понеділок, 26 червня 2023 р.

Розпочинаємо.

 

Динамо виходить з відпустки. В міжсезоння 2023 все виглядає дивно. Команда виходить з відпустки, а значна частина гравців грає в Євро. І їх відпустка ще попереду. Інша група, збірники, ще пару тижнів відпочиватиме. Збереться вся Команда не раніше середини липня. Для будь-якого тренера – величезна головна біль. Тому спрогнозувати міжсезоння – справа невдячна. Побачимо всіх тих, хто вийде і буде готуватись у складі Першої Команди. Скільки там буде молоді і хто це буде.


Зараз не чутно про жодного новачка. Навіть Ярмоленко відпочиває. Журналісти розповідають, що підписань не буде, що немає грошей. Виглядає смішнувато. Бо 2 зимових трансфери поповнили на 30 млн гаманець Динамо. Хороша частина річного бюджету. Та і виступи в єврокубках певні суми принесли. Оренди також принесли. Гроші є. Чи є проблемні позиції – загадка. Луческу закрився від змі. Все ж важливо подумати про кандидатів.

Зрозуміло, що є прихід 3 знакових гравців. Ярмоленко, Бражко і Булеца. Для українського футболу – суттєве підсилення. Є декілька гравців у молодіжному складі, які отримають свої шанси – Гусєв і Балаба. Як мінімум. Атакувальна група Динамо в юнацькіҋ команді не така вражаюча зараз. В минулому сезоні, на мою суб’єктивну думку, ряд гравців добре себе зарекомендували.

Юріҋ Климчук. 26-ти річний гравець Руха, який стає вільним агентом. В цьому сезоні розкрився. Гравець, який не боїться брати ініціативу на себе, за рахунок індивідуальних ді на кінцевіҋ стадії вміє робити різницю. Хороша спортивна настирність, добре фізично розвинутиҋ і саме за рахунок поєднання фізики, техніки, швидкості і нестандартного мислення виділяється на полі, робить проблеми захисту суперника. Хоча для більшості він копіює Гріліша. Можливо.

Ріфет Капіч. Досвідчений боснієць, який дуже добре показав себе в минулому сезоні. Виділяється він лідерськими якостями. Боєць на полі, вожак. Такі гравці потрібні всім командам. За рахунок характеру вигризаються епізоди.

Таулант Сефері. Албанець, який так само добре зарекомендував себе у Ворсклі. За позицією форвард. Реально – гравець, який грає на всіх позиціях. Має якісний, поставлений удар з середньої відстані. Активний, швидкий, нестандартний. Якщо дивитись на наші проблеми на флангах, то саме флангові гравці – пріоритетом на трансферному ринку.

Цілком можливо, що підсилення не буде. Буде молодь і всі ті, хто є на контрактах. Ярмоленко – дійсно може бути єдиним варіантом підписання абсолютно нового гравця. Нам же залишається вірити в те, що молода Команда пройде наступний сезон стабільніше, рівніше, якісніше. І у підсумку здобуде золоті нагороди вже у вільні від орків Україні.

8 коментарів:

Parker сказав...

Привіт усім!
Ну, власне, Бражко, Булеца та Ярмоленко вже у складі. Продовжили Дячука та Боля.
Для мене особисто стала неочикуваною новина про те, що шукають новий клуб для Лонвейка. Він, звісно, не Джермейн Ленс, але гравець, який відрізняється від усіх, хто зараз є в складі. Виглядав непогано і в центрі поля, і на лівому фланзі.
Рамадані так і не отримав свого шансу, його кілька хвилин абсолютно не стали показовими. Єдиний сенс в тому, що його не бачать в основі - повернення Бражка. І тут, в принципі, логіка проглядається.
Чи будуть ще придбання? Думаю, скоріше ні. Зараз в клубі включили режим жорсткої економії, усі контракти переглядаються у бік зменшення, включаючи старожилів.

З повагою, Parker.

