середу, 18 жовтня 2017 р.

Динамо Янг Бойз - гра із багатьма невідомими!

  Чи чекає нас цікавий матч? І взагалі чого чекати від Динамо? Останні матчі викликають виключно негативні емоції. Провал слідує за провалом. Складається враження, що тренерський штаб втратив контроль над командою Чи так це? Чи ідеї тренерського штабу перестали працювати? Ми чуємо і бачимо те, що тренер помилився із складом, помилився із стартовою схемою. Помилки накопичуються. А висновків якось не видно. На помилках розумні люди вчяться, навіть на своїх. Тому люблю Динамо, та очікую кожного наступного матчу із величезною долею невизначеності. Не знаю яким буде склад, якою буде схема. Скільки провалів буде у нашій обороні і скільки моментів треба Мбо для того, щоб забити.


  Все це перед матчем із командою, яка перемагала нас в цьому році, перемагала повністю за грою, викликає величезне занепокоєння. Вони нас не бояться, вони знають як нас обігравати. Саме тому, безумовно, буде включена та сама агресія, такий самий високий пресинг. Це буде дуже важкий матч. Чи зробив висновки Хацкевич із поразки від швейцарців? Як він планує їх перемагати, якщо навіть із Одесою ми показали блідий футбол, дуже поганий, абсолютно із дірявим захистом і абсолютно не гострим нападом.
  Так, я очікую важку гру. Та я вірю у свою команду. Завжди вірю, всупереч всьому. Вірю в те, що ми надійно зіграємо в захисті і якісно в атаці. Вірю, що вийде правильний склад, який зіграє у такий футбол, який дасть результат у протистоянні із Янг Бойз. Це все просто віра. Вірю в те, що Циганков і Гонсалез будуть в ротації на цей матч, що Кадар залишиться подалі від основи. І що тренерський штаб Динамо відповідально поставиться до суперника. Що він буде якісно розібраний.
  З моменту нашої останньої зустрічі швейцарська команда змінилась. Залишив команду Раве, який переїхав у Фрайбург. Він був лідером команди. Та зараз команда стала молодою. Якщо раніше вона була досвідченою, то зараз середній вік основи приблизно 23 роки. Лідерами стали ті гравці, яких придбали цього літа. Це добре відомі нам івуарієць Ассалє і швейцарець Фасснахт. Саме на них зараз покладена вся рухома активність команди. Ассалє – маленький, непоступливий, жорсткий гравець. Він створив нашій обороні величезні проблеми. Фасснахт прекрасно влився в команду, демонструє непогані швидкості і вміє закривати зони. Ми ж пам’ятаємо його гол з під Колі. Саме цей гол і вирішив долю нашого протистояння. Та до лідерів додався камерунець Нсаме. Він грав і з нами, але тоді він був ще далеким від основи, бо тільки прийшов до команди. Зараз він кращий бомбардир Янг Бойз. Кріпкий і потужний гравець, який добре вміє вести силову боротьбу і вигравати другий поверх. Ця трійка дуже небезпечна. Бо загроза йде від кожного з них.
  Які зараз проблеми у команди? 4 травмованих гравців. Це лідери команди, основні гравці. Саме через їх відсутність Янг Бойз втратив можливість проводити ротацію складу. Основний лівий захисник Лоріс Беніто провів із нами сильні матчі. Опорник Леандро Бертон був у ротації і також грав із нами. Серб Сулєймані – також лідер команди минулого сезону. Та в цьому сезоні він постійно лікується і тому його гра не є якісною. Але втрата такого гравця – величезні проблеми для ротації. Так само як і втрата Оаро. Гра в атаці побудована за рахунок його якостей. І без нього, а він вже місяць не грає, здобувати результати значно важче. Однак, Янг Бойз іде на першому місті в чемпіонаті. Так, це склалось завдяки провалу Базеля, який ніяк не може знайти свою гру. Ми знаємо, що пара центральних захисників Нуху і фон Берген під тиском роблять багато індивідуальних помилок. Під тиском Янг Бойз здувається.
  Та чи вдасться Динамо зробити цей тиск? Це все задача із багатьма невідомими. Відповіді ми дізнаємось в четвер. І я вірю, що вони будуть добрими.

  Дякую за увагу!

