субота, 29 січня 2022 р.

Трансферний дедлайн Динамо.

 

Через декілька днів трансферне вікно у більшості країн Європи закриється. І тому саме зараз підходить пік трансферних угод. Розпочинається хвиля переходів. Більш слабкі команди намагаються відхопити гравців із більш потужних команд. Таких, які там не можуть себе проявити. Сильні команди ж підписують гравців на закритті вікна з метою економічної вигоди. Це все наслідки тривалих переговорів. А що ж Динамо?


Ми зараз читаємо новини, що Влад Супряга переходить в Сампдорію. Цілком логічний перехід. У Влада в Італії хороша репутація. Його агенти мають вплив на тамошні команди. Сампа планувала підписати Влада ще влітку. Тоді гра на пониження на ІМСа не подіяла. Зараз сторони можливо досягли нарешті згоди. Хоча ще є Базель, який продав Кабрала і зараз потребує форварда. По суті швейцарська команда залишилась лише з одним орендованим з Інтера форвардом. В розрізі боротьби  за чемпіонство і зону ЛЧ один форвард – вкрай ризиковано. Тому побачимо як там буде. Владу необхідне перезавантаження. Він надзвичайно талановитий гравець.

Свіжачок – перехід Раміреса і хіхонський Спортинг. Гравець показав свої професійні якості. Щоб там хто не казав. Цілком можливо, що є талант. Але таке ставлення до місця, де ти отримуєш заробітну платню – типовий приклад для латиносів. Абсолютно не випадково ми побачили як Рамірес влітку одразу потрапив у компанію до Родрігеса і Сідклея. Пішов тусуватись по клубам. Родрігес і Сідклей поїхали по орендам. На Раміреса сподівались. Але він більше проводив часу у Венесуелі, ніж в Україні. По суті його перший матч, в якому він забив і віддав гольову, так і залишився єдиною світлою плямою. Взимку ж він просто не приїхав на збори. Мотивація, що це через збірну не переконала. Він легко долетів би з Іспанії за 10 годин в Каракас. Навіть ІМС пройшовся по гравцю у нещодавньому інтерв’ю. Тому якщо продаж чи оренда станеться – цілком логічно. В Динамо повинні бути лише вмотивовані гравці.

Безумовно можна чекати і інші переходи. Шабанов у Страсбурзі, Де Пена в якійсь іншій команді. Шкурін теж може переїхати у Польщу. Я б не виключав таких новин. Чи може статись гучний трансфер і Бущан чи Циганков змінять прописку? Не думаю. Але на то це і трансферний дедлайн. Може бути все.

Трансферний ринок не закривається в Україні і триватиме до 3 березня. Тому очікувати приїзду гравців цілком можливо. Особливо якщо Рамірес, Шкурін і Супряга знайдуть нове місце роботи. Бєсєдін і Кулач – не так і густо. Особливо якщо врахувати їх специфіку по хворобам. Менеджмент Динамо не приховує головну проблему Динамо – форвард. І от тут хочеться сказати декілька слів. В наших ЗМІ фігурує еквадорець Кайседо з ЦСКА Софія. Такий самий невідомий гравець з Латинської Америки, який розкрився у слабкому чемпіонаті. Збірник. Я думаю, що двічи на ті самі граблі наступати не варто. Але це не моє право розповідати іншим куди витрачати гроші. Просто – моя суб’єктивна думка аматора.

Дякую за Вашу увагу!

12 коментарів:

Стас сказав...

В наших ЗМІ фігурує еквадорець Кайседо з ЦСКА Софія. Такий самий невідомий гравець з Латинської Америки, який розкрився у слабкому чемпіонаті. Збірник. Я думаю, що двічи на ті самі граблі наступати не варто. Але це не моє право розповідати іншим куди витрачати гроші. Просто – моя суб’єктивна думка аматора.
К сожаление это всё в стиле сегодняшнего ДК! Купить,только для того чтобы потом не знать куда девать.Я думал что с приходом Мирчи сие закончится,но нет...

ViAn сказав...

