четвер, 11 лютого 2016 р.

Трансферні пошуки. Вінгер. ч.3.

Час першого офіційного матчу наближається. А товариські ігри навіюють лише смуток. Гра відсутня, надійність у захисті також. Андрій Ярмоленко десь є, але де – невідомо. Тобто відомо, що він тренується без жодних обмежень. Але ігрової практики не має. Дійсно, є такий варіант, що Ребров задумав тактичний викрутас. І Ярмоленко зіграє. І Динамо, можливо, також приховує у товариських матчах свій стан. Насправді може бути все. Будь-яка версія має право на життя. Але є і інша версія, що Ребров нічого не приховує, не вигадує. І Динамо дійсно знаходиться у важкому фізичному стані, а Андрій Ярмоленко із МанСіті не зіграє, бо ще не відновився. А нещодавній матч Ю19 із Мідлсбро показав весь стан нашого футболу на сьогодні. Тому цілком можливо те, що Динамо чекає провал вже у першому матчі. І це буде дуже болісно. Однак, поки що рано робити висновки. Я просто написав свої думки. Сьогодні я напишу про гравців групи атаки, інтерес до яких вже є у Динамо. Такі є чутки. Я хочу від себе порадити подивитися FC Liefering. Це є дочірня структура Ред Була. Ця команда грає у другій австрійській лізі, а зібрані у ній юні гравці із усього світу. Це є робота, справжня якісна робота. Ознайомтесь, це дуже цікавий проект.
Андрей Іван




19-ти річний гравець національної збірної Румунії та Універсітатії. На сьогодні це найцікавіший талант Румунії. А в цій країні вже дуже давно не було якісних гравців світового рівня. І саме Іван є надією. Вибуховий, стрімкий, технічний гравець із дуже цікавим малюнком гри. Різноплановий і різноманітний. Він є справжньою проблемою для захисту, бо рвучкий і нестандартний, дуже якісно змінює темпи і напрямки руху. Цілком можливо, що хлопець виросте у видатного гравця. Особисто я вважаю, що створювати академію – цікаво. Але і купувати гравців якісних, із усього світу у 15-20 років – також грамотна трансферна політика. Ясно, що все повинно бути в міру. Однак, ми побачили як Мідлсбро виніс нашу молодіжку, де знову тягнув лише один гравець. Але його не вистачає. Для Динамо Іван, який є універсалом і грає на всіх позиціях в атаці, має гарні габарити, бо високий, потужний, швидкий – гарний варіант на підсилення молодіжного складу.
Станіша Мандіч

21-річний гравець Чукарічок і національної збірної Чорногорії. Один із найталановитіших молодих гравців Сербії, лідер молодіжної збірної на не що давному ЧС, де Сербія здобула перемогу. А Мандіч забив один із голів у фіналі. Швидкий, універсальний гравець, який грає на всіх трьох позиціях в атаці. Мандіч – гравцем нового, сучасного типу. Для Динамо підписання такого таланту із Балкан – гарні інвестиції. Бо із тієї збірної залишилось лише декілька гравців, які грають не у нових, більш потужних клубах. Як для флангового гравця Мандіч має якісну техніку, удар, пас. Він дуже активний і агресивний гравець. Збірна Чорногорії зорієнтувалась і переманила талановитого гравця, який вже заграний у офіційних матчах.
Бартош Капустка


19-ти річний гравець національної збірної Польши, гравець старту на сьогодні вже. Скоріше за все саме він буде грати проти нас на ЧЄ. Дуже якісний фланговий гравець, який стабільно доводить універсалізм, бо стабільно грає на різних флангах, стабільно якісно дає результат. У хлопці чудове бачення поля, дуже якісний пас. На сьогодні це один із найкращих асистентів у Європейських чемпіонатах. І найцікавіший гравець Екстракласи. Для Динамо, яке шукає підсилення на фланг, варіант безумовно цікавий. Бо Бартош дійсно якісний молодий гравець. У хлопця є футбольний розум, гарна техніка, досвід виступів на найвищому рівні. Реальний варіант.
Я не випадково написав про молодих гравців із Східної Європи. Для нас зараз це цілком доступні варіанти. Як я вже наголошував, що на мою думку найдоцільнішим є підписання гравців 19-20 років, які вже є стабільними гравцями національних збірних. Бо це підтвердження рівня. Тому мої пошуки зараз направлені саме на такі варіанти. Можливо це і не відомі широкому загалу імена. Однак, я знову таки пропоную вивчити проект FC Liefering. Напевно за останні роки особисто для себе я відкрив одну із найцікавіших групу компаній, які якісно працюють. Вважаю, що із усього треба брати найкраще і синтезувати своє.

Дякую за увагу!

9 коментарів:

Стас сказав...

Гм,глубоко же ты копнул.)))В принципе этот вариант всё равно будет получше нежели покупка кранчаров. Другое дело что хочется игроков посильнее нынешнего твоего ряда.Да,боюсь,позволить мы сейчас их себе врят ли можем.А так за материал спасибо.По Ярмоленку...Я не думаю что Ребров уж так мастак запутывать.Андрей скорее всего не сыграет в обоих матчах ибо не готов ещё.А значит наши и без того не ахти какие шансы уменьшаются.По Реброву,в любом случае доверие к нему имеется,тем более что он скорее всего решил,или ему позволено,работать в длинную.

ViAn сказав...

Почему глубоко? Это три игрока основы своих национальных сборных. И это очень молодые игроки. Давай на вскидку назови мне игрока в Украине, который с 18 лет стабильно привлекается в национальную сборную. Играет, забивает. Я не трогаю случайно попавшего в обойму Зинченко, засветившихся, но так и не заигравших пока Коваленко и Бурду. Последние, кто с 18 лет в национальной сборной - кто? Ребров, Шевченко, Ващук, СаШо... Ярмолу в 19 подключили. По сути он последний из молодых, который с 19 играет стабильно в сборной. Коноплянка в 21 год только подтянулся к сборной. Это так, к слову. Парни с 18 лет стабильно привлекаются в сборную - заслуживает на внимание. Простые люди, так к примеру, за Черногорию или Польшу не играют в старте.

Serg сказав...

Живковіча треба брати поки він не перейшов у європу.

Parker сказав...

Вітаю усіх!
ViAn, дякую за матеріал. Погоджуюсь з тим, що у найближчі часи коштовні трансфери нам не світять, а тому треба трохи озирнутися навколо себе. Давно вже зазначав, що наша селекція мало уваги приділяє сусіднім країнам. А саме з них вийшли Левандовськи, Матіч, Манджукіч, Ракитіч, Модріч. А це гравці, які відіграють важливу роль у складах своїх клубів.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Серж, Живковіча треба було раніше брати. Зараз він вже під 25 млн. коштує. Тому і він поки що в Партізані. Чекають на покупця.

Serg сказав...

За Живковича я писал ещё год назад http://fan-dynamo.blogspot.com/2015/06/2015-3.html думаю тогда его взять было реально

ViAn сказав...

Серж, если я начну называть всех моих игроков, о которых я писал задолго до их перехода в ПСЖ, Ливерпуль, Ювентус, Атлетико М, Порту... то получится минимум одна команда из нынешних звезд мирового футбола. И сейчас я пишу о ребятах, кто-то из них обязательно пойдет дальше, и хорошо пойдет.

Parker сказав...

Привет всем!
Игра, как обычно, вяленькая. И это против коллектива, который вытурили из собственного чемпионата.
Появление Ярмоленко очень радует. Почти уверен, что своих оптимальных кондиций к первому матчу с МС он не наберет, но даже 30-50% это уже значительное подспорье.
Как там с англичанами сложится не знаю, но чемпионат выигрывать тоже нужно. Да и кубок не мешало бы отстоять.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрый день!
И этот совершенно разобранный и не готовый Ярмоленко был сегодня на порядок сильнее любого игрока нашей основы. Это заметно по каждому его движению, по мысли, по контролю мяча. А игра сегодня все же показала, что с ног постепенно спадает нагрузка. Движение было в первом тайме очень приличным.