суботу, 19 листопада 2016 р.

На помилках треба вчитись!

Життя – важке випробовування для кожного. І оступитись може кожен. Та нам не відома справжня глибина прірви. Ми знаємо багато прикладів падіння людей. Знаємо, що впасти з вершини на дно дуже легко. Приклади Мілевського і Алієва далеко не перші, хто загубив кар’єру через алкоголь чи наркотики. Пол Гаскойн, Марадонна, Гарінча, Муту, Адріано, Бест, Леоненко… Це відомі імена. Але ж є багато не таких відомих гравців, які так і не стали видатними через алкоголь. Зараз в один ряд із цими людьми став колишній динамівець Роман Єрьоменко. Я зрозумів колись його трансфер до Рубіну, але так і не зрозумів як можна проміняти Динамо на Рубін. Хай не ображаються фани казанської команди. Але Динамо – Динамо. І якщо залишати таку команду на піку форми, то лише заради кращого чемпіонату і більш потужної команди. Бо з того часу, як Рома потрапив до Рубіна він зник для мене.


Ні, я знав, що він десь там грає, що залишається на своєму динамівському рівні. Але, він так і не пішов вище і далі. Чому? Бо так і не знайшов команду в Європі, яка б йому платила ті гроші, що він отримував у ЦСКА. А я думаю, що там було 4-5 млн. євро на рік. Жодної перспективи і вже скоро 30. Це досить складний момент. Тому мене не дивує те, що Роман потрапив у таку лажу. Я не вірю, що все це випадковість. Так, це жахлива помилка. І треба зрозуміти, що це було зроблено заради покращення власного фізичного тонусу у матчі ЛЧ. Це помилка, яка залишиться на все життя і вже не відмитись. Особисто мені сумно, що такий талановитий гравець так безславно закінчує свою кар’єру. Що він обрав не розвиток, а деградацію. Та він все ж  таки був Динамівцем. Тому бажаю йому не втратити себе як людину. Бо ми всі робимо помилки. Головне – не впасти далі.
Саме тому мене дивує те, що Динамо не вчиться на власних помилках. Це все я кажу про Седріка Гогуа. Такий скандальний персонаж. У цього гравця у 22 роки вже такий списочок послужний. Його супроводжують одні скандали. То він втікає, то він регулярно закладає. Партизан – команда, яка завжди підписує на перспективу. Але ми от бачили як там на Балканах себе зарекомендував Міля, як Радченко… народ не змінюється. Яким би талановитим гравцем не був Гогуа, але якщо у нього проблеми із режимом, то навіщо нам таке щастя? Тим більш, що на цю позицію ми зараз маємо 4 гравці перспективних: Очігава, Бурда, Попов і Лук’янчук. Навіщо замість талановитої молоді власної ми намагаємось підписати людину із такою біографією? Тому що погано лежить? Вже проходили! Треба вчитись на помилках. Якщо ж на помилках не вчитись, то це свідчить про системну помилку менеджменту.

Дякую за увагу!

5 коментарів:

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Можу лише додати, що сам менеджмент "Динамо" - це велика системна помилка. Замість того, щоб призначати на посади професіоналів, наш президент віддає перевагу особисто відданим йому людям, або ж тим, хто в даний конкретний момент користується прихільністю Ігоря Суркіса. Але ж особиста відданість не може замінити професійних якостей, а симпатії мають тенденцію до змін.
Доречі, вітаю усіх з важкою перемогою. В черговий раз треба відзначити невпевнену гру захисту та марнування гольових моментів гравцями лінії атаки.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Я сегодня в очередной раз убедился в том что троица в центре поля Рыбалка-Сидорчук-Гармаш на длинную не имеет никаких по настоящему серьёзный перспектив.

ViAn сказав...

Да, троица в центре поля просто забойная. Плюс Морозюк как и всегда "прекрасно" сыграл в обороне. Просто очередной от него "выдающийся" матч. Особенно показателен выход Мораеса, который увы сегодня на порядок слабее Беседина. И Ориховского, который показал как надо играть в центре поля, очень надежно, эффективно отработал. И реализация. Просто дикая реализация. В очередной раз эта троица в центре старательно игнорирует Цыганкова и играет в свой кумовской футбол. Уверен, что с таким составом в Неаполе нас порвут. Я просто сплю и вижу, как Морозюка и Антунеша рвут Мертенс и Кальехон... очень печально все это.

Стас сказав...

А во что в последнее время превратился Гармаш?! Из потенциального лидера команды превратился в...Обрезы за обрезами...Ребров немного поменял футбол и Денис стал Реброву ни разу не помошник на поле!Опять же вспоминается Рауль с его вью...Реброву нужно видоизменять центр поля,ибо игроки не играют в тот футбол что его видит главный тренер.

Leonidas B сказав...

Всем привет! Игра с Александрией из серии:"Як куми грали у футбол" - тема наглядного пособия для юных игроков Динамо как не надо играть футбол. Не знаю чего Ребров говорит что все отдавались игре, что-то этого не заметно было на поле. Центр поля просто тормоз атак Динамо, вместо чтоб быстрее перемещаться и расставаться с мячом Гармаш и Сидорчук и даже Ярмоленко злоупотребляли индивидуальными действиями часто обрезаясь, игра строилась только на кумовей, они наверное решили помочь Ярмоленко наконец то забить, а то уже больше 1000 минут игрового времени не может поразить ворота соперников за Динамо. Защита лажала так что только класс Стали не позволил Динамо забить больше. Нет игры хоть ты убей, за весь первый круг только одна игра за кубок против Зари и понравилась, при том что там играли больше молодых. А в этом матче явно не хватало больше молодых игроков, так как Цыганкова элементарно не понимают и игнорируют как и Беседина, они просто вынуждены сами выгрызать мяч чтобы играть. Второй мяч в этом моменте показателен, Цыганков сумел выгрызть мяч уже после проваленной атаки кумовей и откатить под удар Макаренко, которому фортанул рикошет.