понеділок, 29 серпня 2016 р.

Трошки накипіло!

  Що нас чекає? Зараз розпочалась масова істерія. Випадково? Ми ж розуміємо, що все до цього йшло. Просто так, на пустому місті, такий психічний стан не виникає. Це є наслідки політики клуба. Наслідки фінансового стану в країні. Хоча, я думаю, що все ж таки – наслідки дій президента і тренера. Бо ми бачимо чітко, що команда грає важко. І це не через рівень майстерності гравців. Можна було б сказати про рівень майстерності тоді, коли ми б грали проти Наполі чи Бенфіки. Зрозуміло, що рівень майстерності у наших майбутніх суперників вищий. І перемоги над ними – тренерська робота, це самопожертва, це боротьба. Але, Волинь. Я був на цьому матчі. Не можу сказати, що у Кварцяного грають бездарі. Це майстерні гравці. Але, їх рівень, різниця індивідуального і командного рівня між гравцями Волині і Динамо – прірва. І ця прірва набагато більша, ніж наша різниця навіть із Баварією. Так, ми слабші, але на настільки, наскільки Волинь слабша за Динамо.


  Що ж було не так? Гравці Динамо банально грали пішки. І навіть такий перекат, без жодного прискорення, без напруження давав створювати моменти, контроль м’яча, територіальну перевагу. Було видно, що Волинь вийшла із страхом. Але, вони також відчули, що темп низький, що суперник грає без бажання і почали включатись. В результаті забили чудовий гол після двох помилок від Драго. У другому таймі Динамо вийшло зовсім іншим. За 15-20 хвилин все стало на свої місця. Були увімкненні швидкості, а моменти посипались. Особисто в мене виникають лише запитання про те, а чому ж перший тайм команда так грала? Що відбувається всередині?
  Відсутність лідера? Відсутність мотиватора? Команда існує у режимі підвищеного комфорту? Тактично команда навчена і це легко побачити. Команда може бігти і ми це чітко побачили у матчі із Ворсклою, що навіть на останніх хвилинах штурм був відчайдушний. Інша справа – моральний стан всередині. Ми побачили спітч від дружини Миколи Морозюка, де вона кожного з нас принизила. Бо порівняла вболівальників Динамо із порваними бутсами чоловіка, що ми взагалі нічого не варті. І від керівництва Динамо жодних вибачень. Гравці команди існують в іншій реальності. Їх рівень доходу у десятки тисяч доларів, а у багатьох це сотні тисяч на місяць, роблять з них людей з іншої планети. Точніше вони так про себе думають. Мешканці Олімпа, не досяжні і найвеличніші… І в Динамо жодна людина не збирається із цим боротись. Я так думаю, що психічний стан команди такий, що гравці вважають, що роблять нам послугу тим, що залишаються грати. Ми повинні всі отримувати угар від брильянтинової зачіски Миколи, від кольору його бутс і просто радіти, що Морозюк взагалі виходить на газон Олімпійського, бо за ним в чергу вистроїлись Реал, Челсі, Баварія, Ювентус і ФК «Троєщіна», який готовий платити гравцю Динамо в 10 разів більше тільки за те, що Коля буде приходити перед кожною грою і красиво показувати свої бутси і зачіску… Вибачте, трошки накипіло!
  Але дійсно як на мене, то такий виступ в ЧУ можна пояснити виключно відсутністю мотивації і бажанню викладатись від гравців. Це видно неозброєним оком. Гравці основи знаходяться у зоні комфорту. Контракти підписані, ЛЧ попереду, гроші капають, більшість суперників вдається переграти без величезного напруження. Такий собі повний розслабон.  І президент, і тренер не роблять головного – не знаходять шляхів для зарядження команди на викладку у кожному матчі.
  Зрозуміло, що видатний ВВЛ зробив би дуже все просто, він завжди так робив із тими, хто втрачав відчуття землі під ногами. Дубль і зниження окладу на рівень дубля. Штрафні санкції, навіть розрив договору. І активне підключення до команди молоді, яка дійсно вмотивована, яка не досягла рівня комфорту. Так, ми можемо побачити проблеми із результатами, в тому числі у ЛЧ. Але, ми не побачимо байдужості, бо гравці будуть викладатись. А рівень майстерності дублерів не такий і низький. Так, вони набагато молодші не мають зрілості, не мають досвіду. Але, треба показово посадити 3-4 зажравшихся гравців першої команди до дублю і дати шанс найкращим молодим. Це сьогодні є єдиний варіант врятувати команду. Так, краще було б купити 3-4 якісних гравця, які б створили конкуренцію. Але, схоже ми такої можливості не маємо.  Молодь власна – єдиний шлях врятувати сезон, врятувати команду. Активно, вже із матча із Шахтарем, повинні грати 3-4 молодих гравці замість найбільш байдужих. Бо всі ми побачимо, що є молодь, що команда в важких фінансових умовах прагне змін. І тоді Реброву вибачать навіть поразки. Але, треба щось робити, а не жалітися. Щось конкретне – шанс молодим. Так би зробив ВВЛ. Бо зараз ми бачимо гравців, які дійсно роблять нам послугу, граючи за Динамо. Так, це стосується далеко не всіх гравців першої команди. Але, таких як Коля – стосується. Можливо вони почнуть поважати вболівальників і цінити той хліб, ту команду за яку грають.

