четвер, 6 червня 2024 р.

Дитячі мрії збуваються - чудово))

 

Чи викликав трансфер Піхальонка якусь велику активність? Це ж перший трансфер Динамо за гроші. Так, 2,5 млн за гравця, який ще рік тому менше ніж за 10 би не продавався. Але у Дніпро 1 свої проблеми, своя історія. Напевно вони у такій ситуації, що змушені продавати своїх лідерів, щоб забезпечити існування. Добре, що є хороша власна молодь. Це не дасть впасти клубу. Багато клубів цим скористались. Динамо також. Підписали топового гравця для нашого чемпіонату, який має велику мотивацію заграти в Динамо. Який, як не дивно, народився у Донецьку і з дитинства вболіває за Динамо. І найближчий друг – Тимчик. Тому таке буває.


Хочеться звернути увагу на спокій, який йде від Шовковського, від його Динамо. Наразі є відчуття, що все у нього під контролем. Він будує, розбудовує, має чіткий шлях для розвитку Динамо. Так, не варто очікувати перемоги у ЛЧ. Але спокійна робота без гучних заяв – показово. СаШо хоче підписати гравців до старту зборів. І наразі це відбувається. Наразі є відчуття, що на перші збори поїде дуже багато гравців. Та це не так. Перші 2 тижня зборів пройдуть в Україні, а не в Австрії. І от за підсумками цих 2-х тижнів ми побачимо той список, який просіє тренерський штаб. Чи будуть трансфери ще? Припускаю, що трансферів більше не буде. Особливо якщо вийде переконати Вітіньо. Я бачу лише 1 потенційний трансфер – Герейро з Зорі. І тут скоріше за все буде бартерна угода, якщо щось буде.

Величезний плюс у трансферах Динамо полягає у тому, що це трансфери внутрішнього ринку. Гроші залишаються в нашій економіці. Саме такі трансфери доцільні під час війни. Важливо, щоб атмосфера в середині Динамо, яка є зараз, зберіглась. Важливі трансфери на вихід, за гроші, це ж додаткова мотивація для всіх. І омолодження складу. Тому то я якщо і очікую трансфери тепер, то більше на вихід.

Дякую ЗСУ!!!

17 коментарів:

Стас сказав...

По информации ТаТоТаке, Динамо достигло договоренности по трансферу Брайана Себальоса не только с Форталезой, но и с самим игроком.


21 июня 23-летний центрбек пройдет в Киеве медицинское освидетельствование, после чего и будет подписан контракт.
Ну вот, собственно, то, о чём я говорил. Если бы ещё и с Витинью выгорело было бы отлично!

ViAn сказав...

Стас, я все розумію, та це гравець, який не володіє українською мовою, який є в оренді в колумбійській команді і там є відвертим резервістом. 23 роки. Робоча нога права. Куди його втискати, замість кого? У нас є Дячук і Попов, обидва правоногі центрбеки. Було б йому 18, то я б ще зрозумів логіку такого трансферу. Але 23 роки, резервіст у клубі де він в оренді, абсолютно не виділяється першим пасом, фізикою.... Саме тому не бачу сенсу його підписувати. Може СаШо щось бачить. А може це все інсайди Співаковського))).

Стас сказав...

Возможно это как-то связано с попытками вернуть Витинью? То что центрзащ нужен и с пасом давно понятно. А там посмотрим. Может быть и не будет его а будет какой то Сваток?

ViAn сказав...

Як по мені, то прогрес Дячука важко не помітити. Він реально при СаШо додав. Михавко - взагалі стратегічний гравець. Він буде і далі награватись. Так, якщо продавати Попова, то треба купувати якогось умовного центрбека. Бо ж Біловар і Сирота відверто не вражають. Тому цілком ймовірно, що для цього візьмуть колумбійця.

А Сваток поїде у Штати. Від такої пропозиції він точно не відмовиться.

Стас сказав...

Сегодня обновил свои данные через ререрв плюс. Таки подтвердило: невоеннообязанный , исключён из воинского учёта. Если кому интересно и кто спрашивал подтверждаю.

ViAn сказав...

Стас, я тебе вітаю із оновленням данних. Це дуже важливо.
Ситуація зараз із мобілізацією вкрай сумна. Гребуть всіх. Навіть тих, хто сам приходить до ТЦК оновити данні. І має важкі діагнози. Але немає інвалідності. Людей із відкритими операціями на серці, із астмой хронічною на інгаляторах, із відкритою язвою, із раком... без інвалідності більшість хвороб не діють. Але у тих хто приходять самі на оновлення є великий бонус, їм дають час на проходження ВЛК і закриття хоча б якихось справ.

По бронюванню. Людей, які працюють у критичній інфраструктруі, не бронюють. Їх працедавці подають списки на бронювання в Міністерство Оборони. Міністерство відмовляється бронювати цих людей. Але бронюють тих же ай-тішніков. Які пишуть ігри для телефонів, працюють у підтримці різних он-лайн казино... Взагалі із бронюванням повна вакханалія.

Тому, Стас, оновлення данних і отримання підтвердженого статусу непридатності - добре. Бо наразі вже ТЦК забрали 3 початку травня тисяч 200. І активно кожного дня по 5 тисяч набирають. Вже немає куди їх селити.

Стас сказав...

ViAn,простоял под ТЦК четыре с половиной часа. Очередь стала ещё больше. Дождался покуда кто-то из военных выйдет на перекур и показал ему свой военник. Прочитанное вызвало у военного большое изумление и мне было сказано не делать херни, а просто обновиться через резерв плюс и посмотреть годен я или нет. Что и было сделано мною сегодня. И надо же мои данные с 2005 года с с негодностью к военной службе и с исключением с воинского учёта подтвердились. Чему я конечно рад.

