понеділок, 2 березня 2020 р.

В очікуванні невідомого. Такі вони реалії деградації.


Завтра Динамо чекає матч із тренерською командою. В нашому чемпіонаті зараз багато тренерських команд. Олександрія – команда Шарана, Десна – Рябоконя, а Колос – команда Костишина. Руслан тренує Колос вже 7 рік. По суті становлення команди відбулось саме при ньому. Наразі саме команда з Ковалівки має найбільші шанси на те, щоб стати 6-ю командою. Тобто потрапити в елітну групу на другу половину сезону. Тим самим гарантувавши собі місце в еліті на наступний сезон. Але до цього ще треба провести 2 тури проти Динамо і Шахтаря. Тоді як Дніпро і Маріуполь будуть вгризатись в свої шанси. Колос також буде. І якщо врахувати той факт, що Динамо поки провалює старт сезону, то шанси на позитивний результат у команди Костишина не такі і мізерні.




Кістяк команди нашого майбутнього суперника складають вихованці Динамо. Можно легко перерахувати основного воротаря Волинця, захисників Петрова і Чорноморця. Півзахисників Богданова, Мілько, Смирного і Оріховського. А також форварда Володимира Лисенко. Більшість із цих гравців є основними. А Євген Смирний – взагалі лідер команди. Та проти Динамо він і не зіграє. Чому? Бо його контракт і досі належить Києву.
Успіх всіх тренерських команд залежить від дисципліни на полі. Всі такі команди грають строго від оборони. І основна задача – завадити більш сильному супернику створити гольові можливості. А далі йдуть пошуки своїх моментів на контратаках, на стандартах. Ми прекрасно знаємо, що Андрій Богданов – майстер виконання стандартів. Такі ж гравці як Петров, Смирний – гравці, які вміють якісно грати на стандартах. Також виділив би ісландця Вільх’яльмссона. Це гравець із прекрасною швидкістю. Мотивація колишніх гравців Динамо завжди надзвичайно висока. Це ми нещодавно бачили у грі проти Дніпра. Де Супряга довів свій високий рівень.
Ситуація в Динамо знову важка. Болюча поразка і злість на самих себе ,бо втратили шанси наблизитись до шахти. Більше того. Пустили Зорю на 2 місце. Буде мотивація. Але чи вистачить балансу у грі? Бо ж VAR буде знову у дії. Може минулий матч чомусь навчить команду. А може і ні. Легкої гри точно не буде.
Дякую за увагу!

14 коментарів:

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Дуже прикро, що ми не можемо сказати, що "Динамо" є тренерською командою. Не погоджуся лише з тим, що тренерська команда дорівнює грі на контратаках. Ця думка торкається виключно нашого чемпіонату, адже усі готуються до гри проти ДК та "Шахтаря".
А тренерська команда, на мій погляд" це суворе дотримання тренерського плану на кожну окрему гру та турнір в цілому. Команда може грати з позиції сили чи другим номером, але це має бути не підлаштування під суперника або вимушена міра, а саме тренерський задум. А от з задумами у нас проблеми.
Також не погоджуся з тим, що Супряга довів свій високий рівень - раз на рік, як відомо, й палиця може вистрілити. До того ж "Динамо" дозволило супернику аж надто багато: одна з нечисленних позиційних атак призвела до першого голу, неуважність при стандарті, коли команди вже знаходилися у рівних складах - до другого, неякісний та повільний перехід від фази атаки до захисту до третього. А в останньому випадку зіграло роль ще й те, що найяскравіша чеснота Супряги потрапила на найслабшу сторону гри Сидорчука та захисту "Динамо" - перший має гарну швидкість, а останні нею практично не володіють.
А за гру з "Колосом" дійсно лячно. Буду задоволений будь-якою перемогою, адже "Зорю" відпускати не можна. В нашому сьогоднішньому стані відставання у 4-5 очок можна й не відіграти.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Единственный плюс в игре то что без Буяльского и Сидорчука, были во втором тайме робкие попытки пару раз сыграть без задержки мяча, когда игроки расставались с мячом вовремя на пике полученного преимущества в результате манёвра, не передерживали мяч, не катали, не возюкались как Буя, сегодня даже Вербич играл на команду. Пару комбинаций было, но Динамо было в большинстве. Посмотрим как там дальше будет. Дуэлунду однозначно нужно давать играть.

Parker сказав...

