середу, 29 червня 2016 р.

На роздорожжі

  Знову так багато подій відбувається у футболі, що тільки встигай відслідковувати. Головна новина останнього дня – можливе банкрутство ФК Дніпро. Поки що це чутки, але вони дуже реалістичні. Якщо це станеться, то ми втратимо другу велику команду за рік. Харків і Дніпро – два клуба із величезною історією. І дві людини, які знищили футбол у таких містах. І жодної кримінальної відповідальності, жодної моральної відповідальності. Ця методика роботи, яку так часто люблять наші бізнесмени – штучне банкрутство, щоб не гасити борги. Пан Коломойський у своєму бізнесі звик до таких моделей, він так працює вже давно. Зараз вирішив знищіти одну команду. Це все як іграшки. І всі вболівальники, а їх у Дніпра сотні тисяч, не можуть вплинути на цю людину. Всі кажуть про фінансову скруту. Так, я думаю, що важко. І я не можу знати глибини гаманця пана президента Дніпра. Сподіваюсь, що ситуація налагодиться і ми побачимо хай і з молодим складом, але команда залишиться у футболі.
  

середу, 15 червня 2016 р.

Всього по трошки))

  Ці дні наповненні подіями. Як на мене, то головна новина – це звільнення Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенко. Україна повинна боротись за кожного громадянина. Вони всі повинні повернутись до дому, бо є справжніми героями України. Я сподіваюсь, що ті 23 людини, які залишились у полоні також будуть звільненні. Як і інші заручники на окупованих територіях. Радує, що є результати. Саме це головне. Як і вічна пам'ять Героям України, які продовжують кожного дня вмирати за Україну на передку.

вівторок, 7 червня 2016 р.

Такі різні новини напередодні Євро.

  Ми всі різні. Я не можу бути суддею іншій людині. Однак, я маю право на власну позицію. Кожен має право на власну позицію. І якщо наші поступки мають політичний, соціальний резонанси, то ми повинні мати в собі силу обґрунтувати те, що ми робимо. Я останній тиждень продовжую спостерігати за роботою ЗМІ. І за тим, як паскудяться люди. Перепалка між ІМС і Леоном це вже давно не смішно. Президент, який фінансує команду і шавка алкаш, який мав величезний талант гравця і пропив його. І ця шавка дозволяє собі при допомозі Ріната гавкати і поливати брудом Динамо. Шавки вони потрібні лише слабким. Тому пане Рінате ваші прийоми проти Вас і повернуться.

середу, 1 червня 2016 р.

В супереч всьому треба бути разом навіть із такою збірною!

  Найважливіше – залишатись людиною. Завжди, які б там емоції не були, треба відповідати за власні думки. Саме тому для мене, як для громадянина України і вболівальника футболу, як для блогера, як для людини, важливо підтримати власну збірну. Бо ми їдемо захищати честь держави. Емоції – складова життя. Я можу бути не згодним у багатьох питаннях із тренерським штабом, але я буду дивитись футбол по ТВ, а вони відповідають за результат. Мої думки, думки кожного важливі, бо це є комплекс думок, які нація посилає команді, це є та доза енергії, яку вони отримають, яка може допомогти, стати додатковим стимулом для перемоґ, або для поразок. Тому я вболіваю за наших хлопців, бажаю їм виграти це Євро.