неділю, 20 листопада 2022 р.

Кожен день чекаю на ПЕРЕМОГУ

 

Розпочався ЧС з футболу. Прекрасна подія. Хотілося б радіти і насолоджуватись разом з усім вільним світом. Та для нас зараз головні перемоги і радощі не на футбольних полях. Кожен день починається і закінчується стрічкою новин в усіх соціальних мережах, зі сподівань отримати гарні новини від друзів, які воюють. Завжди чекаю на повідомлення про те, що живі і здорові. Тут багато особливих емоцій, віри, сподівань. Всі ми тепер військові експерти. Точно більші, ніж футбольні. Сьогодні отримали від Франції 2 батареї ППО Crotale, 2 системи MLRS. Безумовно головні очікування зараз - FSAF SAMP/T. Бо це є ППО далеко радіусу дії, яке збиває балістичні ракети. Такого ППО ми поки не маємо. Дуже треба.


Та все одно ЧС – подія. Тому для тих, хто зможе дивитись без обмежень, у спокої, знаходити в собі сили для емоційної радості, це дійсно свято футболу. Ми то прекрасно можемо згадати, бо у нас було ЄВРО. Емоції тих днів і зараз в середині багатьох. Десь глибоко – правда. Я в той рік, саме під час Євро, познайомився із своєю дружиною. Це пам’ять на все життя.

Для Динамо остання декада осені може подарувати якусь надію. Все ж попереду 3 матчі. Якою б сумною не була ситуація із грою, але суперники у нас далеко не найскладніші. Є можливість взяти 9 очок і закріпитись в зоні єврокубків. Взимку можна змінити цей склад і навесні поборотись. Можливо і за золоті нагороди. Теоретичні шанси наразі присутні. Хоча Динамо продовжує втрачати очки. А перемоги не є переконливими. Будемо бачити і вірити.

5 коментарів:

Parker сказав...

Вітання усім!
А я на Евро2012 з дружиною ходив на матч Нідерланди - Німеччина! Танці голандців у дерев'яних черевиках, співи німців про "Шварц унд вайсс", хоча й помаранчові добре співали про "Ораньє"! Тоді з трофеїв здобув пов'язку на голову в кольорах німецької збірної та купу фоток!
Мундіаль не дивлюсь, зараз надто багато значно важливіших справ, робота, волонтерка, гуманітарні проєкти. Тому лише читаю в новинах, коли маю віконце у часі.

З повагою, Parker.

Parker сказав...

Ще раз усім вітання!
Чергова народжена в муках перемога "Динамо". Знову виїхали на індивідуальній виконавській майстерності Циганкова та небайдужості Лонвейка, який на відміну від наших суперзірок вступив у відбір при вкиданні аута гравцями "Вереса". Рівень гравців ДК значно переважає рівень футболістів "Вереса", але судячи з перебігу матчу цього абсолютно не відчувалося. Навпаки, рівненці виглядали більш старанними та прагнули щось довести собі та своїм вболівальникам. Мені сумно та стидно спостерігати за такою грою...

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Подивився у запису футбол. Чудово, що знову перемога. Тому можна подивитись без емоцій. Динамо повністю контролювало хід гри. Знову дуже сподобався Ванат. Наскільки він ефективен в вирішальні моменти, як знаходить простір. Так, ще іноді не вистачає передбачення деяких епізодів, та це процес розвитку. Верес, навіть програючи, грав відверто другим номером. За всю гру створив лише один напівмомент, але удар там не вийшов. Динамо ж повинно було забивати більше. Але є 3 очки і це головне. Попереду матчі проти Харкова. У Києві. Буде цікаво знову зіграти проти Металіста.

Parker сказав...

Вітання усім!
Чергова безглузда втрата очок, попри тотальний контроль м'яча. У "Динамо" було більше гольових моментів, але й М1925 міг засмутити Нещерета. Абсолютно не розумію, навіщо раз по раз ставити в основу Кабаєва, якщо він лише існує на поле номінально. Власне, як і Бєсєдін. Ванат сьогодні теж не був аж надто ефективним, але він був хоча б помітним, та й свої напівмоменти мав.
У ДК кризис жанру, який затягнувся аж занадто довго. Нема ідей, нема креативу, усі комбінації та переміщення наших гравців суперники вивчили майже досконало. І якщо не спрацьовує фактор індивідуальної майстерності, або грубої помилки - забити м'яч гравцям "Динамо" вкрай складно.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Я вже казав, що більшість цього складу морально не готові боротись за результат.
саме тому треба оновлювавти склад радикально. Що там казати. Слабенький Металіст. Беземоційне Динамо. Абсолютно прогнозована гра де нереалізовані моменти, навіть пенальті, відбулись як щось заплановане, буденне.