Стас, я думаю, що Рамірес виглядав симпатично. Міцний, потужний, непогано оснащенний технічно і 22 роки, достатньо молодий. Взяли його достатньо дешево. Але людські якості виявились не відповідними. Так, це проблеми селекції. Луческу попрацював і зробив свої висновки. Клуб фінансово сильно не постраждав.
Як бачиш ми його працевлаштували. І Супрягу також. Звільнили зарплатну відомість і, можливо, місце для іншого форварда. Побачимо як складеться по факту.

Стас сказав...

ViAn ,ты же понимаешь что если возьмут форварда,то "мусорного" и очень и очень дешёвого.А потом будут думать куда его сплавить!

ViAn сказав...

Стас, ми не можемо передбачати. Але те, що так активно роздали гравців групи атаки, я про Лєднєва, Супрягу і Раміреса, які все ж грали. Може і не так багато. Але грали. 3 місця в обоймі, в ротації. Це говорить про те, що варіант приходу 1 форварда цілком реальні. Хоча і не обов'язкові. Неприємно те, що здали в оренду лише на півроку. Хоча б на рік - півтора. А то влітку всі повернуться, ще й Соль, Каргбо, Русін... форвардів на цілу команду. Тому я не поспішаю із висновками.

В Бразилії є цікаві форварди. І не тільки в бразилії є бразильці. Думаю, що цілком можна очікувати прихід цікавого молодого форварда.

ViAn сказав...

Взагалі Динамо розчистило склад за зиму. Лєднєв, Шабанов, Миколенко, Рамірес і Супряга. 5 гравців. Всі пішли в закордонні клуби. Всі пішли за гроші. Але хотілося, щоб пішли ще деякі гравці і звільнили місця або для молоді, або для якісних легіонерів.
Побачимо завтрашній список з Бориспіля)).

Parker сказав...

Привіт усім!
Про Каргбо я б взагалі не згадував, як і про Кадірі. Ці персонажі від усім відомого агента, єдиним гучним успіхом якого був Яя Туре. Здається, там ще був хтось третій від цього ж агента - вже трохи підзабув.
Щодо Раміреса - очикувано. Скоріш за все піде по орендах або продадуть.
Русин мав чимало шансів, але ігровий стиль "Динамо" йому абсолютно не підходить.

З повагою, Parker.

Леший сказав...

Эвертон просит забрать Миколенко)))) ответ ИМС - 5 евро, никаких аренд))) и у него травма…

Леший сказав...

И ещё, чуть не забыл- на медосмотре игрок из Шерифа, перуанец))))

ViAn сказав...

Леший, Евртон не може просити забрати Миколенка. Вони вже його викупили. І у них немає на позицію Миколенка альтернатив, окрім одного центрбека, який весьчас лажав. Тому Миколу і взяли. Лемпс може і буде щось міняти. Але не думаю, що Микола не вписується в його схеми.
А по перуанцю - печалька. Але схоже схема із Кадірі таки має місце. Чи Сирота дійсно настільки розчарував Луческу.

Стас сказав...

Похоже на то,что путешествия по "мусоркам" продолжаются!(((К сожалению.
Если про игрока Шерифа правда,то я не знаю в чём смысл сего трансфера.Во всяком случае к игровому усилению это не имеет ровно никакого отношения.

ViAn сказав...

Стас, я не можу робити висновки такі глобальні. Шериф - команда, яка грала у ЛЧ. Тому назвати прям "мусоркою", я б не став. Тим більше, що вони доволі хороші результати показали. В тому числі і по грі в обороні. Зрозуміло, що більшість гравців - середняки. Але ми виступили у ЛЧ гірше і наші гравці так само можуть сприйматись середняками чи "мусорками".

Пропоную подивитись на гравця, якщо його дійсно підпишуть. Можливо це рекомендації Вернидуба. Це точно його рекомендації. Йому видніше ніж більшості з нас. Може там така харізма у гравця. Не випадково він капітанствує.

Леший сказав...

Его предложили в аренду- мы вроде сказали, что можем купить и назвали цену