субота, 27 квітня 2024 р.

В очікуванні впевненної перемоги і змістовної гри?

 

Основна подія цього тижня – повернення Мірчі. Для багатьох було б подією, якби він відвідав шахту. Бо ж шахта – його команда, насправді. Правда зараз вже мало що залишилось від його шахти. І, як я розумію, йому там не раді. Динамо зустріло тепло. Більшість гравців вдячні Луческу. Саме він дав їм дорогу у дорослий футбол. Саме він підписав того ж Михавка. Впевнений, що він ставить собі в залік сьогоднішню гру, сьогоднішні результати. По суті – він відкрив Бражка, Ваната, Дячука, Волошина, Вівчаренка. Але час Луческу в Динамо пройшов. І зараз це вже команда, яка грає в інший футбол. Хоча пройшла інформація, що головна мета приїзду інша – попередні трансферні переговори. Влітку румун може очолити команду в топовому чемпіонаті, він хоче підписати в цю команду когось із Динамо. Цікаво, це інтрига.


СаШо, я впевнений, давно ствердився як особистість. Можна припустити, що у Луческу не все вийшло у тому числі і через те, що його тренерський штаб не був зовсім його. Присутність СаШо і Гусєва точно не давали балансу. СаШо ж взяв те, що міг і від Мірчі. Зараз гра Динамо моментами залишає дуже приємне враження. Індивідуальна майстерність і командні дії, знання гравців маневрів партнерів, чітко продумана гра. Є певний баланс у грі. Видно прогрес. Однак лавка запасних закоротка. І це є головний мінус для Динамо. Гра 3 матчі на тиждень для такої короткої лавки – критично впливає на результати. На результати всіх команд.

Динамо чекає виїзний матч у Дніпрі. Знову УПЛ дає дозвіл грати у футбол в зоні потенційних прильотів С300. Там, де тривоги бувають стабільно кожного дня, багато разів за день. Але так, у цьому місті живуть сотні тисяч людей. Може і треба грати попри всі загрози. Матч буде точно важким. У Дніпро 1 є група травмованих. Піхальонок і Філіппов скоріше за все не зіграють. Але буде Максимов, який завжди вмотивований проти Динамо. Погана форма дніпрян не гарантує нічого. Зібратись на одну гру вони можуть. Хоча і наразі Динамо, на думку експертів, демонструє найкращий футбол в УПЛ. А шахта виграє за рахунок суддівської допомоги і великої лавки запасних. Такі реалії сьогодення.

Дякую ЗСУ!!!

7 коментарів:

Стас сказав...

ДК с тремя набранными очками! И кто бы там из динамовских болел не гнал на арбитра, абсолютно законная красная Тымичку!

Parker сказав...

Усім привіт!
Усіх з перемогою! Хоча вона і не вийшла впевненою. Скоріше, вигризли на характері. При цьому слід сказати, що в цьому є певна провина самих киян: так дозволяти Гуцуляку грати у власному карному майданчику було абсолютно не потрібно. Дніпряни, в принципі, особливо нічого не продемонстрували, їх основне завдання - не дати зіграти "Динамо" в свою гру. Ну і, мабуть, отримати певну суму коштів від "Шахтаря". Але перемогу вигризли на останніх хвилинах, та ще й у меншості. Хоча і червона картка Тимчика, і жовті картки не завжди були обов'язкові. Але матч був вже надто нервовий. Через це у наступному поєдинку не зіграють Шапаренко та Дячук, якщо я не помиляюсь.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Усім вітання! Дійсно Динамо, змогло дотиснути дніпрян, це вже не перший матч так, звісно хотілося щоб буле менше нервів, але з цім Динамо тільки так. Усіх з перемогою. В нас вже визначилися з початком наступного сезону, але якщо справи на фронті так триватимуть як зараз, наступний сезон може і не початись. Справи на фронті дуже кепські на жаль.

ViAn сказав...

Леонід, доброго вечора!
Я футболу не бачив поки що. Тому не писав свої думки. Подивлюсь через пару годин, тоді щось і напишу.

