середу, 7 грудня 2016 р.

Варто насолодитись миттю

Зараз є декілька актуальних тем. Вчора була така чудова перемога. І ми вже декілька днів спостерігаємо як шахта веде наступальну, анти динамівську агресивну компанію. Точніше ця компанія триває вже десятиріччя, та вона завжди загострюється напередодні матчів. Але в останні дні все це набуває апогею. Маразм досягає свого найвищого рівня. І маразм виходить від людини, яка сама є головним корупціонером і злочинцем в Україні. Ому особисто я вважаю тролінг від гравців найкращою відповіддю, бо гумор – найкраща відповідь злобі. А про вчорашню гру таки варто сказати декілька слів.

Та вперш за все хочу привітати нашу команд Ю-19 із блискучим виступом у заключному матчі. Де навіть без половини гравців основи команди цілком по грі довела свою спроможність боротись і перемагати на такому рівні. Є багато різних думок. Більшість розповідає про юнацький, дитячий футбол. Хоча ми ж всі знаємо, що Пеле у 16 забивав на ЧС, а Роналдо у 17. Саме тому у 17-18 років гравці спроможні демонструвати якісний футбол. Так, зрозуміло, що іноді не вистачає досвіду, щоб у певних проміжках матчу, коли треба робити аритмію, грамотно притримати м’яч. Та все ж таки є певні показники, за якими можна побачити рівень гравців. Це швидкість мислення, швидкість прийняття рішень, вміння командно перебудовуватись, добігати і закривати зони в атаці, при захисті. І все це із дотриманням командної структури. Вміння відкриватись під м’яч у грі, вміння віддати, пробити. І тут у багатьох компонентах ми бачимо наскільки індивідуально ці гравці готові, бо вони приймають рішення, вміють грати де треба жорстко, де треба хитро, де треба нестандартно. Зрозуміло, що далеко не всі ці гравці зможуть реалізувати себе в дорослому футболі. Але можна сміливо казати про 4-5 гравці, які вже зараз спроможні допомогти першій команді, підсилити конкуренцію. Можна казати лише те, що ця команда найкраща, серед усіх юнацьких команд у цій ЛЧ за підсумками групового турніру.
Стосовно першої команди, то ми бачимо все як завжди. У нас якщо Динамо грає невдало, то ми розходимось і критикуємо все підряд. Ми розповідаємо про поганого Реброва, що він взагалі не тренер. А коли Динамо виграє, то ми шукаємо котів у мішку. Ми починаємо розповідати, що пощастило, що це не Динамо зіграло сильний матч, а суперник був ніяким, що суддя допоміг, що дико фартонуло… Це така ментальність. Я не буду казати, що сьогоднішнє Динамо має сильний склад. Так, є багато проблем і ми це бачимо по загальним результатам. Команда потребує підсилення якісними гравцями у кожну лінію, починаючи з воротарської. Та я не можу не сказати головного, що команда показала видатну гру. Цілком можливо, що це був найкращий матч Динамо за багато років. Ми забивали більше, але не на такому рівні. Рівень гри, самовіддачі і реалізації моментів. Все склалось. Тому треба бути реалістом. Зіграли видатний матч, який назавжди буде записаний в історію Динамо. За що я команді вдячний.
Так, нас чекає ще одна гра. І проти нас буде грати особливий суперник. Саме той суперник, який напередодні матчів із нами починає брудні компанії. І це на тому фоні, що ми провалили осінь в чемпіонаті. Саме тому матч 12 грудня стає принциповим. Проти нас буде грати брудна команда, яка зараз демонструє організований футбол високої якості. Особливі емоції, особливі налаштування. Вже треба починати підготовку. Та сьогодні варто порадіти перемозі. Будемо сподіватись, що ми ще раз грюкнемо дверима.

Дякую вам за увагу!

9 коментарів:

Vitos сказав...

Ну что, настал день истины для Реброва.
Думаю что при крупном поражении его таки уйдут.

Виталий сказав...

Интересно, а когда перестанут менять кровати и примутся за девочек?

Стас сказав...

