четвер, 7 червня 2018 р.

Че ЧЕ разом із своїм агентом Ітхамаром Сілвою 10 годин тому вилетіли в Київ з Сан Пауло.



Вони вже в Києві))
Ну і самий фінальний акорд))


16 коментарів:

Leonidas B сказав...

Добрый вечер! Скорее всего игрок сходу в основу, стараются взять до начала сборов, чтобы притёрся к команде. Похоже потом пойдёт ещё латинский вариант в нападение. Если этот игрок в состоянии быстро действовать в середине, то это вполне нормальный вариант, из-за медленного центра Динамо хорошо страдает, много потом сил тратится на преодоление защитных редутов.

ViAn сказав...

В п'ятницю ввечері, або в суботу буде офіційне представлення Че Че. Чудово, що він вже в Києві. Ігрові якості, я б не робив з нього фантазісту. Це гравець центру поля, який зв'язує оборону і напад. І швидкість, якість прийняття і виконання на швидкості рішень по розгону атак - його сильна сторона. Та він не виблискує на полі, він паше на команду, робить свою роботу. Безумовно очікуємо форварда, можливо, що також з Палмейраса.

Стас сказав...

ViAn,посмотрим,возможно такой игрок в центр поля нам и нужен.Если возьмут колумбийского центр форварда Палмейраса,то тоже понятно почему.Я за этим клубом не слежу,но молва глаголит что сей форвард ну чистый завершатель. И не более того.Возможно нам нужен другой тип форварда? так же хочется посмотреть на дальнейшую судьбину Гонсалеса. И светит ли нам фланговый атакующий игрок №3?

ViAn сказав...

Стосовно колумбійця, то тут питання цікаве. Бесєдін то не завершувач. Він форвард всієї ширини, навіть глибини. А от колумбієць - дійсно завершувач. Інший тип форварда. Чи потрібен Хацкевичу такий? При швидких атаках потрібен. Форвард більших можливостей коштує ще дорожче. Думаю, що по трансферам треба йти поступово. Якщо продадуть Гонсалєза, то точно будуть шукати йому альтернативу. Інша справа, що це може бути гравець значно молодший. Бо зрілому гравцю потрібен час. А основна пара у нас сформована - Циганков і Вербіч.

Oleksii сказав...

"І швидкість, якість прийняття і виконання на швидкості рішень по розгону атак - його сильна сторона" - тут би посперечалося дуже багато людей! на трибуні вийшла досить непогана стаття з аналізом його сильних і слабких сторін! якраз те, що лякало і підтвердилось! Хоча надіюсь на краще! в 26 років ти вже багато речей не навчишся

ViAn сказав...

Олексію, зараз достатньо матеріалів по Че Че. У кожного своя думка. Як я вже писав, то кожен трансфер - завжди ризики. Че Че - гравець із пізним розкриттям і трансферна вартість у нього через це скромна. Але він не випадково є одним із кращих півзахисників останніх двох чемпіонатів. Це по факту. З офіційними нагородами кращому півзахиснику 2016. І другому гравцю чемпіонату того ж сезону. Та трансферна ціна не така зависока через пізнє розкриття. На ньому вже сильно не заробиш. Це готовий гравець. Я знову повторююсь, що титули кращого півзахисника в Бразилії, з тою величезною кількістю гравців там - щось да говорить.

Vitos сказав...

С Че Че понятно. Меня больше интересует кто наш новый нападач.

Стас сказав...

Ну.что,с первый мтарсфером! Очень надеюсь на то что этот трансфер будет для нас удачным.Ждём центр форварда.

ViAn сказав...

Дайте обсмакувати цей трансфер. Все ж давно ми з Бразилії не купували. Від себе бажаю Че Че здоров'я і стати справжнім Динамівцем.

Vitos сказав...

Я так понимаю переговоры по форварду тихо идут, интересно кто же все-таки кандидаты?

Vitos сказав...

Чё за тишина коллеги, уже на морях?)

ViAn сказав...

Мої моря будуть не в цьому році точно, та напевно і не в наступному)) Бо в мене народилась Доця)) Тому просто зараз тиша, насичені вихідні були, хрестини, стільки всього, навіть за сьогодні до компа спокійно лише в 11 вечора дістався, весь день в бугах...)))) Та я готую новий матеріал. Сподіваюсь, що завтра напишу вже))

Vitos сказав...

Вітаю!

Leonidas B сказав...

А я живу возле моря. Ехать никуда не надо))). Мои поздравления ViAn! Да ближайшие два года это точно, приятные хлопоты. Главное молодой маме помогать, а то трудно будет, надеюсь бабушки помогут, без них никуда. По опыту знаю, у сестры две племяниицы 23 и 2,5 лет. Одну выходили уже замуж вышла, другую помогаем с матерью нянчить))
Что там с напами, прогресс какой-то есть?

ViAn сказав...

Дякую за привітання!

ViAn сказав...

Переговори люблять тишу, зачекаємо))