понеділок, 9 липня 2018 р.

Сідклей. Навіщо він Динамо?


На сайті справжня хвиля присвячена Віді і Хорватії. Таке враження, що світ зійшовся на одному питанні. А між тим Динамо продовжує готуватись до нового сезону. І вже завтра буде оголошено про другий гучний трансфер цього літа. Так, це також гравець із Бразилії, який виступає в Корінтіансі, хоча належить Атлетико Паранаенсе. Насправді є багато запитань до керівництва Динамо. Бо ж на позицію лівого захисника у Динамо є мінімум 3 кандидати. Це гравець збірної Хорватії Йосип Піварич, власні вихованці Богдан Михайличенко і Віталій Миколенко. Ця позиція не виглядає критичною. Бо тут є досвідчений хорват і достатньо талановита, вже досвідчена молодь. Навіщо тоді витрачати 5 млн на ще одного гравця?


Ми знаємо, що Піварич ще тиждень буде на ЧС. А потім у нього буде відпустка, бо ж гравцю потрібен відпочинок. Миколенко ж також знаходиться у складі юнацької збірної. По суті два основні гравці не готуються до сезону разом із першою командою. Та чи може це стати мотивацією для трансферу? Не думаю. Бо ці гравці повернуться і треба буде всім давати ігровий час. Звідси випливає логічне пояснення, що у Динамо є вже готова пропозиція на Піварича від якоїсь команди.
Я не скажу, що хорват – поганий гравець. Хоча він дійсно має недоліки, в тому числі і надійність на фланзі. Все ж це досвідчений боєць, який провів достатньо якісний сезон за Динамо. Чому ж Хацкевича він не задовольняє? Чим же ще пояснити пошуки гравця на цю позицію? Безумовно прагненням додати швидкості на крилах і більшої якості в атакуючій фазі, та й надійності в обороні.
Хто такий Сідклей? На думку багатьох – кращий лівий латераль місцевого чемпіонату. Фізично потужний гравець, який має прекрасні швидкісні характеристики, вміння вести боротьбу, та й ще прекрасно почуває себе не тільки на позиції захисника, а і на позиціях атакуючого гравця з обох крил атаки. Безумовно за технічними даними, перспективою і фізикою Сідклей сильніший за Піварича. Не випадково саме його взяли в оренду на підсилення під Копа Лібертадорос діючі чемпіони Бразилії.
Та ми знову зіштовхуємось із питанням інвестицій. Довгий час ми чуємо про фінансові ускладнення, про економію. І тут 2 таких трансфери, як Че Че за 5,5 і Сідклей за 5. А головна критично проблемна позиція нападника так і не закрита. Скільки ж буде витрачено і хто це буде?
Дякую за увагу!

37 коментарів:

Стас сказав...

Американский форвард немецкого клуба....А вот о чём подумал ...Может,американский инвестор светит фк ДК?! Я,вот...Я бы приобрёл сего форварда!Да,вот так вот и на длинную!

Vitos сказав...

В Ганновер, в аренду переходит сей гражданин США.

ViAn сказав...

Хацкевич не дасть підписати в Динамо всілякий хлам, як цей нападник із Штатів. У нас буде якісний форвард або ми будемо грати із тими, хто є. Тоді Русін отримає свій шанс.

Parker сказав...

Привет всем!
Тоже думаю, что есть крупное предложение по Пиваричу. И, судя по всему, это предложение превышает цену Сидклея. А подобное весьма вероятно, с учетом информации об интересе к Домагою Виде со стороны клубов АПЛ и предлагаемой ими цены, которая варьируется от 12 млн. евро до 12 млн. фунтов. Так что за Пиварича вполне можно выручить 8-10 млн., поскольку он отыграл лишь год своего контракта и является игроком сборной, вышедшей в полуфинал ЧМ, а это, как не крути, значительно повышает цену игрока.

С уважением, Parker.

Vitos сказав...

Ну что, остался нападач. Я вот не пойму, условные Сидклей и Мансилья игроки такого класса что с их клубами нельзя было раньше провести переговоры. Что бы они провели полноценные сборы и подготовились с командой к отбору ЛЧ. В нашем менеджменте ничего не меняется...

Стас сказав...

Vitos ,ответ очень простой,деньги! Клуб ДК в нынешнем его состоянии пытается избежать переплаты за игроков.

Parker сказав...

Приветствую, Стас!
А какая разница была бы в цене, если бы игроков подписали на 2 недели раньше? Они же на ЧМ не выступают?

