субота, 29 червня 2024 р.

Не Піхальноком одним цікавий Дніпро 1.

 

Життя дійсно непередбачливе. Ми всі це бачимо у своєму житті. Але якщо подивитись у футболі, то легко побачити два свіжих приклади. Зовсім нещодавно один харківський олігарх пафосно оголошував про те, що щасливий повернути назад свій Металіст. Було багато реклами, багато обіцянок. Але далі сталось ДТП. І всі грандіозні плани довелось згортати. Зараз ми бачимо історію Дніпро 1. Сумна, драматична історія. На словах власник клуба – Юрій Береза. Але всі ж  розуміють хто реальний власник. І де він зараз знаходиться. І що саме через СІЗО і судовий процес Коломойський далекий від футболу.


Насправді я не хочу розповідати про драматизм історії. Це все для жителів Дніпро. Вони залишаться без футболу, без єврокубків на довгі роки. Стосовно Юрія Берези, то він робить велику справу, захищаючи Україну. І це набагато важливіше за порятунок клубу. Так, шанси у клуба ще є на порятунок. Однак основні активи розпродані. Нараз головні активи – молодь. Можна було б довго розповідати про гравців різних юнацьких команд. Талантів там дійсно багато. Але вже є футболісти більш зрілі. І вони точно цікавлять багато різних клубів. Вважаю, що Динамо повинно скористатись цією історією і забрати собі кращих. Тих, хто може створити реальну конкуренцію в Команді.

Про кого я хотів би сказати? Про 3-х гравців. Валентин Рубчинський, Рамік Гаджиєв і Максим Мельниченко. Особливо я б зробив акцент на Раміку Гаджиєві. Фланговий вінгер із робочою лівою ногою на позицію Ярмоленка. Він вже має досвід виступів в дорослому футболі, йому 18 років. У хлопця світла голова, швидкість, техніка, удар, футбольний інтелект. Ми б отримали гравця, якого зможемо награвати замість Андрія. Саме тому, якщо Дніпро 1 впаде, то треба у цій історії випередити конкурентів.

Дякую ЗСУ!!!

4 коментарі:

Анонім сказав...

Я так понимаю поиски еще одного центр защя продолжаются. Стас

Стас сказав...

«Топ-клуби УПЛ претендують на одного з лідерів „Дніпра-1“. Але „Динамо“ ближче за усіх! „Біло-сині“ увійшли в перемовини щодо Рубчинського, якого раніше асоціювали з можливим інтересом „Карпат“ та „Шахтаря“. Певну зацікавленість у 22-річному хавбеку також виявляє „Полісся“. Угода одного з головних активів „Дніпра-1“ закінчується через рік», — повідомляє телеграм-канал «ТаТоТаке».
Кто заказывал такси на Дубровку?(с)

ViAn сказав...

Стас, тут все зрозуміло було з самого початку. Якщо Дніпро 1 припинить існування, то Динамо матиме право першими всіх підписати. Це стосунки власників. Тому я блог і написав.

Leonidas B сказав...

Вітаю усіх! Що треба знати про нашу групу, румуни, словакі та бельгійци за борт, найслабша група де ми останні, наші ігроки впали в цені мабуть шалено, особливо Лунін десь в діапазоні від 10 до 20 млн, цеж надо так самі собі зробили подарунок.