середу, 21 лютого 2018 р.

Динамо АЕК. Чи запасатись валідолом?


Чого очікувати в четвер? Точно валідолу від футболу. Спокій буде тільки снитись. Перший матч розділився на дві частини. Не факт, що у другому матчі драматургія буде іншою. Може навіть вона буде значно гострішою. Бо чомусь не віриться у те, що Динамо закатає АЕК легко і невимушено. І тут справа у самому Динамо, і тут справа у самому АЕКу. Перших вистачає на 60 хвилин, а другі вже це знають. Впевнений, що саме на останні 30-ть хвилин може зробити ставку наш суперник. Маноло Хіменес достатньо якісний фахівець. А Олександра Хацкевич продовжує вчитись.

Ви знаєте, що є такі, хто впевнено каже, що Динамо буде легко. Мол АЕК дома і на виїзді – різні команди. Половина гравців основи команди суперника або травмована, або дискваліфікована. І якщо Манталос і Йохансон травмовані досить давно, то втрати Враньєша, Ліваї, Лопеса і Коне безумовно для команди свіжі і болісні. Головною проблемою є центр півзахисту. Тому так, дійсно наш суперник  не зможе задіяти 6 гравців старту проти нас. Це величезні втрати. Та склад досить широкий, вибір гравців значно більший ніж у Динамо. Так, це все гравці середньої рук. Я знову готовий повторити цю фразу. В АЕКу не має сильних гравців. Є середні гравці. Більшість з них в Динамо би не грали, навіть до обойми б не потрапляли. Та це все філософія. АЕК провів із нами важку гру. В першому таймі Динамо домінувало. А от у другому стався злам. І АЕК таки дотиснув нас. Та питання залишились.
Це був перший матч Динамо. І грали ми далеко не в оптимальному складі. І все ж 45 хвилин ми в гостях мали ігрову перевагу. Уж точно не поступались. Була якісна динаміка гри, були помітні ідеї тренерів як і за рахунок чого можна було обігравати цю команду. Та у другому таймі чи то Динамо відійшло, чи то АЕК так додав. Я думаю, що все разом, та ініціатива була втрачена. І ми майже не виходили в атаку. Гра з центру поля перейшла до наших воріт. І вихід Хрістодолопулуса став вирішальним, бо 7 номер додав того, що не було у інших гравців, імпровізацію.
Є і інші, які кажуть, що Динамо буде дуже важко. Що якщо повториться гра першого матчу, і особливо щось таке, як дома з Олімпіком, то Динамо пролетить. Що ж буде у матчі відповіді? Чи полетять греки? Ні. Вони ж знають, що їх чекає. Вони будуть вичікувати, можливо навіть дійсно 60-ї хвилини. Що буде робити Динамо? Вичікувати? Домінувати? Впевнений, що ми будемо грати першим номером. І що заміни будуть зроблені своєчасно.
Насправді про АЕК дійсно багато всього сказано. Команда без зірок, але навчена і фізично готова грати 90 хвилин. Не має такої вже яскравої гри. Але є гравці, є зв’язки, є акценти. Вони знають свою силу і вміють її раціонально використовувати. Для Динамо важливіше за все є фігура Мбокані. З ним і без нього наша атака має різну вагу. Тому новина про його чергову травму нажаль засмучує. Ми будемо грати без форварда. Бо Мораєс, при всій повазі до нього, гравець середній. Може видати сильну гру, а може зникнути на полі, як це було із Олімпіком. Зрозуміло, що Циганков тільки покращує свою гру. І стримати його все важче. Із кожною грою Динамо набирає форму. Вже в цьому матчі це буде команда, яка провела 180 хвилин офіційних. А це вже впливає на тонус. Динамо сьогодні і Динамо тиждень тому – команди різні, принципово різні. Динамо також побачило сильні сторони суперника, прощупало слабкі місця. Не буду давати прогнозів. Гра буде важкою. Та переможе сильніший.
Дякую за увагу!

8 коментарів:

Parker сказав...

