гравці дубля. Побачимо чи будуть у списку Нещерет, Волошин і Михавко, які грали за Олімпійську Збірну. Цікаво буде побачити чи будуть Михайленко, Яцик, Булеца. Може вже когось не буде, умовних Діало, Караваєва чи Беніто. І чи будуть ще новачки?

З інсайдерських джерел кажуть, що Браяна Себалльос вже у Києві. І що колумбієць завтра може пройти медогляд. А може і Герреро буде проходити ці збори і готуватись із основою Динамо. Якщо із Герреро немає проблем по обізнаності якостей цього гравця, то колумбієць – загадка. Пошук логіки у трансфері Піхальонка чи Брагару не вимагає великих зусиль. Себалльос – суперечливий трансфер. Чому суперечливий?

Треба взяти вихідні позиції. Колумбієць. 23 роки. Належить представнику бразильської серії А Форталезі. У цей клуб гравець перейшов у січні 22 року. І одразу став гравцем старту. В 20 років хлопець стабільно грав на найвищому рівні бразильського футболу. Але з середини чемпіонату втратив місце у старті. Появи в основі були вкрай рідкими. І саме тому гравця, який втратив місце у старті, влітку 23 віддали в оренду колумбійському Хуніору. Тут він так само за цей рік то грав, то не грав. Гравець основної обойми який не є гравцем старту. Останні місяці, коли його вирішили не викупати у Форталези, взагалі він припинив навіть у заявку потрапляти. Саме тому Динамо підписує гравця, якому 23 і у 20 років він подавав надії. Але за 2,5 роки по суті останні 2 роки грав по святам. Це сирий, неготовий гравець, в якого треба вкладати і вкладати.

Цілком можливо, що хлопець має талант. Він дуже жорсткий, заробляє багато жовтих карток. Стиль гри завжди на грані ризику. На відео нарізках – красиво, коли на тоненьку він у власній штрафній обіграє суперника. Але в такі нарізки не вставлять моменти, коли не обіграє, втрачає м’яч. Так, у Себалльоса є стартова швидкість, габарити, непоганий перший пас, вміння підключатись в атаку. Грає він на 3-х позиціях. У центрі і справа, і зліва. Також може грати правого захисника. Але це сирий гравець, який грав і у Копа Лібертадорес, і у Серії А бразильській. Та він більшість часу грів лавку. Давно і довго гріє лавку. Чим він сильніший за наявних у нас гравців? Можливо талантом. Та точно немає у нього досвіду тривалих і стабільних виступів у дорослому футболі. Сумно все це. Хоча, може він дійсно всіх нас приємно здивує своєю якістю. А не грав він, грів лавку, бо так випадково складалось.

Дякую ЗСУ!!!

11 коментарів:

  1. Стас- через пол года пойдёт по арендам. А дк опять будет центрзащя искать. За хорошего игрока нужно платить. ИМС это давно не хочет делать.

    ВідповістиВидалити
  2. Стас, я не вірю, що СаШо підпише гравця, в якому не бачить якості підсилення основи. Цілком можливо, що це гравець із надзвичайним потенціалом. Можливо і інше, що ніякого Себалльоса в Динамо не буде.

    ВідповістиВидалити
  3. Список є. У ньому немає Булеци. Йому вже 25. Припускаю, що не захотів приїжджати в Україну. По суті лише В'ячеслав Суркіс - відносно нове ім'я у списку. Жоден інший гравець дублю не приєднався до основи. Центральних захисників 6. Колумбієць буде 7-м. Беніто, Діало, Рамадані і Вітіньо не тренувались.

    ВідповістиВидалити
  4. Усім привіт!
    Щось з цим Себальйосом якась санта-барбара починається. Купа повідомлень, купа причин чи то затримки підписання, чи то скасування підписання.
    Чи були ще в якогось клубу подібні негаразди?!

    З повагою, Parker.

    ВідповістиВидалити
  5. Parker, доброго вечора! Історія вкрай загадкова. Я думаю, що якщо він дійсно в Києві, то хочуть покращення контракту, більше агенту і т.п. Для Колумбії - нормальна історія. Всі ці історії про маленький зріст смішні. Хлопець реально під 190, це легко побачити по будь-якому матчу із його участю. Хоча я і не розумію поки інтереса до нього. Як і невідомо мені взагалі чи є до нього цей інтерес. І чи дійсно він у Києві зараз? Думаю, що дійсно пару днів і ми все дізнаємось. Або нічого не дізнаємось.

    ВідповістиВидалити
  6. Стас . Без Циганкова и Мудрыка! Оно и так было тяжело а без них даже в запасе...

    ВідповістиВидалити
  7. Стас. Ну и как я после первого матча сказал сборная закончила! Что и требовалось доказать !

    ВідповістиВидалити
  8. Стас, але погодьться, що Збірна зіграла якісну гру проти такого суперника. І що заміни додали. Мали можливості вирвати перемогу. Це великий позитив. Якщо із Румунами провалили гру, то тут зіграли найкращий матч за доволі тривалий час.

    Чекаємо, як я розумію, завтра офіційного представлення колумбійця.

    ВідповістиВидалити
  9. Два фактора не угадал с голкипером в первом матче плюс травма Миколенко. Стас.

    ВідповістиВидалити
  10. Вітаю усіх! Цілком логічне завершення, а хіба могло бути по другому, Ребров помілився виборі воротаря в першому матчі, ця помилка стала фатальною, Лунін кільна тижнів пропустив, і одному матчі зіграв невдало, на мій погляд надломився психологічно з Куртуа, якщо Реал казав правду що Лунін ще захворів напередодні фіналу то ставити цого на перший матч було помилкою. Ну а так наші хлопці не зуміли пригнути як треба, цілком мінус за виступ, якщо Ребров профі то повинен сказати що команда нажаль провалила Євро, а не бла бла, що в футболі так буває, що нам не фарт

    ВідповістиВидалити
  11. Леонід, Збірна не провалила Євро. Ми провалили першу гру. А у двох інших матчах зіграли достатньо якісно. Ребров все усвідомлює. Як і всі інші. Безумовно він є заручником реалій. Лунін вивів Збірну на це Євро. Він зіграв видатний сезон, виграв Ла Лігу, виграв ЛЧ. Довбик зіграв шикарний сезон. А на Євро нічого не показав. Яремчук навпаки дуже якісне Євро провів.В сезоні же грав мало.

    Оособисто мені сьогодні не сподобалось лише одне - поведінка Степаненка. Він не є капітаном Збірної. Коли він вийшов на заміну, то Матвієнко прибіг і передав пов'язочку. Коли ж вийшов Ярмоленко, то Стьопа і не подумав віддати те, що йому вже не належало. Це говорить про те, що гравці шахти залишились гравцями шахти і тут... По таким моментам легко зрозуміти справжню атмосферу у Збірній.

    ВідповістиВидалити