неділю, 29 липня 2018 р.

Ми самі заганяємо себе в глухий кут.


Час іде і з кожним матчем всі ті проблеми, які ми побачили у матчі із Львовом будуть поглиблюватись. Всьому є певна межа. Сьогодні перемога вирвана на останніх хвилинах. А до неї було багато шалених атак, красивих атак. Та все вони завершувались нічим. Якщо відволіктись від результату, то гра команди заслуговує на позитивні відгуки. Цілісно, швидко, різноманітно. Можна легко нарахувати десяток моментів, де повинен був бути гол. Зрозуміло, що добре мати джокера, який вийде і першим дотиком заб’є. Сьогодні це сталось. Однак, не факт, що у наступному матчі, при сьогоднішніх обставинах, буде здобута перемога. Ці обставини треба швидко долати, бо тренерський штаб і керівництво команди загнало себе в тупикову ситуацію.


Що ж за обставини я маю на увазі, про яку ситуацію кажу? Все банально. Команда підготувалась до сезону. Провела певну трансферну компанію. Внаслідок чого у нас зараз є аж 3 ліві захисники. Та всі вони не грають. От і затикає дірку зовсім не захисник, та й абсолютно без володіння лівою ногою. Обставини. Та вони далеко не самі критичні. І не вони стають вирішальними. Команда взагалі не має альтернативи в групі атаки. По суті на сьогодні на 3 місця є лише 3 гравця. Мова саме про Вербіча, Циганкова і Бєсєдіна. 3 матчі поспіль ці хлопці тягнуть по 90 хвилин, а це початок сезону і одразу таке перенавантаження. Не має ні заміни, ні альтернативи.
Сьогодні ми побачили наслідки. Гравці перевантажені і виходять вже не на свіжих ногах. Саме через це страждає результативність. У суперника не було матчу у вівторок. Більший відпочинок і призводить до того, що ми маємо тупикову ситуацію. На лавці не має взагалі гравців, які б могли підсилити крила атаки. Гонсалєз десь в Парагваї. Ледньов у Зорі, а Цитаішвілі на Євро. Так само і Бєсєдін. Він один. Не має альтернативи. Так, є Русін, але він не має тренерської довіри. Випустили його на 91-хвилині. Забив. Але він і далі буде запасним, далеким від старту. А що буде якщо травма, простуда, дискваліфікація у когось з цих трьох гравців? Будемо латати кимось з центральних. Їх багато. Але жоден з них не зможе ефективно зіграти на фланзі.
Втома накопичується. А перевтома призводить до травм, це давно відомо. На початку сезону важливо не перевантажити хлопців. Так у нас пуста лавка. І абсолютно не видно ніякої роботи по підсиленню цих позиції. Це критично. Свіжа новина, що Гонсалєз нарешті домовився із Сантосом говорить про те, що Буено таки залишиться і буде скоріше за все на днях підписаний. Та час іде. Скоро матч із шахтою, а потім  ЛЧ. Команда грає у цейтноті. Навантаження на 3-х гравців атаки надвеликі. Треба або ще позавчора, ще місяць тому, підписувати вінгера і форварда, або давати більше ігрового часу Русіну, повертати з оренди Ледньова. Сьогодні результат вирвали, а завтра із такою кадровою ситуацією можемо не вирвати. Ми в тупиковій кадровій ситуації.
Дякую за увагу!

28 коментарів:

Valery D сказав...

- Тебе никогда не говорили, что по манере игры ты напоминаешь прославленного немецкого бомбардира Герда Мюллера, который всегда находился в нужное время в нужном месте?

- Нет, такого не говорили. Но сравнивали с Серхио Агуэро.
******************************************

Дивно, мені він нагадує молодого Реброва. Або мені просто так хочеться?))

ViAn сказав...

У Реброва була вибухова швидкість, він був різким. А Назарій - гравець штрафного майданчику, який як хижак шукає там свій шанс. Мені він нікого не нагадує.

Стас сказав...

Ну,что,Дерлиз уже не наш,а по сему ждём официоза по Буэно! И подписания центр форварда.

ViAn сказав...

Стас, а ти прочитав про чеха з Дербі? Якщо ІМС його підпише, то це буде трансферний рекорд Динамо. Але гравець фантастичний безумовно. Для нашої атаки його швидкість - було б шикарно.

Стас сказав...

ViAn,нет.Что за фрукт?И если можно поподробнее!

Стас сказав...

Уж не Матей ли Выдра часом?!

Leonidas B сказав...

Чех пришёлся в самый раз нам, есть скорость, играет на опережение, удары с обеих ног, может ударить из-за пределов штрафной, плюс в чемпионшипе весьма жесткая борьба, там не марлезонский балет, 26 лет.

ViAn сказав...