4 коментарі:

Oleksiis сказав...

Чесно, зараз навіть не дивлюсь матчі ДК. Не хочеться псувати настрій собі, а потім і оточуючім.
Соромно, і це ще навіть не дно! Недалеко залишилось.
Суркіс нерозуміє, що треба змінити не лише тренера, а і весь менеджмент. Не розумію, ну як можна бути таким управлінцем?!

Parker сказав...

Привет всем!
Как это не парадоксально звучит, но результатом я доволен. Поскольку и до матча и, особенно, после первого тайма предполагал, что будет еще хуже.
А так сохранили комфортный отрыв от главного конкурента, плюс второй матч в нашей группе закончился более чем приемлемо. Учитывая текущую ситуацию в группе, нужно будет очень постараться, чтобы не выйти хотя бы со второго места.
По вчерашнему матчу: проблемы с стартовым составом и даже с лавкой запасных во всех линиях. Еще раз привет Хацкевичу, который говорил, что комплектация у команды нормальная.
Категорически не хватает как минимум еще одного центрального защитника, атакующего полузащитника и вингера. Большой вопрос, почему не задействованы/розданы в аренду ведущие исполнители из молодежного состава: Лукьянчук, Очигава, Алибеков, Шапаренко, Леднев, Булеца? И это наверняка еще далеко не все, кого я вспомнил. Вчерашнее попадание в заявку Леднева - скорее попытка заполнить протокольные 18, чем реальный расчет на его появление на поле.
Пару слов о сопернике: очень сбалансированная команда, и, что меня раздражает больше всего, что швейцарцы и бельгийцы умеют находить приличных игроков в самых глубоких и далеких краях. Тот же Ассале, игравший в каком-то из африканских чемпионатов и наверняка купленный за вязанку бубликов.
Ну и как вишенка на торте потеря Сидорчука и Виды, а также замена на 93-ой минуте Мбокани на Беседина. Как будто 10 минут назад не швейцарцы, а мы остались в меньшинстве и нужно не дожимать, а тянуть время.
Печально это все...

С уважением, Parker.

Al Mih сказав...

Да,печальная печаль! Даже не по счету, а по игре и игрокам и особенно тренеру, о президенте вообще молчу. Со страхом жду игры с кротами.Нужна свежая кровь!

ViAn сказав...

Ясно, що результати давно всім набридли. Залітають в наші ворота шалені голи, а у нас форварди не забивають з 2 метрів. І не забивають не один, навіть не два таких моменти. Та я от почитав експертів і вони підтримують Хацкевича. Кажуть, що гра їм подобається. Що це, корпоративна етика?
Особисто я планую написати матеріал по тренерам. І напишу. Вже провів селекційний відбір.
По матчу. Захист у нас жахливий. А в атаці дійсно зіграли непогано. По захисту кажуть, що Сидорчук і Буяльский грають дуже погано на оборону. Це якщо розбирати голи. Буяльский дуже нестабільний. От якщо взяти його дії в атаці. То він забив шежевр, коли 4 там обіграв. Вчора він також взяв гру на себе, пройшов і віддав шакарний пас. Гол - цукерочка. Та, от я візьму Наінголана, Ін`єсту, Де Брюйне, Іско, Модріча, Пайє, Погба... можна піти в команди нижче. Гравець в центрі поля повинен не один раз за 3 матчі брати гру на себе і робити індивідуальні проходи. Треба робити мінімум 10 таких спроб індивідуально пройти, прорватись. Так, хай 7 завершаться невдало. Та 2-3 призведуь реально до загроз, до голів. І це буде ефект. Ми будемо бачити, що гравець бере і тягне, загострює, розшатує. Це виключна риса Шапаренко. Він робить по 20 сольних проходів за матч. Так, далеко не всі призводять до голів. Та він робить і загострює.
Матч із Шахтою я коментувати не хочу. Буде важко. Особливо без Ярмоленко і Циганкова. Та все можливе. Все ж у нас є Мбокані і Мораєс. Це дуже сильний напад. Це люди, які можуть зробити гол з нічого. І це наш головний козир. Якщо Віда і Хач відновлять і зіграють, то шанси будуть. Без Хача шансів на перемогу, скоріше навіть на нічию, мінімальні.