четвер, 19 січня 2017 р.

Спокій і тільки спокій))

  Скажу чесно, що вже не перший день спостерігаю за тим, як легко люди ведуться на неперевірену інформацію. Навіщо вивчати джерела. Достатньо написати, що по інформації ну з дуже авторитетного джерела вася пупкін відмовився від продовження контракту із оболонським виноградарем через те, що йому запропонували лише два мішки сімок. І всі одразу починають розповідати про те, як погано поступив вася, бо ж два мішка сімок – розкіш у наш час, чи що треба було запропонувати йому 3 мішки сімок, бо сєня булкін отримує ж 3 і нічого. Та жодна людина так і не знає де ж та правда зарита. Бо інше авторитетне джерело хоч і сказало, що свічку не тримало, та ніби то за його інформацією васі давали 2,5 мішки і ще бонуси у вигляді 3 відер халви.  Ну як тут залишитись у спокої. Зі свого боку я завжди кажу те, що не варто довіряти «авторитетним» джерелам. Бо справжню істину вони не знають. Є лише факти. Макаренко, який є вихованцем Динамо, залишає команду. А чому? Не задовільнила зарплатня? Чи банально керівництво Динамо банально вирішило дати гравцю, якого відновило після важкої травми, шукати собі інші варіанти розвитку кар’єри з тієї причини, що команда потребує оновлення.


  Я не випадково писав багато разів про кумівство в Динамо. І Макар належить до цієї когорти, як належить і Сидорчук. Тренер прагне раціонально оновити команду. Саме тому зараз в основі буде більше молоді і запрошуються нові легіонери. Команда потребує свіжості. Саме тому я кажу про свою позицію. Керівництво Динамо вирішило дати гравцю, якого виховало, реалізувати себе в іншому місці. А вільним агентом влаштуватись значно легше. Тим більш, що восени Макар мав стабільну практику у ЛЧ, чемпіонаті. Це дійсно дасть йому змогу знайти собі нормальну команду і непоганий контракт закордоном.
  А тим часом почались збори. Ще ніколи у першій команді не було так багато молодих гравців. По суті зараз на зборах молодь – 60% від усієї команди. І ми очікуємо на днях перший трансфер. Не хочеться забігати наперед, та дійсно джерела достовірні, бо навіть вже представники Палермо визнали факт того, що Оскар Хілємарк полишає їх команду.
  Чи добре це для Динамо? Для футбольної команди рух – необхідність. Для сьогоднішнього Динамо, яке трохи застоялось, нові легіонери – ковток свіжого повітря. Тим більш, якщо це будуть гравці із Серії А, гравці старту збірних, учасників Євро. Це показник якості. І це підвищує тонус всередині колективу, бо загострює конкуренцію. Тому декілька трансферів і амбітна молодь – повинно стати поштовхом для зростання якості гри команди. Чи варто говорити про Оскар Хілємарк зараз? Думаю, що ні. Особисто для мене важливий сам рух, оновлення команди гравцями відомого рівня. А рівень гравця збірної Швеції легко усвідомити. Ігрові характеристики – також досить суб’єктивно, бо різні рівні турнірів, рівні команд. Зрозуміло, що Мессі в Барсі і Мессі в умовному Алавесі – будуть різні гравці, бо рівень партнерів – рівень командної гри. Чим вище рівень командний, тим яскравіше може заграти сильний гравець, чим нижче рівень, тим і гравець, навіть видатний, буде грати значно слабше. Так, це буде та сама людина, та результати будуть відрізнятись. У світі дуже багато талановитих гравців, які можливо і сильніші за Мессі, але вони так і не розкрили свій потенціал. І навпаки, значно слабші гравці, потрапляючи в сильну команду мають шанси зрости, якщо до них буде довіра. Тому чекаю новини. А про Оскара Хілємарка і його якості можна буде говорити тоді, коли він прийде до Динамо і коли ми побачимо його в офіційних матчах.

  Дякую за увагу! 

11 коментарів:

Parker сказав...

Привет всем!
Хильемарк уже мимо кассы.
Кто там еще фигурирует? Ивуарийский вингер из Италии девятнадцати годков, тунисский полузащитник и сериальный Кадар. Сериальный, потому, что его трансфер, как и не состоявшийся переход Хильемарка очень напоминает многосерийное "мыло".
Продолжим ждать...

С уважением, Parker.

Al Mih сказав...

Покупок ждать не приходится. Желающих ехать к нам нет.

ViAn сказав...

Загальний негативний настрій давно відомий. Та я б запитав про те, що нам відомо в цій історії? Відомо, що керівництво Палермо прагнуло продати шведа. Відомо, що ім'я Динамо звучало з їх слів дуже активно. Якщо судити по заявам, то вони прагнули продати гравця і саме Динамо надало найкращі умови. Чому трансфер не відбувся? Можливо через те, що Палермо забажав дуже багато за гравця. Як ми чули, що початкова вартість у 2 млн. євро зросла до 5. Це дуже схоже на історію із Кардозо, коли Бенфіка називало суму, Динамо погоджувалось, а вони порушували слово і підвищували суму. Саме тому є три варіанти, бо швед погоджувався на перехід, інакше б перемовин не було. Палермо просто перегнув ціну, або Динамо не зуміло продати Сидорчука і потреба у новому гравці відпала, або знайшли кращий варіант, наприклад Мсакні. Тому ми не знаємо правди. Можливий і четвертий варіант. Давайте спокійно продовжимо жити і дамо керівництву Динамо приймати рішення кого купувати, продавати і на кого ставити акценти у розвитку. Тому побачимо що буде далі, та спокійно, без голосних обвинувачень.

