субота, 7 березня 2020 р.

Про перемоги завжди приємно писати!!!

  Напевно все ж важливо розставляти акценти. Гра була бойовою. Олександрія зіграла конкурентно. Побільше б таких матчів. Суддя зіграв паскудно, бо багато було свистків не по ділу. В обидва боки. Але Динамо забило якісний гол у першому таймі. Саме на характері, на боротьбі. На початку другого тайму видалення Довгого. За таке дають жовту зажди. Треба бути реалістом. Гра у вісок. Неприємно здивувало Динамо після вилучення, бо була втрачена ініціатива на певний строк. Так і хотілось сказати, що Динамо грає у більшості і не може контролювати гру. Жахливо.



  Але Олександрія дійсно зіграла на емоціях якісно. Другий гол шикарний. Вскрили оборону. У суперника поступово почало вичерпуватись пальне. І тут цей лівий пеналь. Суперник в м'яч не грав. Сидорчук не грав у голову. Більше того. Це нирок на рівні поясу називається небезпчною грою. І саме від гравця Олександрії. Добре, що не сталось другої помилки і Сідор не отримав жовтої другої. Але по законам логіки суддя повинен був вилучати Сидорчука. Якщо ставиш пенальті за небезпечну гру, то потрібно давати жовту. Дивні рішення. І тут треба подякувати Сергію. Він відчув момент. І сам пропосив заміну. Вперше побачив від капітана таке капітанське рішення. Молодець. Запал у суперника почав завершуватись і гол Миколенка підтвердив логічность. Все ж у меншості суперник не зумів довго грати агресивно на рівних весь другий тайм.
  Дуже сподобався Дуелунд. Він зіграв якісно за той короткий проміжок часу, що у нього був. Назарій Русін третій матч поспіль без голів. Але хлопцю треба довіряти і далі. Та треба додавати. Бо Соль також заслуговує на більшу ігрову практику. Він то свій гол забив у минулому турі. Попереду кубковий матч. І от там буде ще більша заруба. Правда буде і Циганков. Можливо буде і більша ротація по складу. Побачимо. А перемога заслужена. І тренерський штаб на диво не налажав сьогодні.
  Дякую за увагу!

10 коментарів:

Гриша сказав...

А мне понравился Кадири каши не испортил можно сказать даже больше зацементировал центр. А его передача на Бую.совсем чуть чуть не хватило. Да сразу видно класс у Микки. Работа с мячом понимание игры. Честно на голову выше Буяльского. Жаль Шепелев не забил а так провел хороший матч.

Leonidas B сказав...

ViAn, нечего добавить, ясно что Миха делал ротацию. Александрия не удивила, больше старалась давить, рассчитывая что Динамо дрогнет, на уровне сыграл Бущан. Хотелось от Динамо больше качественной игры, но похоже не с этим тренером. Уровень команды сильно упал как уровень нашего чемпионата.

hunter сказав...

Хорошо что хоть Днепр загнал в будку шахтер2 и теперь нет гарантированных очков.Но Арановскому не позавидуешь

ViAn сказав...

Леонід, а я думаю, що рівень нашого чемпіонату зараз почав зростати. Гарна генетика, класні тренери. Тому то і є Ворскла Максимова, Колос Костишиниа, Десна Рябоконя, Зоря Скрипника, Олександрія Шарана. Симпатичні команди, які створюють проблеми для Динамо і шахти. Останні у кожному матчі навесні мають величезні проблеми. А от Бенфіку пройшли без великих проблем. Не так у нас погано в чемпіонаті зараз. Хоча до рівня чемпіонату, який був у топ 7 Європи, ми зараз вже не дотягуємо. Ми вже десь 11 зараз. І це величезна проблема.

ViAn сказав...

hunter, я думаю, що Арановський зробив все адекватно. А Марік по ділам у 6-ку не потрапив. Колос - така команда, яка має коротку лаву запасних. Тому може і є гравці для того, щоб в окремих матчах показувати гарний футбол. Та от чи зможе ця команда витримати режим гри із топ 5 нашого чемпіонату - загадка. Я думаю, що можуть поплити. Але точно нижче 6 місця вже не опустяться. Із шахтою гру не бачив. Але результат доволі симпатичний.

ViAn сказав...

Цікава гра сьогодні була за сюжетом. Вчергове до суддівства багато запитань. Бо в багатьох моментах до Олександрії було дуже поблажливе ставлення. Перша жовта Кадірі - взагалі аут повний. Фолом там і не пахло. Чистий підкат. А без цієї картки не було б червоної, точніше другої жовтої. Там все безумовно зрозуміло.
Як і не зрозумів я відміни гола Русіна, бо Вербіч так точно не був на лінії м'яча і воротарю ніякого огляду не закривав. Але трактування моменту відбулось по боковій камері. Смішно.
Олександрія провалила гру. Не зуміли вони на рівних зіграти із Динамо 2 матчі. І по суті почали щось створювати ближче до кінцівки матчу, вже у додатковий час основного часу. Ну, і після голу Циганкова. А так повна перевага за Динамо. Матч в Олександрії був куди конкурентнішим.
Динамо зіграло з характером. Сидорчук сьогодні великий молодець. Вербіч, Миколенко, Кендзьора. І центральні захисники. Дуже якісно зіграв Русін.
Тому хоч і з нервами, але пройшли далі. Абсолютно за грою.

Leonidas B сказав...

Динамо с результатом! Если Динамо нужно сыграть каждый раз вот так на жилах, чтобы победить за счёт характера и бойцовских качеств соперника из первой шестёрки чемпионата Украины то его опять на долго не хватит, класс игроков Динамо нивелируется с каждым сезоном при полном отсутствии командной игры. Моменты когда что-то удаётся провести, как атака при отмененном голе Русина просто безумно мало. Подтянуть лишь только физику, уронив другое этот путь не принесёт Динамо никаких дивидендов.

ViAn сказав...

Леонід, просто в атаці все вирішує індивідуальна майстерність. І Русін сьогодні показав, що у нього є потенціал, є прекрасні данні. Циганков це також показав. Вербіч також цілком може вирішити епізод. Ще є Дуелунд. Він буде грати більше. У нього також є висока майстерність. Наразі ця четвірка повинна бути стартовою. Тоді ми матимо в атаці різноманіття. Але сьогодні стратегія була іншою. Перший тайм розраховували на силовий футбол. Тому і з'явились Кадірі і Сидорчук одночасно. А у другому випустити Русіна, Дуелунда і Циганкова, які на легких ногах дадуть результат проти втомленого суперника. Впринципі ця тактика і спрацювала.

Стас сказав...

Ну,Дуэлунда на замену как раз никто и не выпускал!))) Шепелева это помню,а датчанин так и не выше.Вообще смотрел повтор сегодня утром...Вместо Соля нужен другой форвард!Похоже испанец даже для подмены слаб.Вообще не вовремя эта история с Бесединым и нашим новым бельгийским форвардом...Соля нужно продавать.Тут пословица: сколько дашь,столько и получишь, сработала по полной.

ViAn сказав...

Дуелунд не вийшов виключно з тактичних ідей. Якби були рівні склади і нульовий рахунок, то Дуелунд скоріше за все б вишйов для підсилення гри. А Соль - залежний форвард. Йому потрібні люди, які створюватимуть небезпеку. І якщо атака буде потужною, то Соль буде забивати. Він гравець штрафного майданчику. Вузькопрофільний форвард. Але у своєму профілі він доволі таки непоганий, майстерний гравець. А от Русін - форвард із значно більшими можливостями, більш широко профілю.