  Дякую за увагу!

19 коментарів:

Стас сказав...

Ты говоришь о конкретной игре супротив Полтавы.я же уже давно пишу о том что есть игроки что до уровня марки ДК просто не дотягивают.Посмотришь это будет совсем скоро продемонстрировано в ЛЧ. Они, возможно, и будут стараться,но...Особенно это заметно в центре поля.И отчётливо после снижение к себе требований со стороны Гармаша.А больше то и некого там выделять.Рыбалка слишком высоко играет,а Беланда...Наверное у нас временно.

Стас сказав...

Пардон,Рыбалка слишком низко играет...

ViAn сказав...

Стас, Гармаш набирает. И с Ворсклой именно от него по центру была угроза. Он регулярно вклинивался, подключался, обострял. Да, пока он не набрал максимума. Но, сейчас Денис намного сильнее себя весеннего. Тогда как Буяльский - человек невидимка. Он есть на поле, но его не видно в атакующей фазе. Он не вклинивается, хотя вертится рядом со штрафной. Он не берет игру на себя. Удивительно, что у него действительно огромный потенциал именно в игре один в один, но он совершенно не рискует, не играет в атаку. А вот Рыбалки сейчас критично не хватает, потому что он играет в совсем другой футбол, чем Корзун. Я призываю дать шанс молодым. Потому что для нас это единственное из доступных усилений. Благо и наконец-то среди молодежи есть несколько готовых игроков.

Дмитрий сказав...

"...Ми побачили спітч від дружини Миколи Морозюка, де вона кожного з нас принизила. Бо порівняла вболівальників Динамо із порваними бутсами чоловіка, що ми взагалі нічого не варті. І від керівництва Динамо жодних вибачень..."
Уважаемый автор, Вы считаете руководство клуба должно извиняться за слова жены игрока в соцсетях???

Vitos сказав...

А как фамилия молодого динамовского воротника?

ViAn сказав...

Дмитрий, а вы следите за развитием истерии? Клуб обязан контролировать игроков и их жен. Потому что это лицо команды. Если жена позволяет себе оскорблять болельщиков, а муж поддерживает ее, то в клубе не может быть игрока, который делит болельщиков Динамо на настоящих и ненастоящих. И делает это по принципу того поддерживают или критикуют. Все, кто на эмоциях критикует - не болельщики... Зачем нам в Динамо игрок, который не видит, что у людей уже накипело от их бездарной игры? Ребров видит и извиняется, а Морозюк не видит...

ViAn сказав...

Vitos, это Евгений Пацкан.

