середу, 20 червня 2018 р.

Трансферні пошуки. Форварди. ч.7.


Перша команда виходить з відпустки. Всіх нас вчергове порадував менеджмент черговим геніальним трансфером сенегальця Папа Гуйє. Здавалось би, що на ці граблі ми наступали за останні роки вже багато раз. І ми знову беремо гравця у віці, який вже декілька років не грає на професійному рівні. Так, колись це був гарний гравець. Та цей час давно минув. 34 роки – дійсно для гравця не критично. У цьому віці ще пару сезонів можна відіграти. Та от декілька років простою у такому віці – вже критично. Відомо, що це креатура Краснікова. Здавалось би, що ми взяли фахівця для того, щоб в команду не приходили збиті льотчики. Та й молоді талановитої більш ніж достатньо. Лук’янчук – гравець нац. збірної. Є талановитий Денис Попов. Однак наш тренерський штаб і менеджмент команди знову доводить, що життя нічому не вчить. Відомо, що останні декілька місяців сенегалець активно тренувався із першою командою. Цілком можливо, що робив він це завзято. У професійних якостях особисто я не маю жодних сумнівів. Та 2 роки застою – збитий льотчик. І ми в ротацію беремо такого гравця. До того ж всі чекають на форварда. На якісне підписання. На цьому фронті тиша, застій. Зрозуміло, що ведуться переговори. Та все ж всі хочуть чуток, новин, бо без цього в міжсезоння ніяк. А я вирішив написати роботу в задоволення. Цих гравців не буде в Динамо. Бо ми таких не шукаємо. Нам потрібен досвідчений гравець, а це юнаки. Та які, справжні таланти.
Матеус Чунха


19-ти річний бразилець швейцарського Сьона. У 18 цей хлопець прийшов із молодіжної команди Курітіби. Це безумовно знахідка селекції. За рік хлопець показав пристойний рівень. Різноплановий і технічний гравець із чудовими габаритами, шикарною швидкістю, добротним розумінням футболу і сильною виконавчою майстерністю. Він забиває, забиває абсолютно у різних стилях, не можна дати йому якийсь типаж, бо він непередбачливий. Матеус вміє грати і на лінії, і один в один, і вигравати другий поверх. Та швидкість футбольного мислення і просто швидкість бігу – головні козирі. Це гравець для швидкої команди, із швидкими атаками. І ціна не буде зависокою. І перспектива легко помітна. І вже є досвід виступів на дорослому рівні. Очікую, що Чунху чекає гарне футбольне майбутнє і Сьон – тільки початок для нього.
Хоакін Ардаіз


19-ти річний уругваєць бельгійського Антверпену і юнацької збірної своєї країни. В Бельгії він рік відіграв в оренді, а так належить невідомій уругвайській команді Танкуе Сіслей. Для хлопця це був 2 рік у дорослому футболі. До того він рік відіграв за Данубіо. Антверпен не має права викупу, тому гравець буде шукати в Європі нові варіанти. Трансферна вартість буде точно 5-6 млн. І це не дивно. В 19 уругвайський форвард демонструє зрілий і дорослий футбол, має досвід виступів. Це форвард таранного типу, який міцно стоїть на ногах, вміє протискати, обігравати, вичавлювати оборону суперника. До того ж у хлопця прекрасне відчуття голу, сильний технічний рівень і пристойна швидкість. Цікаво буде подивитись де він опиниться в наступному сезоні.
Роберто де ла Роса


18-ти річний мексиканський форвард Пачуки і різних юнацьких збірних цієї країни. Цей хлопець зіграв свій перший матч у 2017 році у першій команді. І поступово все більше награється. Достатньо цілісний і зрілий гравець, який вміє забивати, вичавлювати моменти. Для мене він схожий із Луісом Суаресом. Такий впертий гравець, який вміє знаходити вільні зони у захисті суперника і реалізовувати свої моменти. Яскраво виражені лідерські якості. Безумовно важливо реалізувати у дорослому футболі всі ті аванси, що отримав зараз Роберто.
Трансферний сум цілком можливо, що буде скоро подоланий. Бо ж по суті головна бімба – перехід Луніна в Реал. Дуже цікаво. Не знаю наскільки все це потрібне Реалу і навіщо це треба Луніну. Я розумію, що треба йти на самі надзвичайні виклики. Бо інакше не стати великим. Та Реал знаходиться в кроці від підписання іншого воротаря, і це основний воротар збірної Бразилії. Та тим то і цікавий футбол. Юний український воротар може довести свою спроможність грати в кращій команді світу. Головне – не зникнути після цього, бо Реал – величезний котлован по збору талантів зі всього світу. Для Динамо важливо сконцентруватись на підготовці до нового сезону. Із першою командою тренується дуже багато молоді. Кожен з них повинен доводити свою здатність грати у першій команді. Це стосується і Назарія Русіна. В ситуації, коли форвард не підписаний він повинен вичавлювати і доводити свою здатність. За рівнем таланту він також спроможний зіграти не гірше за тих, кого я навів в цьому списку.
Дякую за увагу!