Стосовно ситуації на фронті, то орки знайшли один вагомий аргумент. І вони його активно використовують. Але будь-яка дія - завжди пошуки протидії. Протидія є. І протидія буде. Стосовно подальшої історії, то зараз пройде мобілізація. Це викликає складні емоції у людей. Але мобілізація буде. Наберуть сотні тисяч людей. Так, це складна історія. Але іншого виходу немає. Ф16 потрібні були рік тому. Тоді ми б мали шанси відбити набагато більше територій. Зараз Ф16 зупинять цей вагомий аргумент орків. Зупинять обов'язково. Але для наступу наразі сил немає. Не буде наступу у 2024. Але і території не будуть здаватись.

Треба продовжувати знищувати НПЗ. Це на сьогодні наш головний козир. Знищити те, що дає гроші на війну. Без грошей війна закінчиться. Тут і так все зрозуміло.

А чемпіонат буде обов'язково. ППО України із кожним днем стає сильнішою.

ViAn сказав...

Так, важка гра. Більше тактичної боротьби. І тут все вирішує майстерність і помилки, вміння витиснути максімум із мінінмума. Але лідери, Ярмоленко, Шапаренко і Буяльський у цьому матчі команду не повели за собою. А от Бражко вийшов і додав, додав саме у вирішальних моментах, у кінцевій фазі. Його лідерські якості стали вирішальними. Ванат і Бражко у цій грі показали свою якість. І Бущан, який все ж потягнув пару моментів. Волинець не потягнув нічого по суті.

Стосовно судді, то він судив так, як вміє. Пенальті на Бражко був, безумовно. Бо він був на м'ячі і його поклали. Червона Тимчика була саме через емоції. Спокійний Тимчик вибухнув. Але була червона і у Горбунова, який врубав у голову Попову. Нога дуже високо і в голову - червона.

Перемога є і це добре. У важкому матчі Динамо вирвало на емоціях цю перемогу.

І ще скажу по Беніто і Діало. Ось ця їх відмова їхати в Дніпро по суті не вплинула на якість. На 99% вони б і не грали. І тут слова Ваната, що він хоче подивитись як через 3 тижня у Дніпрі зіграє шахта))) І ким шахта буде грати. Українців достатньо, насправді, але лавка запасних, підсилення - легіонери. Хоча до цього буде гра із Динамо. І хто знає як там складеться гра із жовтими, червоними і результатом. Може матч у Дніпрі нічого не вирішуватиме, а може навпаки буде на вагу золота.

Parker сказав...

Усім вітання!
Сьогодні ЗМІ підтвердили, що матч проти "Вереса" пропускатимуть Дячук, Шапаренко та Тимчик. І якщо Дячука може замінити Михавко, а Тимчика - з більшою вирогідністю Караваєв, а з меншою - Малиш, то Шапаренка замінити буде складно. Формально, замість нього, звісно, можуть вийти Шепєлев або Андрієвський, а от функціонально вони і близько не дотягують до рівня Миколи. Шовковському є над чим розмірковувати. Там ще і Ванат висить на трьох жовтих картках і Владиславу потрібно бути дуже уважним, щоб не підвести команду у ключових поєдинках.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня!
А звідки інформація про 3 картки у Ваната? Від Смолового?
Наскільки я знаю, то у Ваната було 2 жовті. А потім 2 жовті протягом одного матчу і вилучення, через яке він пропускав матч. Тому яким чином виходить 3 жовті - загадка. Жовтих було 4. І 2 зних у парі дали червону. Ці 2 були раніше 2-х настпних. Вони згоріли. Де Смоловий намалював 3 картки - загадка природи. Але ж так, він останнім часом вважає себе абсолютним фахівцем у статистиці)).

Шапаренко якщо не буде, то гратиме Андрієвський опорником, а Бражко на поизції Шапи. Таке вже було, коли Шапа грав на позиції Буї. Плюс є Кабаєв, який може зіграти у цій зоні. Наразі великих проблем не вбачаю. Навпаки, я так думаю, що Шапа навмисно наговорив на жовту, щоб підійти чистим до шахти. Бо ж відомо, що судді люблять давати жовті тим, у кого 3, саме перед матчем із шахтою. Доведено Зорею нещодавно.