Інфа від Футболлхаб. Вони зазвичай не поширюють аби що. Борху вони також підтверджували. Цілком можливо, що чех буде ближче до сьогоднішньої атмосфери всередині команди. Можливо, що не хочуть 4 латиносів. А можливо таки Палмейрос заломив нереальну ціну. Не знаю. Все можливо. Може Борха ще буде. А у Видру я поки не вірю. Це буде і дорого, і якось поки анріал.

Стас сказав...

Что я могу сказать...Посмотрел я нарезочку и ...Вобщем по игре он мне почему-то Де брюйне напоминает!Но полных матчей с его участием я не видел,так что могу и ошибиться!)))

ViAn сказав...

Я б сказав, що це погіршена копія Реброва. Вибуховий, швидкий, із пасом. Може грати на всіх позиціях, і на флангах також. Але все ж при системі у одного форварда він грає на вістрі, при двох під більш потужним форвардом. Останній сезон у нього був найкращим в кар'єрі. Все ж більше 20 голів - непоганий показник.

Стас сказав...

ViAn,по правде говоря мне кажется что нашим новым центр форвардом будет...Борха! А остальные для того чтобы агент и клуб были более сговорчивыми при подписании контракта!)))Но,это только моё мнение.

ViAn сказав...

Бо чомусь у всіх є глобальна впевненність у тому, що буде саме колумбієць. Не тільки у нас, а і у всіх блогерів, інсайдерів. Та побачимо. Поки форварда не має. Чекаємо Буено. Скоріше за все сьогодні ближче до 10 вечора повинен бути офіціоз.

Стас сказав...

ViAn,я не инсайдер и не блогер!))) Это так,на всякий случай.

ViAn сказав...

Навіть не знаю до кого себе віднести)) Я все ж не заробляю на тому, що пишу)) Тому я також просто вболівальник Динамо!!!

ViAn сказав...

Цікаво, що про Буено стільки різної інфи. Він вже багато разів і у різні строки проходив медогляд, його Сантос викреслив із власного складу, він вже скоро буде як 2 тижні в Києві. Гонсалєза офіційно представили 36 годин тому. Та от чомусь є таке відчуття, що Буено або забракували наші медики, або він ще тільки летить десь в Київ, а може тільки збирається. Дивуватись не варто. Інсайдери повністю провалили всю свою роботу по цьому трансферу. Бо я не можу зрозуміти тишу. Єдиний наш трансфер - Олександр Заваров. І багато хто цьому далеко не радий.

Николай сказав...

Всем доброго вечера.

Завтра должна быть информация по Буэно в сети.

Николай сказав...

Кстати по поводу информации о якобы не желании Буэно тут играть - ложь. И более того скажу ещё что не Гонсалеса изначально захотел Сантос, а Динамо изначально хотело Буэно.

ViAn сказав...

Николай, а на коли форварда обіцяють? Мене у Буено більше за все турбує те, що він пропустив рік майже. Все ж хрести - травма важка.

Николай сказав...

По форварду конкретикой я не владею. Знаю что работа идёт и среди упоминавшихся в сети игроков есть наш форвард. Но кто это из них не знаю пока. По Буэно очень тяжёлые переговоры были с Сантосом.

ViAn сказав...

Я так розумію, що із Палмейрасом переговори ще важчі. І не дивно. Це їх один із головних активів на сьогодні. Значить тягнутимуть до 31.08.

ViAn сказав...

Нарешті і Буено ожив в інстаграмі. Значить сьогодні чекаємо представлення. Хоча вся ця тягомотина не зрозуміла. Виключно керівництво Сантоса тут винно я так думаю.

Vitos сказав...

Ну что господа, остался ЦФ!

ViAn сказав...

Vitos, добрий день! От я хочу дізнатись. Ви тут розповідали, що буде лише один трансфер, що трансферна компанія провалена. Тепер, коли взяли Сідклея і Буено, і форвард на носу. Яке ваше ставлення до трансферної компанії цього літа? Дякую!

Стас сказав...

ViAn,ждём Борху!

ViAn сказав...

Ясна справа, що чекаємо. Та я знову хочу сказати, що він не може бути єдиним безальтернативним варіантом.

Vitos сказав...

Количественно почти усилились, остался нападач. Какова трансферная компания по качеству увидем минимум через пару месяцев.

ViAn сказав...

А відчуття які по трансферам оптимістичні, чи є великі сумніви? У мене особсито сумнівів не має тільки по Сідклею, він дійсно шикарний гравець.

Vitos сказав...

Сомнения по бразильцам конечно есть, тяжко они у нас адаптируются. По игре Че Че вообще пока не пойму чем он "на голову"сильнее наших. Сиди я не видел но те кто смотрит матчи дубля говорят про лишний вес и что он пока пешком играет. Буено до травмы топ, а сейчас я думаю никто не знает что от него ждать. Вобщем пока вопросов больше чем ответов...