Страницы

пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

Чи є інтрига у завершальні дні трансферного вікна для Динамо?

Так багато різних спортивних подій. І якщо останні пару років це було далеким від України, то зараз дуже багато відбувається подій у нас. Здавалось би, що треба обговорити нічию із Зальцбургом. Хоча, що там обговорювати? Не пройшли далі. Попереду ЛЄ. Сьогодні вже буде жеребкування. Динамо дізнається 8 майбутніх суперників. Всі почнуть розкладати карти. Чи буде розкладати СаШо?


понеділок, 26 серпня 2024 р.

Без шансів?

   Наразі лише самі фанатичні люди вірять у потрапляння Динамо у груповий етап ЛЧ. Дивуватись тут немає чому. Є результат першого матчу. Є картина гри, за якою Динамо не поступилось, але і не перемогло. Так, РБ краще реалізував свої можливості. І це є показник класу. Безумовно підсумки треба підбивати після другого матчу. Всі гравці прагнуть грати у ЛЧ. Бо це найвищий рівень. Саме на такому рівні футболісти швидше прогресують. Виходити на поле і думками не вірити у прохід в ЛЧ – втрачати мотивацію. Впевнений, що гравці Динамо усвідомлюють свої шанси.


неділя, 18 серпня 2024 р.

Динамо РБ Зальцбург. Цікаве протистояння двох молодих команд.

 

Системна концепція РБ вже багато років є найцікавішою, найперспективнішою. Так, інші гранди теж будують свої системи. У МанСіті – клуби Сіті груп. МанСіті, ПСВ, Жирона, Тулуза. У РБ все будується на інших принципах. Тут робота починається з дитячого футболу. І саме на дитячому рівні починаються обміни, переходи в середині системи. Штати, Німеччина, Австрія, Бразилія і Ганна. Глобальна селекція на дитячому рівні. Але якщо подивитись на сьогоднішні реалії РБ Зальцбург, то у першій команді майже відсутні гравці, які з дитинства пройшли всі рівні. Здебільшого у цій молодій команді грають хлопці, яких купили у 16-20 років. Так, ще у доволі молодому віці, але їх підготувала інша школа. Динамо ж навпаки зараз має більшість гравців, які з дитинства у структурі. В основному це з 9-12 років. Невже РБ не може довести дітей до дорослого рівня? Виходить, що навіть така потужна система селекції на всіх континентах, дає доволі низький відсоток власних вихованців у дорослій клубній структурі.


середа, 14 серпня 2024 р.

А далі Карпати

 

Чому футбол – найпопулярніша гра? Бо не буває матчів із 2-ма однаковими сценаріями. І передбачити розвиток подій не може ніхто. Але ті хто програв завжди жаліються на суддівство, на довгу дорогу, на стан газону. Зовсім як деякі українські олімпійці, у яких день був не такий і тому вони показали такі слабкі результати. Так і у Рейнджерс у всьому винний суддя. От до вилучення все складалось як треба, а після все пішло шкереберть. Я правда не можу зрозуміти, а що ж було так? 0:0 рахунок влаштовував Клемана? Цей рахунок гарантував вихід у подальшу стадію? У першому таймі Рейнджерс створив десяток 100% моментів? Чи Динамо нічого не створило у першому таймі? Рівна гра із рівними можливостями. Обидві команди атакували, створювали моменти. 52 на 48 володіння м’ячом на боці Динамо. 2 проти 2 по ударам. І обидві команди намагались у фінальній третині грати за рахунок швидкісних атак. Але у шотландців були 2 жовті, обидві за зрив швидкісних атак Динамо. І багато попереджень від судді не порушувати грубо правила.


четвер, 8 серпня 2024 р.

А зараз Верес

   Зараз легше всього розказати про сильний Рейнджерс. І що Динамо показало слабкий футбол. І що ЛЧ – не наш рівень. Це абсолютно нормально для нас. Ми живемо у стані депресії. Скоро буде рік, як ми живемо у стані зневіри. Тут ще й над багатьма нависло 18.05.24. Можна сказати, що загнало в глибокі ями, звідки і ніс не покажеш. Знаю таких, хто ховається з березня 2022 на Заході України, в горах. Або в Києві у квартирі. Ще в 2022 у них все було добре, ще до середини 2023 гуляли. А от з осені все, сидять по хатах за парканами. Добре, якщо є віддалена робота і та, хто сходить, принесе продуктів. Такий суцільний депресняк. Ніякого настрою. А тут ще на 90+4 Динамо не втримало перемогу. Може у когось ставочка не зіграла. От тут і місце для поливу всіх.


понеділок, 5 серпня 2024 р.

Динамо проти Рейнджерс. Банально - гра за гроші.

 

Матч із Рейнджерс наближається. Ми грали в останнє давно, аж у 1987 році. Якщо по Динамо ми вже побачили перші матчі офіційні, знаємо фізичний стан Команди, то майбутній суперник до суботи був повною загадкою. Не скажу, що в суботу можна було побачити відповіді на всі питання, але дещо стало зрозумілим. Тут важливо не радіти тому, що Динамо переконливо пройшло партизан, а шотландці свій перший матч зіграли в нічию. Бо завжди є різниця в мотивації, у ставленні до турнірів, тренерській стратегії. Цілком ймовірно, що Клеман хотів здобути перемогу так, щоб не витратити багато сил. Не вийшло. Тому у вівторок все може змінитись.