Привіт усім!
Ось і на нашій вулиці перевернулася фура з цукерками. Це я про вилучення гравця "Колоса". Звісно, перед цим ми вже відкрили рахунок, а в другому таймі Циганков його подвоїв, але "Колос" знову продемонстрував, що контратаки суперника є нашою ахілесовою п'ятою. І як би не зафіксований офсайд, мали б ми дуже нервові заключні хвилини. А Ковалівка і в меншості на контратаках нас іноді турбувала.
Багато хто з вболівальників на сайтах дивуються або й роздратовані заміною Шапаренка на Шепелєва, та на мій погляд, стартовий склад, в якому одночасно вийшли Соль, Циганков, Дуелунд, Шапаренко і Де Пена був аж надто атакувальним. А враховуючи відсутність ігрового тонусу в Кадірі вихід Шепелєва просто трохи стабілізував та врівноважив середню ланку.
Не може не дивувати абсолютний ігнор Піварича - хорват набрав непогану форму та от, судячі з усього, Михайличенко йому не довіряє.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Перші 30 хвилин проти Колосу Динамо провалило. Суперник мав більше нагод. Динамо ж по суті не контролювало гру. І те, що Шапаренко не виконував об'єм на полі і стало причиною його заміни. Шепелєв об'єм виконав. Тому і з його виходом ми переломили хід гри. По суті гра була далеко не видатною. Все вирішили парочка епізодів. По суті - майстерна індивідуальна гра Де Пени, Соля і Циганкова. Командних дій я не побачив в атаці особливо. Пару раз вдало вскрили захист із допомогою підключень Караваєва. Але він не зумів нічого витиснути з своїх моментів. Перемога логічна. Але гра слабенька.

Стас сказав...

Ну,что,я вас "поздравляю",некто ВВ Путин поменял сегодня наше правительство с помощью Д.Трампа! Знаете приход Коня Калигулы в сенат не кажется сказкой после этого!Наш народ будет и говно хавать если скажут по ТВ, что для него это полезно.Не умеет народ думать! Да и не умел никогда.

Leonidas B сказав...

Стас весь расклад станет известным только 3 ноября после выборов в США, до этого у х___а пока есть окно, и развязаны руки. Какое они бы правительство не поставили если будет падать экономика это правительство также пойдёт на выход и зе станет ближе к гильотине.

Гриша сказав...

Ребята как был полный аут так и будет. Олигархам это выгодно.им не хочется терять контроль над страной. Потому что они перестанут быть царьками. Увы не получается история не чему не учит нашу нацию

Гриша сказав...

Увы как были страной третьего мира так и останемся

ViAn сказав...

Стас, хто змінив уряд - річ філосовська. Я б назвав це внутрішнім рішенням олігархів. Зараз прийшов інший уряд. Замість популістів прийшли люди, які всі ці роки обслуговували олігархів. Це люди другого ряду. Більшість всі ці роки були замами міністрів і керівниками великих підприємтсв олігархату. Попередній уряд провалив все. Цей буде працювати над підняттям показників ефективності. Але всередині бізнесу пішов курс на повернення до збільшення тіньової складової. Чому? Новий податковий кодекс. І суттєве збільшення податкового тягаря з 1 січня 20 року. Там де раніше відмовились від тіні і почали працювати прозоро тепер знову почався перехід в тінь. І це оптимізація витрат. Покращення для пенсіонерів не буде. А активна складова, ті люди як працюють, вони будуть і далі заробляти більше. Бо активна складова створює дохід. Рівень життя у цієї групи людей буде збільшуватись. А державний сектор, соціальний сектор, освітяни, медицина... все і далі буде в ямі. А олігархат буде розквітати. Зараз на черзі велика прихватизація великих державних об'єктів за копійки. І те, що уряд очолила людина Ріната, говорить сама за себе.

ViAn сказав...

Стосовно завтрашнього матчу із Олександрією, то відсутність Циганкова - величезна проблема. По суті єдина людина, яка може робити різницю у важких матчах, відсутня. Кажуть, що дали відпочити. А що буде із результатом без лідера? Побачимо.

Стас сказав...

Что Ринат что Беня для меня одного поля ягоды.Потом для Трампа ещё нужно поменять нашего ген прокурора,потому как после праймериз у Байдена появилась возможность обыграть Трампа.Если Байден станет презом США Володе московскому каюк!Его сейчас только Трамп и спасает.

ViAn сказав...

Стас, я теж прибічник теорії заговорів. Але Байден вже був віце-президентом. І щось жодного каюка я не побачив. Велика політика далека від каюків. І треба бути об'єктивними. Наразі Зеленський для України куди небезпечніший за Трампа. І Байден, вочевидь, не знайде спільної мови із нашим діючим Президентом.

Leonidas B сказав...

Вся проблемы Зе то что он не компетентен, а другая что он работает на х___а через третьих и четвёртых лиц, его играют. Нашему олигархату московия нужна как воздух, без неё они не смогут делать свои нищяки, а интересы Украины побоку, в данном случае они уже с московией всё порешали и тянут туда же Украину. Но в любом случае для Украины важны выборы в США, где все здравомыслящие желают поражения Трампу, для будущего Украины важно, чтобы Джо стал президентом, как никак он поклялся роисию спустить в унитаз вместе с х___м.

ViAn сказав...

Леонід, я думаю, що олігархи роблять свої справи і без посередників. Їм комфортно усюди. Людей із їх капіталами зустрічають радісно усюди. А по Байдену... Наскільки я розумію, то у нього немає такого шаленого рейтингу, як у Трампа. І серед демократів він хоча і має більшість, але не тотальну. Лише 34%. Це достатньо для того, щоб піти на вибори. Та чи достатньо це для перемоги? Не впевнений. Все ж не думаю, що щось, навіть із його перемогою, капітально зміниться у Світі. Навіть по змиттю в унітаз сусіда.