середа, 7 червня 2023 р.

Гірше вже не може бути? 

 

Клубний сезон добігає до завершення. А контрнаступ розпочався. І все під супровід гучних поді в бнр, із підривом Каховського водосховища. Але тим часом на багатьох напрямках зсу просуваються. Поки це розвідка, початок контрнаступу, початкова стадія. Та успіхи вже не приховати. Але клубний сезон дійсно в суботу завершиться фіналом ЛЧ. Спостерігати за футболом і бачити тенденції розвитку – завжди цікаво. Гвардіола ҋде своїм шляхом. Інтер давно ҋде своїм. Фаворит фіналу очевидний, але один матч і тактика Інтера сушити суперника із італійською професійністю – особливий смак фіналу. Події вже розгортаються. Бензема пішов, Реал схоже влітку буде дуже активним на ринку. Мбапе, Хаверц, Белінгем. Всі гранди змушені підсилювати склад. Мессі теж залишає ПСЖ, який так само буде сильно змінюватись. Челсі – буде також цікаво. МанСіті не буде робити різких рухів. Підсилення буде, для подальшої революції командної гри. Безумовно самий великий куш на ринку – Белінгем. Та Пеп завжди може здивувати трансфером. Легко він відпускає важливих гравців і органічно вписує новачків. Не всіх, безумовно. Літо обіцяє бути цікавим.


Літо для Динамо буде більш стабільним. Не буде сильних хитань. Питання Луческу зараз підвішене. Але, так схоже, що він залишається. Висновки по сезону точно зроблені. Сезон провальний і наступний сезон буде без великого оптимізму. Головні конкуренти послабляться. Бо ж Динамо точно забере у Зорі Бражка. І, через це, так кажуть, що Сидорчук влітку може залишити Динамо. Тому Динамо точно отримає підсилення опорної зони власним вихованцем, який ділом довів свою готовність грати на дорослому рівні. По суті успіх Зорі – велика доля роботи саме Бражка. І Ярмоленко повернеться в Динамо. Два таких підсилення – суттєво. Два якісних гравця із харизмою, молодий і досвідчений капітан Збірної. Будуть трансфери на вихід, будуть на вхід. Тренерський штаб змушений вирішити ситуацію із воротарем. Бо 2 таких воротаря в одніҋ команді – нереально.

Що буде наступного сезону – важко передбачити. Цілком можливо те, що Динамо вилетить з єврокубків і зосередиться на чемпіонаті. Може і не так. Можливо буде ще гірше. Хоча, здавалось би, що гірше не може бути. В наступному матеріалі напишу про тих, хто на вихід. А потім про тих, хто може бути на вхід.

А зараз всі допомагаємо ЗСУ! ! !

4 коментарі:

Leonidas B сказав...

Вітаю ViAn та шановне панство! Добрий камбек від Реброва, хоч після першого тайму ароматів не було, але хлопці не знітились, та доля і праця подарувала гарні голи, особливо переможний від Циганкова, гарно він додав в Жироні, заматерів. Всіх з перемогою! Слава ЗСУ!

ViAn сказав...

Леонід, вітаю
Ребров виявився фартовим. В такій складній грі витягли матч. Та готовність до першого тайму говорить про слабку підготовку і розбір суперника від тренерського штабу. А Циганков просто нарешті отримав статус основного в Збірній. Він давно кращий діючий гравець України.

Leonidas B сказав...

Доброго вечора усім! Ще одна перемога завдяки голу Віктора Циганкова. Хоч гра так собі, але завдання Ребров виконав. Чекаємо на більш змістовну гру. Усіх з перемогою!

ViAn сказав...

Очевидно, що Ребров знає як перемагати. Додавили і зараз. Важка гра. Додавили і добре. Та гра ніяка, без змісту, без агресії, без якості. Буя ефективно зіграв свій час. Саме він переломив хід матчу своїми лаконічними і якісними діями.