Стас сказав...

Что сказать...Молодёжку нужно поздравить за выход в полуфинал!!!

Parker сказав...

Вітаю, Стас!
Молодіжку, звісно, треба привітати, а от нашому улюбленому президенту клубу необхідно викликати до себе пана Іщенка та зробити йому фізичне зауваження за те, що в цій молодіжці гравці "Динамо" попри усі розмови про видатну академію знаходяться далеко не на провідних ролях. А чиї саме гравці на провідних ролях - ви і самі бачите.
Коротше кажучи, замість того, щоб язиками плескати, потрібно наполегливо працювати.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Насправді не все так погано. Достатньо Динамівців у Збірній. Більше того, Забарний і Ванат вже гравці Першої Збірної. Є гравці 2003, які ще молоді для Молодіжки. Дячук і Волошин. Статус Забарного такий, що він не поїхав у Молодіжку. Вівчаренко і Бражко - гравці старту. І є основними дійовими особами. Бражко - взагалі головна фігура. На ньому вся чорнова робота. І він на атаку встигає грати якісно. Тому Молодіжка поки грає чудово. Дивує приємно. А Динамівська школа якісно представлена на всіх рівнях Збірних.

Parker сказав...

Вітаю, ViAne!
Ну так і Трубін, Судаков та Мудрик теж гравці першої збірної!
А з чого це Дячук і Волошин не можуть грати за команду U21? На мій погляд, їх не взяли через те, що вони не складають конкуренцію наявним в молодіжці виконавцям.
Щодо провідної ролі Бражка та Вівчаренка: провідну роль в молодіжці виконують гравці основи "Шахтаря" Судаков та Бондаренко.
Якось недоречно заперечувати той факт, що гравці "Динамо" не демонструють належної якості та рівня гри після четвертого місця в чемпіонаті.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброго дня
Безмовно Судаков - важливий гравець. Та хто дивився матч із Францією, той не може не побачити, що саме Бражко витягнув матч. Він вигриз, вичистив все. Саме гра в обороні Бражка - ключ до успіху молодіжки. Та всі завжди звертають увагу лише на забиті голи і гольові передачі. Стереотипи. Гра виграна обороною, саме Бражко став ключовим гравцем цього матчу.
Дячук і Волошин не награвались. Але тренерський штаб чекає велика проблема. 2000 р.н. на Олімпіаду не поїде. А от молодші поїдуть і 2003 також.
Нормальна історія, коли все більше молоді грають важливу роль в клубах і Збірних. Можна довго вимірювати. Лідери Збірної - Ярмоленко і Циганков. Бущан - воротар основний. Травма - травма. Він повернеться і знову буде основним. А ще є Забарний, Тимчик, Миколенко, Яремчук, Шапаренко. Виховані Динамо. Школа працює.

Стас сказав...

вікна цілком може посісти провідні позиції в новинних медіа.

Є нюанс. Нам достовірно відомий гравець, ліга і клуб. Відома офферта. Прийняли рішення „не нашкодити“, оскільки такі великі трансфери люблять тишу (доведено „Everton“ & „Bournemouth“).

Для суто спортивного інтересу, спробуємо роздражнити ютубівські балакучі голови). Гравець дуже молодий, недавно відбувся олімпієць. Клуб безумовно легендарний, але цілком „мемний“ у кіноіндустрії. З тієї самої, що ви подумали, Ліги. Інтерес досить предметний і може вилитися в трансфер на прапорці 1 вересня.

Даємо старт вашій загальній фантазії)», — написало джерело.
Интересно кто? Диало, Царенко,Бражко? Или просто люди себе рейтинги подымают на пустом месте?

ViAn сказав...

Стас, інтерес до Бражка і Ваната є. Стосовно всього того, що пише відомий телеграм канал - треба ділити на 10. Він там так і пише, що можливо... Ми же знаємо про Торіно і їх інтерес. Це офіційно підтвердив навіть ІМС.