Привет всем!
Всех с выходом в 1/8 финала ЛЕ!
Матч оставил двойственное впечатление: с одной стороны мы выдержали весь матч и в его концовке выглядели даже опаснее греков. В этом смысле случилась зеркальная картина матча в Греции, когда нас возили после часа игры. Сегодня же мы вымотали соперника и в концовке имели значительно больше возможностей забить мяч. С другой стороны - мы почти час отбивались от команды, которая далеко не гранд европейского футбола и если бы не игра Бойко и вынос Морозюка, то неизвестно, чем бы все кончилось. Средняя линия ДК откровенно разочаровала отсутствием креативных решений. Очевидно, кровь из носу необходим игрок с фамилией, которую не знает Валерий Газзаев, или, говоря проще, где найти своего Велозу?! Снова возникают вопросы к реализации созданных немногочисленных моментов. Цыганков сегодня провел не лучший матч, хотя и соперник, очевидно, уделил Виктору особое внимание.
По остальным персоналиям
нужно слегка успокоить дыхание, а то хоть и преимуществом в концовке владели, но гол "Янг Бойз" на последних секундах матча в квалификации ЛЧ еще слишком памятен.
Всем спокойной ночи!

С уважением, Parker.

Unknown сказав...

Всех с проходом Динамо дальше! Команда уже лучше выглядела, чем в Греции, ещё пара матчей и побегут, легче ноги будут. А так ещё много ошибок, плохая реализация и слишком слабо играет центральная ось, Шепелев опять по сути провалил игру. Если Мбо к 1/8 не поставят на ноги Динамо будет тяжело в атаке, соперник попадётся посерьёзнее греков. Цыганков опять сыграл просто здорово, жаль что не использовал свой момент, как и Мораес с Гонсалесом.

ViAn сказав...

Я був на стадіоні. Треба передивитись гру у спокійній обстановці і тоді зробити висновки. Та я не погоджуюсь із тим, що АЕК був сильнішим. По моментам Динамо має перевагу. Так, було багато тиску з їх боку, було багато навісів, сутолоки в штрафному майданчику. Та Бойко впевнено грав. Єдиниц момент убойний був у іранця, та він промазав. Інший момент був через Гармаша, як я дома вже побачив. Він банально вибив м'яч з рук Бойко, але там підстрахував Коля. Тоді як у Динамо були шикарні виходи у Мораєса, Гонсалєза. Циганков також мав момент. Гарно ми зіграли на стандартах. Могли забивати, особливо Кадар мав шикарний момент. І вони також винесли м'яч з пустих воріт. Сподобався Кадар в захисті. Як же угорець за цей рік додав. Не сподобався Гармаш. Ден банально перетримував м'яч, регулярно і обрізав команду часто. Він сьогодні був найгіршим гравцем, яка на мене. Не розумію чому не випустили Шапаренко значнор раніше. Впевнений, що з ним ми б мали іншу динаміку в контр атаках. Тому важкий матч, але пройшли і добре. Дякую хлопцям за таку гру!

Unknown сказав...

Добре що пройшли , але реально Динамо не конкурентноздатна команда, якщо тверезо дивитись на перспективи в наступному етапі ЛЄ, то ми можемо пройти тільки Вікторію. Це не тому що я песиміст, я завжди вірю в перемогу, вважаю що ми маємо сильних гравці, але маємо те що маємо, нинішня команда не організовна, беззуба, неначе відображає ситуацію в країні, думаю справа головному тренері, може я помиляюсь , і як всі говорять скоро ми побачимо нове динамо

Стас сказав...

Ну,что,не без везения и со страшным скрипом отдающим глубокой ржавчиной,но прошли!А больше, собственно, и писать то не о чем...Однако хочу сказать про другое,болелы ДК спорят почему такой Шахтёр и такое ДК в последних еврокубковых играх? Не уж то совсем память отшибло и нету мозгов на то чтобы подумать хоть на пол шажочка вперёд?

Стас сказав...

Так вот,Шахтёр и ДК сейчас выступают в совершенно разных турнирах и мотивация выступления успешного в этих турнирах разная!Одни попытались выйти на пик формы на сегодня для выступления в ЛЧ,а другие готовились предварительно усилившись на игры...В родном чемпионате! Я уже не говорю о том что на сегодня состав Шахтёра сильнее просто на голову!Хацкевич уже прямым текстом жалуется на тот состав, что у него под рукой на сегодняшний день.Вчерась, не мудрствуя ликаво, он прошёлся по лавке запасных.

Стас сказав...

Мне интересно,а собирается ли клуб при успешном выступлении в родном первенстве и прямого попадания в ЛЧ,что предвещает большие, как по нынешним тяжёлым временам бонусы,усиливать свой состав? Середина поля просит сильного игрока,при всём уважении к Руслану Ротаню нужен игрок посильнее!Если продадут Дерлиса и травмируется кто-то из пары Вербич Циганков что команда будет делать тогда? И таких вопросов у меня масса...

Стас сказав...

Итак...Лацио! Далее без всяких сторонних мыслей можно сосредоточиться лишь на внутреннем первенстве и на кубке Украины!Приехали!