Parker сказав...

Привет всем!
Вот и Кравец нас покинул. На очереди Белянда или Антунеш? А может и оба? Суркис, похоже, активно разгружает зарплатную ведомость. Правда, зачем-то анонсируя задачу выхода из группы в ЛЧ.
Очевидно, что с наличествующими игроками, а особенно тем уровнем и состоянием в котором они находятся, это будет сделать практически невозможно. Дай Бог, набрать хоть сколько-то очков и пролезть в ЛЕ.

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Ну,Инди в ДК не будет!Как-то так.Смотрим дальше...

Parker сказав...

Приветствую, Стас!
А Вы еще на это надеялись?!

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Parker ,мыслишка про пускай и один но хороший трансфер всё равно теплится...Именно по этому и ИМС зарплатные ведомости "чистит".Но,это такое,скорее всего я ошибаюсь.

Стас сказав...

ИМбо,похоже, мы сбросили с финансовой шеи.

ViAn сказав...

Стас, если бы было о чем говорить, то мы бы уже знали. Все же трансфер - дело не одной секунды. Пока очевидно, что если и будут трансферы, то только Мбокани и Беланда. Это все трансферы на выход. На вход... готов ошибиться, но за пару часов до закрытия нет ни малейшего намека на трансфер. Разве что аренда... а полноценным трансфером пока даже не пахнет.

Стас сказав...

Я не знаю с кем ИМС в ЛЧ будет играть тогда? И правдивы ли те задачи,которые он перед командой и тренером озвучил в эфире?

ViAn сказав...

Стас, ну 1 игрок, даже очень хороший этой команде не поможет. Нужны более качественные фланговые защитники, нужен атакующий игрок в центр и еще один сильный форвард. С кем мы будем? Да все с этими же ребятами, но повзрослевшими на 1 год. Минус Драгович. Мы стали слабее. Плюс у лидеров - Хачериди, Рыбалка, Ярмоленко в этом году все больше сказываются нагрузки последних лет. Даже Андрей, который всегда был крепким игроком, все больше лечится. И не видно, чтобы Ребров что-то менял. Поставил Очигаву, тот провел 2 прекрасных матча. Что делает нормальный тренер в такой ситуации, когда молодой игрок хорошо себя показывает? Продолжает ему доверять. Что сделал Ребров? Отправил парня в дубль. За что? 2 прекрасных матча... я не понимаю такого подхода, просто не понимаю.
Что мы будем делать в ЛЧ? Будем бороться. И в этом году мы действительно пока выглядим слабее себя прошлогодних.

Стас сказав...

Я вот думаю что они будут делать если всё таки Ярмоленко продадут?

ViAn сказав...

Стас, Ярмоленко не продадут потому, что он провалил Евро. Цена ведь высокая, порядка 30 млн. евро и игроки такой цены должны на Евро себя показывать. Именно в таких матчах и определяется цена игрока и определяются те, кто игрока хочет. Шанс у Анрдея - ЛЧ. Пусть пашет и показывает себя. На тему что будет... Я много раз говорю, что есть Цыганков. Это единственная реальная замена Андрею.

Oleksiis сказав...

от і все, залишились без ще одного креативного півзахисника!
Ким грати і як грати...
Немає просто слів!

Al Mih сказав...

Что-то странное происходит с командой. Все игроки не прогрессируют,а регрессируют.
Тренеру все не такие. В результате перед ЛЧ остались без защитника,полузащитников и нападающих. Чем дальше развиваются события в клубе и на поле, тем больше во мне уверенности, что главным тренером был Рианчо. Могу,конечно,ошибаться. Как можно было отпустить Тео и оставить гладкого? Отпустить Беланда и оставить Буяльского? Логическому объяснению данные действия не поддаются. Накупят потом выгоняют потому что не выполняют тренерские установки. Может не во всем игроки виноваты? Может тренер тоже должнен менять свои взгляды и идти навстречу игрокам? Как то слишком сложно все это в ДК.