пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Маразматичні брехачі.

Останні декілька днів ми стали свідками чергової чорної роботи ворожої медійної групи. Спочатку була опублікована інформація про те, що гравець відмовився продовжувати контракт. І буде розглядати пропозиції. Потім з’явилась інформація, на рівні офіційної, що агент гравця підтвердив факт відмови Євгенія від нового контракту з Динамо. І що є у нього багато пропозицій. Люди заворушились. Хтось пом’янув Хача незлим тихим словом. А хтось пройшовся по Динамо, що менеджмент профукав чергового якісного гравця. І, зрозуміло, знайшлись і ті, хто підтримав захисника. Мол, давно пора.


Але, сьогодні агент гравця, Іван Піроженко офіційно спростував те, що він давав взагалі якісь коментарі цим телеканалам ріната. І що інформація про те, що Хачеріді відмовився від нового контракту, що він кудись збирається переходити є нісенітницею. Ми побачили чергову жовтуху від начебто серйозної групи змі. Які хочуть, щоб їх поважали, щоб до них прислухались. І, тим не менш, поширюють брехливу інформацію, посилаються на людей, які нічого не підтверджували. Це засвідчує лише те, що вірити і прислухатись до донецьких змі – не поважати себе.
Ми бачимо черговий виток «прохфесіоналзьму під клізьму». Заказухи від денисова, яка направлена лише на одне, на викривлення інформації про Динамо, на створення негативного іміджу менеджменту команди. І хто на це ведеться, того життя нічому не вчить. А я нагадаю, що Євгеній Хачеріді відпочиває на Мальдівах, і вочевидь абсолютно не займається там думками про новий контракт. Він збирається повернутись в Київ і почати готуватись д сезону у складі Своєї Команди.

Дякую за увагу!

10 коментарів:

Parker сказав...

Вітаю, ViAn'е!
Чесно кажучи, вже давно не реагую на подібні висловлювання як каналів "Футбол" так і з інших джерел. В нашій країні дуже безвідповідальна журналістика, і порядні люди у цій професії є скоріше виключенням, ніж правилом.
Щодо до суто футбольної сфери, то особисто я б хотів, щоб Хачеріді продовжив контракт з клубом, а потім отримав гарну пропозицію з одного з провідних чемпіонатів, і це стало б для Євгена новим викликом. Також це б дало можливість розкривати свій потенціал молодим виконавцям, таким як Миколенко, Попов, Лук'янчук, Бурда, Очігава, Лохошвілі.
Аналогічної думки дотримуюся і щодо ситуації з Домагоєм Відою, однак, судячи з останніх повідомлень, хорват таки вирішив переїхати у Туреччину. Єдина прикрість з цього приводу, що "Динамо" не змогло заробити на цьому переході. А прецеденти подібного розвитку ситуації були зовсім недавно, згадайте, як розвивалася останні роки ситуація з потенційним трансфером Ярмоленка. Закінчилося усе тим, що Андрій перебрався у гарний клуб з гарного чемпіонату, а "Динамо" отримало гідну компенсацію. Нажаль, судячи з усього, з Відою так вже не вийде.
А отже, чекаємо цікавих трансферних новин, тим більше, що Хацкевич анонсував інтерес до двох захисників-легіонерів.
Тим більше, що усі новачки мають з'явитися до початку першого збору команди...

З повагою, Parker.

Стас сказав...

И всё таки Вербич...Вида ушёл,а значит будет трансфер центрального защя...

Parker сказав...

Приветствую, Стас!
Ну, по крайней мере, тренер знает кого приобрели. Да и отзывы об игроке, в целом, положительные. А то у меня не выходит из головы ситуация с покупкой Дуду и Эскобара, когда на вопрос о том, что об этих игроках думает Семин, который был главным тренером ДК, тот ответил, что приедет в Киев и будет выяснять, что они из себя представляют. От одного из этих персонажей мы до сих пор не можем избавится.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Так, Вербіч)) Такі голосні заяви у нього. Він готовий замінити Шевченко для Динамо)) Трансфер є. Не скажу, що він поганий. Не скажу, що він чудовий. Побачимо. Все ж Вербіч у збірній ЛЄ цієї осені від УЄФА.
По новим трансферам. Чекаємо центрального захисника найближчим часом. І, я впевнений, що буде і третій трансфер. І що будть гравці на вихід. Тому почекаємо, прислухаємось до новин. Скоро щось до нас таки долетить.

Стас сказав...

ViAn,а третий я так понимаю это игрок середины поля по типу усовершенственного Сидорчука...

ViAn сказав...

Стас, ти ж сам розумієш. У Гармаша ще 6 місяців до кінця контракту. Він не демонструє якості гри. Хацкевич каже, що він за показниками один із найгірших в команді зараз. І тут є Шапаренко і Шепелєв, за якими майбутнє, які демонструють гру, які додають. Так, ще є Буяльский, але він постіно грає на межі травми. Корзун не демонструє якісної гри. Сидорчук раніше квітня на поля не з'явиться. Тому потрібен ще один гравець для ротації в центр поля. Саме про це я і буду писати наступний блог.

Parker сказав...

Привет всем!
Спасибо, ViAn, как-то все руки не доходили до ознакомления со сборной группового этапа Лиги Европы. Обнаружил там много интересного. А наш новичок там занимает второе место после Адуриса, одного из трех лидеров бомбардирской гонки. И, кстати, там нет ни одного динамовца, да и чтобы наши игроки входили в сборную какого-либо тура группового турнира я тоже не припомню. Хотя, на мой взгляд, тот же Мораес заслужил.
А защитники там в сборной весьма интересные, да и клубы не слишком именитые...

С уважением, Parker.

Vitos сказав...

Ребят, по ЦЗ кто варианты знает, намекните)

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Дійсно збірна ЛЄ - така собі спроба продати тих, хто там. Вербіча ми купили. Та от гравці, які загранні у ЛЄ, нам не помічники. А грати у турнірі треба. І шанси в 1/8 потрапити у нас є. Я все ж сподіваюсь, що тренерський штаб це врахує. Краще грати тих, хто в ЛЧ заграний))

ViAn сказав...

Вітос, я ж пишу трансферні матеріали. Пишу їх не просто так)) Думаю, що інформація по центральному захиснику з'явиться наступного тиждня. Перша інформація. А там і трансфер буде оформлений досить швидко.