Al Mih сказав...

ViAn, ніхто нікого не звинувачує. Всі вже зрозуміли,що наш футбол у глибокій кризі. Якщо знаєш, поясни сітуацію з Мякушко,чому від нього відхрещується Ребров?

ViAn сказав...

Напевно треба задавати питання Реброву по Мякушко. Та я думаю, що головна проблема полягає у тому, що він виключно гравець групи атаки. Ця ж сама проблема і у Гонсалеза, та Дерліс прогресує у цьому питанні. Зараз такий футбол, що треба в першу чергу працювати на оборону, багато працювати над структурними перебудовами. Нажаль Сергій - яскравий індивідуально гравець, який не може працювати на команду. Це проблема і Безуса також. Та і багатьох яскравих гравців. Сьогодні інші умови. Тому нажаль Ворскла - максимальний рівень для Безуса і Мякушко. Достатньо подивитись як відпрацьовують в обороні Месі, Роналду і Грізман, вони пашуть у відборі, постійно розвиваються саме в цих компонентах. Тому і жовтих карток в них набагато більше з кожним сезоном. Багато хто каже про Хльобаса, Яремчука. Та подивіться як працює на відбір Циганков і Бєсєдін. Вони дійсно рвуть жили навіть у товариських матчах саме у відборі, пресингу. Бєсєдін для мене взагалі відкриття, він буде справжнім жахом для захисників, бо накривання - дуже сильна його риса. Я не випадково свого часу, коли Сидор восени забив той фантастичний гол написав, що треба побачит результатом чиїх дій став гол? Бєсєдін там двічі агресивно відбирав м'яч, стелився в підкатах. Саме прекрасний відбір там обрізав захист і тому Сидор отримав вільний прострір для удару. А накриття Пятова у останньому матчі сезону? Це і є робота на відбір. Нажаль гравці, які грають на чистич м'ячах - минуле, давнє минуле.

Al Mih сказав...

Невже Мякушко ніхто не пояснював,що зараз на чистих м'ячах майже ніхто не грає? Гравець ніабиякого таланту, жаль не розкриється, вже 23 роки. Мені здається, що Ребров теж не доробляє як тренер -психолог. Це моя особиста думка. Маю ще приклади : Мбокані, Бельханда, Теодорчик.

Стас сказав...

В любом случае очень плохо если в центральную ось не будет куплен классный молодой игрок. Буяльский и Сидорчук при всех их плюсах ДК нынешнему не помощники совершенно!

Al Mih сказав...

Стас, нужно было не просерать имеющихся,рабатать с людьми, опекать их вне поля, давать изредка поблажки, а не морду воротит. Учитывая последние события в Приватбанке, блокировку 200млн.у.е.,покупок не будет. Только в случае удачной продажи кого-нибудь.

ViAn сказав...

Я завжди казав про Буяльского, що у нього величезний потенціал. І два останні матчі сезону він провів на рів топ гравця, бо був кращим на полі. Я писав, що гравцю важливо знайти баланс у особистих стосунках і футболі. Сподіваюсь, что він цей баланс знайшов. Тому я продовжую сподіватись на нього, бо потенціал величезний. Стосовно трансферів, то чекаємо. Я думаю, що вони будуть. А фінансовий стан Динамо... можна оптимізуваи витрати - нормально. Та всім гравцям своєчасно платять зар. плату і премії. Команда у чисельносі більше 100 чоловік більше місяця знаходиться у 5 зірковому отелі в Іспанії. Це не Туреччина, це в три рази дорожче ніж найкраща Туреччина. Тому не все так погано. А великих трансферів по грошам не буде зараз. Чому? Бо в них не має сенсу. Та гроші у Динамо є, жодної кризи. Не розумію навіщо поширюють і підхоплюють цю інформацію.

Parker сказав...

Привет всем!
А вот и первый новобранец. Александар Пантич официально стал игроком ДК.
Очень хотелось бы надеяться, что он принесет команде значительно больше пользы, чем некоторые другие свободные агенты.
Удачных выступлений и без травм!

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Parker , это из серии на шармака и уксус сладок! Видать с деньгой совсем траблы.С другой стороны а когда как не сейчас по полному занятся своей молодёжью? Нету худа без добра.Вон Заховайло до сих пор Газзаева вспоминает и во многом благодаря его упорсту у нас начали тогда расти игроки!А я ведь предупреждал что не смотря нам вопли некоторых нерадивых болел мы Газзаева ещё будем добрым словом вспоминать...