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Parker,возможно,изначально они рассчитывали продать игрока за большую сумму...Меня больше огорчает отсутствие центр форварда!

ViAn сказав...

Важко сказати, але я так розумію, що переговори по Сідклею були блискавичними. За один тиждень проведені максимум. Чому так? І яка тут роль Тавареша, яка роль Піварича? З часом ми багато про що дізнаємось. Зараз є лише факт підписання готового гравця за хороші гроші. А по форварду йдуть важкі переговори. Бо цінник там вищий, одна сторона збиває ціну, а інша хоче отримати більше. Все просто. Хоча сама по собі відсутність альтернативи Бесєдіну не радує. Та час поки ще є.

Стас сказав...

Пишут будто бы мы согласились обменять Гонсалеса на кого-то из игроков Сантоса...Если правда интересно кто нас там может интересовать?Нас, я так понимаю, в лице Красникова...

Parker сказав...

Ну и добро пожаловать, Сидклей!
Надеюсь, что Красников будет находить новых хороших игроков из Латинской Америки, а Эдуардо Дакампо поможет им адаптироваться в нашем клубе.

Стас сказав...

...И Буэно вместо Гонсалеса.Гм...Даже не знамо как сие воспринимать?! Если такой же как Дерлиз,то не холодно не жарко,а с другой стороны с ненужным Дерлизом,ка которого было выплачено не малую сумму,нужно что-то делать!

ViAn сказав...

Я сподіваюсь, що Хац не дасть впарити нам гравця, який в принципі далекий навіть від Дерліса за рівнем перспективи. Інша справа - Мансілья. Аргентинець - дійсно цікаво. З Сантосу ж я б виділив Лукаса Веріссімо і Артура Гомеса. Це ті, хто б був нам цікавий. Бо найцікавіший гравець вже в Реалі за 45 млн, мова про Родріго.

Стас сказав...

ViAn ,что интересно,молчание по центр форварду! Потом будет ли куплен №6? Я вот подумал,а что это за центр форвард такой,если колумбиец,то вроде уже их сборная закончила...

ViAn сказав...

Стас, я вже казав, що у березні місяці була інсайдерська інформація. Динамо влітку купить 3 гравців з Бразилії. Півзахисник в центральну зону, фланговий гравець і форвард. Як бачимо, що 2 з 3 покупок вже здійснились. Тому №6 купуватись не буде. Чекаємо форварда. Хоча, може дійсно буде і Мансілья. Та це буде оренда. У домовленності із Сантосом поки вірю слабо. Хоча, все може бути. По форварду думаю все складно. По колумбійцю, то у нього травма зараз, наскільки мені це відомо. Саме травма не дала йому змогу зіграти на ЧС нормально. Він навіть в заявку не попадав через це. Тому можливо через травму переключились на інший варіант.

Стас сказав...

Португалец тоже не наш вариант ибо уже немцами подписан...

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Борха був у заявці на усіх матчах групового турніру, де грала Колумбія, і виходив на кілька хвилин у останньому турі проти, здається, Сенегалу. Однак, маючи у складі збірної Фалькао, Бакку, Муриеля, важко розраховувати на багато ігрового часу.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Португлець дійсно лише за 3 млн перейшов в Айнтрахт. Здивований, що Порту так мало за нього взяло. Та це щось да значить. Цікаво подивитись буде за ним у новому сезоні. Стосовно Борхи, то так вже сталось, що матч їх 1/8 я бачив. І Борха сидів на трибуні разом із Хамесом Родрігесом, а не на лавці запасних. Це легко побачити, якщо подивитись ще раз запис матчу. Це говорить про травму.

Стас сказав...

ViAn,неподписание португальца может быть обьяснено только тем,что мы хотим форварда посильнее! Я не думаю что для нас сумма 3-4 ляма на сегодня заоблачная.

Vitos сказав...

Неподписание португальца можно оъяснить тем, что игрок хочет играть в Бундеслиге, а не в уге под названием УПЛ.

ViAn сказав...

Важко сказати. Кожен гравець обирає для себе те, що є найкращим. Тому дочекаємось форварда, а тоді вже будемо робити висновки.

Стас сказав...

ViAn,а дождёмся ли? Вот вопрос! Ведь центр форвард нужен как воздух.

ViAn сказав...

Стас, все буде. Важкі переговори - нормально. Форвард - величезна ставка. Все ж на інших позиціях у нас і молодь є власна сильна. А форвард - критично. Тут важливо не помилитись.

Стас сказав...

