середу, 13 березня 2024 р.

На полі сніг, а атмосфера у середині Динамо радує

 

Динамо виграло у Зорі. Але тут знову понеслось, що виграш несправжній. І що Зоря грала із 4 гравцями юнацької команди в старті. Що всі досвідчені українські гравці відмовились грати. Правда, схоже, що легіонери отримують все своєчасно. Така історія. Не платиш легіонерам, вони легко розривають контракт, йдуть у судові інстанції і ти платиш у 2 рази більше. Цікава історія у власників наших клубів. Історія про перемогу над Зорею, яка грала без групи якісних українських гравців, безумовно має місце. Більше того, всі ці юнаки напередодні грали за дубль Зорі, тобто були втомленими. Тому всі блогери обсмокчать цю тему обов’язково. Перенесений матч першого кола із Зорею ще попереду. Тому він матиме шанс показати наскільки багато втратила Зоря. Бо ж умови були вкрай важкими. Такий газон, такі погодні умови вирівнюють клас гравців. Тут головне – фізика, витривалість, вміння адаптуватись. Бразильські і африканські легіонери Зорі показали себе добре адаптованими до таких умов. Такий він легіонерський хліб.


Рахунок на табло – саме красиве у футболі. 3 очки вони однаково цінні, не залежно від суперника. У вкрай складних погодних умовах Динамо перемогло. Це головне. Бо ж коли побачив засніжений газон, то зрозумів, що нормального футболу не буде. Тут все зводиться до того, щоб не впасти, втриматись на ногах, не обрізати команду. Багато падінь, слизька і холодна історія. Треба грати простіше. Але Динамо зіграло якісно. Були швидкісні рішення, класні передачі, навіть технічні елементи проходили іноді. І центр захисту зіграв дуже надійно. Вперше дійсно позитивно можна відзначити Михавка. В атаку він сильно не ходив. А в обороні здійснив цілий ряд добротних, складних відборів. У тренерських штабів наразі схоже такий вибір гравців, що людина зі старту Динамо у 18 років не потрапляє до молодіжної збірною, тільки в юнацьку. А ще не так давно Забарний одразу пішов у дорослу Збірну. Маю передбачення, що і Михавко омине молодіжку. Тим більше, якщо подивитись на деградацію у грі Матвієнка. Лівоногі центрбеки – рідкість.

Найприємніше з матчу із Зорею – святкування голу Поповим. Хочу привітати його родину із очікуванням дитинки. Це справжнє щастя і сенс життя.

Дякую ЗСУ!!!

Немає коментарів: