вівторок, 27 грудня 2022 р.

Тримаймося разом, єдиними у своїх прагненнях до перемоги, і все буде добре

 

Рік 2022 завершується. Він був надзвичайним. Рік тому, коли всі зустрічали зі світлом, у спокої, без повітряних тривог і у своїх оселях, мало хто уявляв те, яким буде 2022 рік. За цей рік ми пережили так багато стресів, болі, горя. І на цьому фоні багато надії, перемог і радощів від втрат ворога. Багато хто покинув дім, переїхав закордон чи у Західну Україну. Багато родин змушено розстались. Більшість з нас втратила знайомих, рідних, близьких, які захищали Україну під час війни. Багато хто втратив будинки, квартири, все те, що наживав все життя. Втратили через війну. Виміряти горе і трагедію 2022 року неможливо. Та ми все це пережили. Наші ЗСУ повернули тисячі кілометрів територій. Сотні населених пунктів повернулись після окупації. Всі ми знаємо тепер про війну. Вона торкнулась кожного. Однак, ми знаємо, що ми вистояли. І що у нас є багато друзів. Що з нами весь Цивілізований Світ. І не просто на словах. Нам допомагають як зброєю, так і генераторами. Багато людей живуть в різних країнах і отримують там допомогу від місцевих людей, від держав-друзів. Ми знаємо, що з кожним днем Україна стає сильнішою, стійкішою, краще підготовленою. А ворог стає слабшим. Слабшим як військово, так і економічно. Ми прожили страшний рік.


Але попереду так само важкий рік. 2023 не буде легким. Нас і далі будуть обстрілювати. Наші люди і далі будуть гинути. Як цивільні, так і військові. Нас чекають відключення світла, води, тепла. Будуть як важкі, так і радісні новини. Та нас вже нічим не здивувати. Є багато експертних думок. І тут все зрозуміло. Через декілька місяців розпочнеться злам. Економічний злам у ворога. Зменшення видобутку нафти і газу, зниження виробництва, руйнація кожного дня торгівельних центрів, баз, складів… І все це на фоні того, що війну треба фінансувати. Війна – шалені гроші. Запаси снарядів, техніки, навіть патронів, одягу… все це треба виробляти. І це все витратний матеріал. Склади вичерпуються. І тисячі смертей москалів, молодого покоління, через радянську тактику війни, воювати м’ясом. Цілий комплекс, який робить затягування війни для московії крахом. Саме крахом для московії стане 2023 рік. Це не буде швидко. Це не буде легко. Але вже з березня весь фундамент, який заклав у 2022 році Світ, почне давати свої ефекти.

А футбол насправді десь дуже далеко. Він не є важливим. Він не є визначальним. Футбол без перемоги не буде існувати. Бо України може не бути. Всі ми це розуміємо.  Для Динамо буде етапом перебудови. Скоріше за все вже взимку Команду залишать 2 найцінніших гравця. Мова про Забарного і Циганкова. Може здатись, що час дійсно не кращий. Але насправді цей час назріває. Забарний не хоче йти шляхом, який пройшли інші. Його рівень зараз такий, що треба змінювати чемпіонат. Хоча і не багато він пограв. І по суті нічого з Динамо не виграв. Та йому треба йти далі. Тут дійсно хороші гроші за молодого гравця. Циганков же просто хоче кудись вже влаштуватись у Європі. Його треба було продавати раніше. Коли був хороший попит. Зараз немає попиту. Він вже не перспективний. Це зрілий майстер, який зупинився у розвитку. Віддадуть за копійки у якийсь ПСВ. По суті Віктор вже не може зацікавити топові клуби. Сьогодні не може. Але якщо заграє в Нідерландах, де може різко додати, то топи можуть стати у чергу. Гвардіола, агент Віктора, і ПСВ – доволі прогнозований проект.

Я впевнений, що навесні Динамо буде кращим за Динамо осені. Будуть нові імена. Буде молодь. Весна стане для України дуже важливим етапом. І футбол вже у другі половині 2023 може знову вийти на свій важливий рівень за актуальністю. А всім нам необхідно запасатись витримкою. Підтримувати ЗСУ. Продовжувати готуватись до важкої зими, складної весни. І вірити у те, що перемога в 2023 році буде.

1 коментар:

Leonidas B сказав...

Вітаю тебе ViAne, вітаю форумчан
з прийдешнім Новим Роком!
Вірим, що Новий Рік буде переможним для України.
Вірим, що імперія зла приречена на те, щоб розтанути в історії.
Бажаю вам усім та вашим рідним здоров'я.
Будемо робити Добро. І зла у світі буде настільки менше, наскільки більше ми усі зробимо Добра.
Перемоги Україні, ЗСУ,перемоги нам усім, перемоги Добра над злом!