ViAn,ты понимаешь тут скоро уже и чемпионат внутренний стартует,а там и придвориловка в ЛЧ...Нужно время чтобы наигрывался этот самый центр форвард.осредственность снова зацепить как мы умеем и для галочки купить,отмазавшись на счёт того что к нам хорошие форварды не поедут.А так можно и без заработков за участие в ЛЧ остаться.

ViAn сказав...

Гра в атаці - імпровізация. Награють гру в обороні, виходи з оборони, лінії, компактність. А атака - творчість. Так, є певні принципи при грі в атаці, там високий пресинг, гра через фланги чи по центру. Та якісний форвард повинен грати з листа. Бо атака - творчість. Я ж не менеджер Динамо. Так само вважаю, що форварда треба було ща місяць тому підписати. Та ми маємо те, що маємо. А форвард буде обов'язково. Думаю, що днів через 10.

ViAn сказав...

Якщо дійсно Кадара продадуть, то трансфер лівого захисника може і не означати продаж Піва. Цілком можливо те, що Миколенко закриватиме таки центральну зону.

Стас сказав...

ViAn ,если за Кадара предложат хорошие деньги,то нужно продавать.А на заработанные купить хорошего центр форварда.

Oleksii сказав...

слава Богу Папа і Дєгтярьов мимо! бо це не підсилення, Алібекова он вже в ЦЗ Хац пре, бо перебір у нас в центрі! Якщо візьмем Мансілью, то було б непогано віддати Цвіта і Лєднєва в аренду у вишку кудись, хай грають, нічого маринуваться в дублі.

ViAn сказав...

Безумовно радує те, що Алібеков виграв боротьбу у Папа за місце в основній групі. Хацкевич продовжує цілісно працювати. Тому чекаємо форварда. Хоча ця інфа по іранському воротарю дивує. Цікавий гравець, але чи потрібен він нам - питаннячко ще те.

Стас сказав...

Что-то уж очень часто стали писать о продаже в Зенит Кадара. Видимо почти всё там на мази...Уж не по этому лимы пока не можем подписать хорошего центр форварда?

ViAn сказав...

Да, дуже цікава ситуація по Кадару. Та я розумію, що його ще взимку могли продати. Тотбо цікавляться ним давно. Чесно кажучи яко хороші гроші отримаємо, то треба віддавати. Тим більше, що є награна пара Шабанов - Бурда. А під ними можна і молодь награвати. Це все шанси для Миколенко, Алібекова і Попова. Молодь у нас потужна. Не думаю, що трансфер форварда і Кадара якось пов'язані.

Стас сказав...

ViAn ,а я почти уверен,что связан:деньги! На них мы сможем себе позволить купить центр форварда посильнее.

Стас сказав...

Вот,видишь и Хацкевич сегодня уже прямо сказал о том,что вскорости ДК подпишет центр форварда.

ViAn сказав...

Та, ну)) Гроші ж на трансфери Сіді і Че знайшли, а це 10,5, плюс підйомні ще мінімум 1 млн, плюс агентам також 1 млн, тобто вже маємо 12,5. І це все не на критичні позиції. Знову таки суть у важких переговорах. Розумію, що цінник там буде 8-10 за форварда скоріше за все. Однак якщо знайшли 12,5, то і ще 10 знайдуть. Скоріше за все питання у виграному суді по привату, або акумульованих коштах. Або Фірташ знову допомогає, він же нікуди не зник. І його активи працюють успішно. Тому не думаю, що гроші за Кадара гратимуть якусь визначальну роль. Радує сам факт трансферів, бо це говорить про те, що наш футбол і Динамо живі. Карпати також підсилюються. Та й інші команди також. Той же Арсенал матиме цікаву команду. Львів набирає бразильців. Десна також поступово добирає, зараз Дегтярьова ще візьмуть. Цей чемпіонат буде цікавішим за попередній.

Vitos сказав...

Что то по форварду гробовая тишина, кроме слухов по Мансилье. Но не думаю что когда ХАН говорил про форварда который будет ставить точку, то имел ввиду необстрелянного аргентинца, кторый за пиоф карьеру забил 6 голов.
Р.S. а Карпаты усиливаются.

Leonidas B сказав...

Молодцы молодые динамовцы! Булеца и Циташвили приносят нашей сборной победу над Францией! Шоб так и во взрослом футболе продолжили, мы ж не против! Приятной такой нежданчик! Всех с победой!

ViAn сказав...

Варто зазначити, що 5 гравців Динамо у цій збірній і всі грали у старті. Дуже радий результату, не очікував. Думав, що у такій групі ми максимум - переможемо турків. А Франція - чемпіони у цій віковій категорії. Круто.