ViAn сказав...

Стас, я так тобі і казав, що в твоєму випадку резерв плюс - самий правильний варіант. Як бачиш, що місяць пройшов, а черги в ТЦК не зменшуються. І так буде ще довго. За 60 днів люди не зможуть оновити данні при пропускній спроможності в 40-50 людей на день.

Leonidas B сказав...

Вітаю спільноту! ViAnе, ще можливо це зробити в ЦНАП, там ще даюь Витяг де є твій вин код та статус, я на ВЛК був у 21 році, три роки тому, перед цім останній раз був у військоматі в 89 році, коли прийшов з будбату. Вердікт ВЛК був обмежено придатний, в мене проблеми зі слухом, слуховий прістрій вже 10 років ношу, працюю на стратегічному підприємстві маю бронь яку вже чотири рази продовжують, десь до середині лютого треба ще ВЛК проходити. В ЦНАПі зовсім не було черги, за десять хвилин все робиться, я це робив для підприємства щоб зазделегідь подали на бронювання.

Leonidas B сказав...

Ще додам для гумору, приписаний до того військомату де був інциндент як побилися ТЦК, з поліцією з лікарями зі швидкої допомоги.

ViAn сказав...

Леонід, доброго дня!
Одеса - Одеса. У вас там черг до ТЦК немає.
Зараз ті, хто не заброньовані були раніше, бронюються по новому. Добре, що до лютого у вас броня. Нову броню треба буде робити вже через проходження ВЛК, отримання нового статусу. Обмежено придадтних вже немає. Або придатний, або непридатний. Після отримання статусу треба або бронюватись, або, якщо непридатність встановлять, бронювання непотрібне. Бронювання зараз - лист від підприємства у Міністерство Оборони і там погоджують список. Тоді як раніше бронював ТЦК по листу від підприємтсва.

Стосовно лікарів і одеського ТЦК, то, як виявляється, працівники медичної сфери не підлягають бронюванню, зовсім не підлягають. Такі зараз нові правила бронювання.

Leonidas B сказав...

Щодо черг до ТЦК, то я підійшов як раз напередодні цього випадку, було досить багато людей з різними потребами, чоловік з п'ядесят не менше, я уточнив перелік документів які треба щоб пройти повторне ВЛК, у Центрі Надання Адміністративних Послуг черг не було, їм надали право стосовно оновлювання даних як і Резерв + для тих хто стоїть на військовому обліку.

Стас сказав...

Да, если кому не понятно то мои слова написанные здесь вовсе не реклама резерв плюс! Просто то, что было на самом деле, то я и описал.

ViAn сказав...

Знаю про ситуацію у Дніпро. Про Київ не скажу. Може пізніше хтось із друзів розкаже. Люди із складними діагнозами приходять на ВЛК, їх відправляють у лікарні. Всім же зрозуміло, що із важкими діагнозами без інвалідності треба лягти в лікарню, пройти обстеження, отримати виписку із діагнозом. У Дніпро заборонили устним наказом приймати на стаціонар для встановлення діагнозу і оформлення виписки із направленнями з ТЦК.

А по ЦНАП і Резерв+ - одне й теж саме. Різниці немає зовсім. У ЦНАП просто роздрукують папір із підписом і штампом. А без ЦНАП йде довідка у Резерв+. Там теж є унікальний номер по якому на вулиці можуть звірити данні у Оберігу.

По бронюванню у мене є і рідні, і знайомі, які працюють у критичній інфраструктурі. І їм дали лист на бронювання. Вони пішли у ТЦК, пройшли ВЛК. Після ВЛК у ТЦК чекають підтвердження бронювання за новою процедурою. І от МінОборони не погоджує списки від підприємтсв із критичною інфраструктури. Повертають назад. Тому декілька моїх друзів сподівались забронюватись, але вони вже в учебках, в ЗСУ. Це сталось от прямо зараз, по суті тижня ще немає, як забрали. І критична інфраструктура залишилась без важливих для них працівників. Сумно, але такі реалії.

18.06.24 в Резерв+ повинен з'явитись електронний військовий квиток. На це чекаю, бо ж у мене приписне лише)).

Parker сказав...

Усім вітання!
Додам і я пару слів про нефутбольні справи. Незрячого чоловіка, якому встановлено першу групу довічно у 2012 році відправили на обстеження в обласну лікарню. При чому один молодий працівник ТЦК був готовий надати новий військовий квиток зі статусом "непридатний", але, як розповідає чоловік, зайшла якась жінка більш старшого віку та статусу і відправила в лікарню. Звісно, що в лікарні покрутили пальцем біля скроні і підтвердили наявний стан зору. Тепер чоловік вже два місяці чекає на свої документи, щоб виїхати за кордон.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, вітаю!
Безумовно ця ситуація - щось аномальне. Представники ТЦК такий зашквар влаштовують іноді... Але, як я розумію, тут ситуація, що людина не була визнана у ТЦК непридатною. Тобто просто не були оновлені документи своєчасно. Тому вирішили отримати підтвердження з лікарні... Така у них процедура. Отримати військовий квиток зараз - ще та історія. Тримають місяцями видачу. Нажаль.
Хочеться вірити, що сучасні технології повернуть людям зір. Знаю, що в цьому напрямку є великі успіхи.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
З приводу повернення зору - повірте, поки нічого революційного не досягнуто. Так, відбуваються експерименти щодо певних захворювань, але наймасовіші та найскладніші проблеми ще дуже далекі від вирішення!
Так що усім здоров'я та бережіть те, що маєте!

З повагою, Parker.