пʼятницю, 19 квітня 2024 р.

У нашому мурашніку варитись цікавіше...

 

Матчі ЛЧ на цьому тижні були надзвичайними. Багато хто скаже, що фінал вже відбувся. Цілком можливо, що це правда. Але далеко не факт, що Реал виграє цю ЛЧ. Всі ми побачили, що навіть така фантастична команда, яка є в Мадриді, так само може майже весь матч провести у своєму штрафному майданчику, відбиваючись. Сила МанСіті вражає. Але сама найпотужніша система може дати збій. Бо у серії пенальті завжди є фактор воротарів, фактор тих, хто б’є. І тут Сіті поступився. Так, поступився майстерності Луніна. Андрій став найкращим гравцем тижня у ЛЧ. Це вражає. У нас же був власний мурашник, де ми варимось. Динамо домінувало у першому таймі, а на другий вийшли із бажанням думати про матч неділі. Тому так і зіграли. Невиразно.


Повернення Буяльського у старт символічно. Динамо заходить у фінальну стадію сезону без травмованих. Максимальний вибір гравців повинен допомогти здобувати результати. Однак це на папері. Бо є вже думки, що Ярмоленко відтягує на себе забагато уваги партнерів по команді, які намагаються грати через нього. І тут Буяльський може стати балансом. Він не залежить від цього фактору. Хоча і сам Буя іноді зникає, розчиняється у грі.

Найближчий матч проти Полісся. Команди, яка має амбіції, гарний набір виконавців. При цьому наче почався вихід із кризи. На матчі із Динамо не буде Будківський і Макуана. Однак є новий цікавий форвард Ернандес. І взагалі житомирська команда дійсно має 3-й склад за іменами у нашому чемпіонаті. Багато досвідчених гравців, які пограли на рівні Збірної України. Є Динамівці. Є цікаві молоді гравці, серед яких виділяють Смолякова. Безумовно у цієї команди є хороші перспективи. Більшість легіонерів молоді, доволі якісні. І точно склад буде підсилюватись. Наразі, на мою суб’єктивну думку, склад роздутий. Забагато гравців на контракті. Краще мати менше, але якісніше. Припускаю, що все це впливає на атмосферу. Багато різних одіозних таборів в одному складі.

Чи буде інтрига у цьому матчі? Буде. Динамо наразі проводить матчі вкрай нестабільно. Хоча за грою переграє всіх. Великий плюс СаШо, що це Динамо має чіткий малюнок гри, має характер. Хочеться вірити, що це буде перспектива на наступний сезон. Що буде командний прогрес.

Дякую ЗСУ!!!

3 коментарі:

ViAn сказав...

Цілком ймовірно, що це був найкращий матч цього сезону. Хоча суперник дійсно був складним і організованим.

Parker сказав...

Усім вітання!
Дуже пристойна гра та впевнена перемога. Хоча повна взаємодія між Шапаренком, Ярмоленком та Буяльським, які знаходилися на полі одночасно, ще не відчувається. Помітно, що Ярмоленку вже досить важко бігати туди і назад.
Освіжив у пам'яті матч першого кола - дуже велика різниця. Тоді у "Динамо" було не менше можливостей відзначитися, але і "Полісся" мало не менше моментів. Мабуть, це і покращення організації гри в обороні, а також відсутність Аріелсона та Макуана, які тоді нас просто шматували.
Вчора шансів у житомирян практично не було.
Діалло знову грав сам з собою, абсолютно не бачачи партнерів. Даються взнаки ігри за молодіжку, де він підхоплював м'яч, обігрував самотужки захисників та завдавав ударів. Але на дорослому рівні таке не проходить. Супряга поки розчаровує, якщо так буде і надалі - влітку піде в інший клуб.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго вечора!
Я думаю, що Супряга постійно травмований. І це вже багато років. Поки все йде до того, що він скоро закінчить кар'єру через сезон-два.

По Самбі, то тут все зрозуміло. Він поки не перейшов у дорослий футбол. І це через відсутність практики, через постійні поїздки на різні кубки Африки юнацькі. Він поки йде шляхом відправлення кудись в Лігу 2, завдяки зв'язкам агента. І там може розкритись, якщо буде довіра і практика.

Як я писав, що Динамо має збалансовану основу. Набір з 14-15 гравців польових хорошої якості. Ряд із цих хлопців молоді. Це є основа, на неї СаШо буде додавати гравців. Підуть Беніто і Самба, але точно прийде Брагару. Молодий, але вже досвідчений гравець на рівні УПЛ. Будуть ще когось підтягувати. Шовковський знайшов склад, обойму. Він знає як цю команду розвивати. Ця обойма може вигравати чемпіонат. Може. І є ким підсилити. Тут потрібна довіра, спокійна робота. У СаШо щось виходить. Це точно не провали періоду Хацкевича чи Михайліченка. Завжди буде основа і лавка запасних. Як збалансувати, щоб з лавки виходили і підсилювали гру - задача тренерського штабу. Хай працюють.