Я смотрю на некоторых динамовских сайтах опять начали напрямую говорить о, якобы, вобязаловку победе ДК сегодня в игре против Шахтёра.И если проиграет ДК то Ребров должен идти...Мне интересно а как же выстраивание несколько лет под определённый стиль всех команд от совсем уже детской до юниорской и молодёжных команд.Это ведь Реброва идея!Такая же идея привлечь зимой молодёжь из Ю19,21.

Стас сказав...

А они всё про отставку Реброва.Я спрашиваю, а что потом делать если новый после Реброва главный тренер предпочтёт иной футбол диаметрально противоположный от того под что выстраивалась клубная система ДК?

Стас сказав...

Я понимаю что у нас болелы есть на больших эмоциях и эти эмоции заслоняют логику и мозговую работу...Потом кто мне обьяснит а с каких это пор Ребров обязан вобязаловку обыгрывать команду,что по уровню игроков просто превосходит нынешнюю команду Реброва? А может это просто наши обычные хотелки и они ни чем не подкреплены просто?

San73 сказав...

Абсолютно согласен со Стасом.

Leonidas B сказав...

Всем привет! Неплохой получился матч, богатый на голы и эмоции. Можно сказать профессинальный мастер-класс от Шахтёра. По моему, это приговор кумовскому Динамо, котороё хоть и бешено было мотивировано, но вчистую проиграло Шахте в плане игры. На одной самоотдаче и желании с таким соперником далеко не уедешь, нужно уметь играть в современный футбол, а не строить из себя недоделенных звёзд, ребята вы всё своё мастерство растратили на тусовки и понты. Надеюсь что Ребров и дальше хочет тренировать Динамо, но только уже без этих звёзд.

ViAn сказав...

Насправді важливо бачити як позитив, так і негатив. Чого не вистачило? Майстерності командної втримати результат. Вміння контролювати емоції і не піддаватись на провакації. Що було позитивного? Ми побачили, що команда є, що є потенціал у гравців, що якщо додати в цю команду 2-3 гравця більш високої кваліфікації, то ми зможемо вигравати. Особисто мені сподобався перший тайм. І сподобалось як команда грала у меньшості. Бєсєдін і Циганков довели вчергове, що вони гравці майстерні. Бо навіть у меньшості обидва дали результат. І ми мали можливість не програти, якби Бєсєдін забив свій перший гол.
Що я хочу взагалі відмітити. Зрозуміло, що суддю. Гол, який нам забили, той перший гол, який там Хач і Рудько створили. Там не було взагалі штрафного. Суддя привіз нам штрафний. Потім майстерність театральна гравців шахти. Як і завжди ми побачили Степаненко, який вмирав, Кучера, який там ледь свідомість не втратив, Срну який вмирав. Це комплекс дій. Я думаю, що суддя повинен був дати по жовтій Кучеру, Срні і Мораєсу. А він створив те, що створив. Гравці шахтаря будуть вчергове не розуміти того, за що до них так ставляться. Саме за цю театральність. Причому Фред відвертво відірвав Буяльскому гол голеностоп. І як результат гравець травмувався, а Фред не отримав навід жовту. У більшості шахтар забив другий і третій, бо Буяльский елементарно не міг бігти. І вилучення Рибалки. Там було однозначне вилучення Дентіньо. А суддя вчергове проігнорував правила. Тому вважаю, що суддя вкотре провалив матч.
Так, я не стану робити винним виключно суддю. Не вистачило майстерності. І ми побачили наскільки якісніше Бєсєдін виглядає за Мораєса. Динамо зіграло гарно в атаці. Але ці голи, які залітали... так, наче випадкові, але ж коли так багато випадкових голів, то це не випадковість. Треба оновлювати склад. Відпустити ряд гравців. Придбати на їх місце нових. Треба більше довіряти молодим. Бо молодь є, вона спроможна грати на високому рівні.

Al Mih сказав...

ViAn, полностью согласен с комментариями по матчу. Был отличный первый тайм. Фред негодяй, степаненко мразь,подонок и провокатор.Первая часть сезона провалена, чемпионство упущено. Ждем межсезонья .