середа, 3 травня 2023 р.

В гості в Полтаву

 

Перемога над Металістом не викликала особливих емоцій. Перший матч СаШо видався дійсно цікавим. По одній грі важко робити глобальні висновки. Матч був дійсно доволі суперечливим по суддівству. Без VAR судді мають більше свободи. Тому і рішення викликають більше  питань. Але по факту без вилучення все могло б скластись не так і позитивно. Гол по суті – випадковість. Бо удар вийшов нестандартним. Тому подивимось чи відрізнятиметься Динамо СаШо від Динамо румуна. Чи дійсно нічого не зміниться. Поки рано. Але наступні матчі більше розкриють цю історію.


Сьогодні дубль провів історичний матч. Повністю провалений перший тайм і надзвичайно переконливий другий. Матч основ буде іншим. Зараз важко передбачити стартовий склад. Тактика буде типовою. Ворскла нам давно знайома. Безумовно команда змінилась. Є багато травмованих: Марлісон, Юрченко, Чеснаков. Клуб втратив основного воротаря. Лідером по ходу сезону став албанець Сефері. І гідно виглядає Денис Олійник. Повернувся і Коне. Команда зіграна. Типова схема для Скрипника. Багато силової боротьби, агресія від форварда і гра на швидких переходах з оборони в атаку. Статистика останніх матчів доволі позитивна. Тобто Ворскла в накаті. Динамо ж грає нестабільно.

Матч вчергове буде транслюватись лише на платформі Сетанти. Жоден з виїзних матів Динамо у цьому сезоні Сетанта не показала на своїх каналах. Єдиний клуб, якого так ненавидять грузинські власники медійної групи. Хоча у нас у будні показувати футбол в робочі години – особлива культура транслятора. Та все можна стерпіти, подивитись у записі, аби Динамо виграло.

Дякую ЗСУ за травень, сповнений надій

9 коментарів:

Parker сказав...

Усім вітання!
Усіх з вольовою перемогою над однією з команд, які є нашими прямими конкурентами. Сьогодні ситуація є саме такою, ми конкуруємо не зі звичним суперником - "Шахтарем", не з командами, які б'ються за призові місця - "Дніпром 1" та "Зорею", а з "Ворсклою", Олександрією" та "Кривбасом" у гонитві за четверте місце.
Перший тайм цього матчу був жахливий, попри те, що він закінчився з нічийним рахунком. Полтавці могли кілька разів покарати динамівців за ... А, власне, за що? За неуважність, за недотримання ігрової дисципліни, за відсутність підстраховки, за індивідуальні поразки у дуелях з опонентами. Цих негативних рис було аж занадто багато, як для команди, яка на щось бажає претендувати.
Після абсолютно недбалої гри в захисті та пропущеного голу, ДК змогло трохи вирівняти гру та відновити паритет, але небезпечні моменти у наших воріт продовжували виникати з страшною періодичністю. Дякувати Нещерету та кваліфікації нападників "Ворскли", рахунок до перерви не змінився. А на початку другого тайму динамівці забили другий гол і трошки збавили оберти. А потім,нза 10 хвилин до кінця матчу на користь команді (але не країні та місту Полтаві!) пролунала повітряна тривога. І наступальні потуги "Ворскли" були вгамовані.
Буяльський потроху набирає форму, Ванат теж додає упевненості, Беніто починає бути схожим на футболіста, а не носія валіз у готелі. А от до захисту питань дуже багато!

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

В Києві був веселий вечір. Вдень працював. Тому футбол подивлюсь трохи пізніше. Дякую силам ППО, які збили все те, що літало сьогодні в Києві. Було це ну дуже гучно.

А Динамо почало характер показувати, переламувати хід матчів, - важливо для молодої команди.

hunter сказав...

Збіговисько якесь а не команда,навіть в могилі не дають спокою ТРЕНЕРУ,це за межею розуміння,я просто в шоці.Сьогодні поховали сина мого друга ,який загинув рік тому у день народження,загинув за всіх нас і щоб ми мали змогу і далі вболівати за наш клуб,але на жаль цим "гравцями у формі Великого клубу,не важливо де вони грають і в якому клубі вони є,на жаль

hunter сказав...

P.S.мнеі цікаво,що ж буде говорити "президент",але я й так знаю- ми віримо в великого Тренера Шовковського

Стас сказав...

Без толкового набора игроков определённого уровня не может помочь никакой тренера! Пора бы это давно понять.

Leonidas B сказав...

Вітаю усіх шановні! На жаль сьогодні Динамо зазнало поразки, хоча мало чудові стопроцентні моменти в першому таймі, але Ванат та Буя свої шанси втратили. По грі, то тут дуже відчутні провали в обороні, які нівелювали всі досягнення та Нещерет не врятував. Хлопці на жаль втрачають концентрацію в дуже простих моментах, віддаючи м'яч супернику. СаШо на жаль не в змозі налаштувати та мотвувати на весь поєдинок.

Parker сказав...

Усім привіт!
Нажаль, мої зауваження до гри у захисті під цим же постом відносно попереднього матчу можна просто скопіювати та перенести у цей коментар. Різниця лише у тому, що минулого разу ми змогли перемогти попри усі недоліки, а цього разу суперник використав майже усі свої шанси, а "Динамо" - ні.
З дуже високою ймовірністю команда залишиться без медалей, хоча й нижче четвертого місця опуститися буде вкрай важко.
Захист провалив цей сезон, і тут абсолютно неважливі прізвища - це й багатомільйонний Забарний, й молодий Дячук, й легіонер Кендзьора, й власні вихованці Тимчик, Сирота, Попов та Дубінчак. Я не веду статистику, але найменше претензій до гри Вівчаренка - але й зіграв він не дуже багато.
Також досить невпевнено виглядала опорна зона, яка б мала цементувати середній центральний напрямок захисту.
Втрати кваліфікованих вінгерів поки що повноцінно компенсувати не вдалося.
Зі здобутків можна відзначити лише форварда - вже кілька років у нас не було гравця, який би більш-менш стабільно грав та, що найголовніше! - забивав на цій позиції..
По суті, чемпіонат для "Динамо" вже закінчено, звісно, можна скільки завгодно розповідати про боротьбу до останнього туру, але "Зорю" ми, швидше за все, вже не дістанемо.
Керівництву клубу, тренерському штабу та селекційній службі саме час замислитися про перспективу команди на наступний сезон. Але чи є для цього фахівці та ресурси? Це велике питання...

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Я гру не бачив. По нарізкам очевидно, що Дячук провалив свою зону в перші хвилини матчу. Об'єктивно один Ванат витягнути команду поки не може. Треба давати більше грати молоді. Чорноморець показав тренерську роботу Григорчука. СаШо абсолютно не відповідає за резльтат зараз. Не він готував команду. По суті затикає діру як може, а може не так і багато. Об'єктивно.

ViAn сказав...

hunter, співчаю... Багато хто з нас втратив рідних, близьких, друзів... Війна - страшно, безжально. Але ми живі, нам треба жити і боротись, щоб орків не було...