неділя, 9 травня 2021 р.

Довгоочікуваний дебют.

   Хочу привітати всіх із таким завершенням чемпіонату. Переконливо над суперником, який є непоступливим. Дуже багато у складі Колоса вихованців Динамо. І тому це завжди заруба. Луческу вчергове довів, що він вміє робити домашнє завдання.


  Особисто я хочу привітати Владислава Ваната із дебютом за Першу Команду Динамо. Цей сезон у нього дуже яскравий. Сподіваюсь, що наступний буде ще результативнішим і в основному складі. Попереду фінал. І така гра радує.

  Дякую за увагу!

4 коментарі:

Parker сказав...

Усім привіт! Перемогли на класі, що не може не тішити. Раніше подібні ігри були дуже нервовими, а зараз "Динамо" у переважній більшості випадків впевнено доводить свою перевагу.
Також радію за Ваната, єдине, можливо, слід було випустити хлопця ще раніше, відразу після третього голу. Дуже вже замало дісталося йому ігрового часу.
2ViAn: мабуть, вже потрібно починати серію трансферних матеріалів, як на вхід, так і на вихід. Та й остаточні підсумки сезону можна через 3 дні підбивати.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

По потенциальные трансферы ДК как на выход так и на вход это очень в точку!

ViAn сказав...

Все це дійсно необхідні речі, але так вже складається історія, що я через декілька днів поїду на відпочинок. Тому підсумки сезону теоретично можливі у п'ятницю. Але це чисто теоретично. Бо вільного часу не так і багато)).

Parker сказав...

Усім вітання!
Ось і перші трансферні чутки з'явилися: "Динамо" може підсилитися Кулачем та Франом Солем, який повернеться з оренди.
Щодо Соля - все зрозуміло, він належить "Динамо" і в будь-якому випадку повернеться до Києва. Далі - слово за Луческу. А от по Кулачу питання цікаве. Я в жодному випадку не вважаю його підсиленням, але, фактично, зараз маємо лише Бєсєдіна. Якщо куплять одного якісного форварда плюс візьмуть вільним агентом Кулача, то хай собі бігає. Вік нормальний, більш різноплановий ніж той же Соль, багато працює без м'яча.
Доречі, в командах Луческу часто були неяскраві форварди, які відволікали на себе увагу захисників суперника, звільняючи простір для атакувальних півзахисників.
Промайнула інформація про зацікавленість бразильським захисником, та от при його вартості на "Трансфермаркеті" у 750 000 євро, бразильці просять від 8 до 10 мільйонів. І це за 18-річного хлопця.
Подивимось, як воно буде...

З повагою, Parker.