20 коментарів:

Vitos сказав...

А где же обещанные, так разрекламированные, 3 молодых перспективных латиноамериканцы?..

Oleksii сказав...

це вроді і є латиноси!

Unknown сказав...

К Перуанцам бы присмотрелись!

mafed1962@gmail.com сказав...

К перуанцам бы присмотрелись!

Al Mih сказав...
Автор видалив цей коментар.
ViAn сказав...

А хто рекламував 3-х молодих і переспективних? Була інформація про підписання 3-х гравців з Латинської Америки, навіть конкретніше казали про 3-х бразильців. Та про те, що це молоді і перспективні такого точно не було. Стосовно перуанців, то про одного з них я писав у бозі 6 по форвардам. А ЧС я не дивлюсь.

Стас сказав...

у,собственно,я как в воду глядел на счёт Месси и сегодняшней сборной Аргентины.Говорил тогда повторю ещё раз,сборной Аргентины для того чтобы стать сильнее нужно в первую очередь отказаться от приглашения Месси в сборную!

Vitos сказав...

ХАН ещё после крайней игры с шахтой говорил, что селекция отобрала кандидатоа и идут переговоры. Больше месяца прошло, что же это за форвард такой классный что договорится до сих пор не могут. Может на ЧМ играет и ждут когда мундиаль закончится...

ViAn сказав...

А при чому тут Хацкевич? Він не веде ніяких переговорів. Він також чекає. І у нього емоцій стосовно цього питання набагато більше, бо йому потрібно награвати гравця на сборах, які розпочнуться в кінці наступного тижня. Всі питання до Краснікова і Ко...

Vitos сказав...

Так претензии и не к Хацкевичу.

ViAn сказав...

Просто так, можна легко провести аналогії. Наприклад Реал торгує воротаря. Ні, не Луніна. І от вже 2 місяці як цей процес іде. Та на сьогодні все дуже далеко від трансферу. Однак, можна легко передбачити те, що вони його здійснять. Коли? Оце важке питання.

Leonidas B сказав...

Доброе утро Всем! Похоже форвардом (сразу под основу) Динамо под отборочные матчи ЛЧ скорее всего не усилится, тем сложнее будет пройти это сито, а не попадание в основной турнир может поставить крест и на этом форварде, которого сватают.

ViAn сказав...

А завтра новина, що Динамо підписало форварда... Насправді форвард, на мою думку, виступає зараз на ЧС і підписання відбудеться лише після того, як цей турнір буде завершено для його команди. Але це лише одна версія. Бо вочевидь, що кандидатура далеко не одна.

Стас сказав...

Да,если это Борха,то вполне себе всё сходится! Интересно,только то,что долго ли протянет сия сборная на этом ЧМ?

Николай сказав...
Автор видалив цей коментар.
Николай сказав...

Всем привет!
Так он вроде ни одной минуты ещё не сыграл ведь, или я что-то пропустил?)) ....сборная, мне кажется, протянет ещё минимум 2 матча, а там думаю все.

ViAn сказав...

Я слідкую за чс виключно по результатам. Трансляції не дивлюсь дома. Лише в гостях у тестя змушений разом з ним дивитись. Тому зараз я дома, матчі не бачу. Поїду скоро в гості, там трохи подивлюсь. Можу сказати від себе про Колумбію і Польщу. Збірна Польщі сильно роздута. По суті у цієї команди 2 непоганих воротаря, колись потужний гравець Крихов'як, який втратив після переходу в ПСЖ все що можна і Левандовський. Ну, ще Глік. Але Каміль також в цьому сезоні вже не той. А так ця збірна слабше України у загальному балансі гравців. Є відверто слабкі позиції, наприклад центрального захисника. Паздан - ще та диряха. Тому ставки на Польщу - виключно ставка на Левандоського. А він один не потягне. Колумбія ж має збалансований і зірковий склад. Сенегал - взагалі монстри. Вони на цьому чс себе покажуть дуже потужно. Тому як там справи будуть у Борхи- невідомо. Я сподіваюсь, що трансфер форварда відбудеться за наступний тиждень. А Борха це чи ні - ми дізнаємось по факту.

Vitos сказав...

Что-то я чую на Папе, Дегтярьове и Билоноге мы и завершим нашу трансферную кампанию...

Николай сказав...

Что за Билоног?

Oleksii сказав...

ну круто ж!! Папа, Білоног, Дєгрярьов - підсилення, Суркіс же не збрехав коли казав, що будуть брати лише сильніших за своїх!
В групу ЛЧ не ввійдем, а влетим!