середу, 14 березня 2018 р.

Динамо Лацио. Ще нічого не вирішено.


В житті все дуже швидко змінюється. Тиждень тому, коли я писав матеріал до матчу в Римі, більшість вболівальників Динамо були переконані в тому, що ловити нам не має що. Бо ж у Лацио така потужна команда, така атака, такий півзахист, такий захист. І на всім відомому сайті трансферна ціна команди в 6 разів більше за ціну Динамо. Тотальна перевага в класі, якості гравців і грі. Та на полі ми побачили гру двох рівних команд. Так, у Лацио була перевага домашнього поля, була на полі основа, яка намагалась здобути перемогу. Але щось пішло не так. І Динамо, може дійсно день був такий, отримало нічию. За ходом гри абсолютно справедливу. І що ж ми тепер маємо?

Перед другим матчем більшість змінила думку про Лацио. Ні, про Динамо, я в цьому впевнений, думки не змінились. А от Лацио вже не виглядає такою страшною командою. І тому у прогнозах звучать інші ноти. Динамо зобов’язано їх проходити. Та я скажу так, що різниця у класі, особливо це стосується групи атаки, нікуди не ділась. Лацио і далі залишається командою, яка знаходиться у кращих ігрових кондиціях і має суттєво якісніший набір гравців. Не важливий склад. Лацио буде боротись за прохід. Ротація для них – норма. І якщо у першому матчі вони могли віднестись до Динамо звисока, то зараз вже буде інша гра, інша підготовка, інше вивчення наших слабких і сильних сторін. Нас чекає інша гра. Це буде значно важчий матч. І здобути позитивний результат буде видатним результатом. І підтвердження тому сильна тактична гра Роми сьогодні. Вони вивчили шахту і розробили стратегію як здобути результат проти команди, яка вміє втікати. Те ж саме буде від Лацио. Вони вивчили Динамо, розкладуть і буде стратегія на гру. Італійці в цьому доки. І тут багато чого буде залежати від Хацкевича, наскільки він підготує команду.
Ми побачили в чому сила Лацио, в вертикальних, швидких атаках. Варто дати простір для прийняття рішення і виконавча майстерність настільки висока, що в дотик розіграється гольова атака. Щоб не дати таких можливостей треба не обрізатись. Саме через це, коли Лацио зіштовхується із півзахистом, який не втрачає м’яч і не дає вільних зон, то одразу виникають великі складнощі. Та ми ж розуміємо, що Динамо – не Юве. І перший матч підтвердив те, що Лацио таки ловив Динамо на помилках. Правда і Динамо знайшло в обороні Лацио помилки. Будь-яка розслабленість занадто небезпечна з обох сторін.
Чи буде Динамо сушити гру? Я впевнений, що ні. Гра буде обережною. Динамо буде намагатись більше контролювати м’яч, йти в атаку, але не такими і великими силами. Головна задача – не дати вільних зон на власній половині. Динамо буде шукати помилки, вичікувати і разити. Не тільки на контр атаках, а і в позиційному нападі. Безумовно різниця в класі гравців, в їх якості, в досвіді вирівнюється якістю молоді. На сьогодні Бєсєдін, Шапаренко, Шепелєв і Циганков – той потенціал команди, який не показують трансферні ціни. Їх гра ще повна імпровізації і саме через це, навіть вивчивши Динамо, достатньо важко передбачити дії Циганкова і Шапаренко. Вони мають величезний арсенал ідей і надзвичайно якісний технічний потенціал.
Підсумок цього матчу може вирішити лише один епізод, один момент. При рівній грі будуть виникати моменти. Їх не буде дуже багато. Та вони будуть. І будуть у обидвох команд. Та команда, яка зможе забити, отримає шалену перевагу. Я вболіваю за Динамо. Та розумію досвід команди суперника, їх вміння здобувати потрібний результат. Бо грають вони в сильному чемпіонаті. Саме через це я не думаю, що Динамо зобов’язано проходити Лацио. Скажу навіть більше, що навіть після справжнього видатного першого матчу, наявної переваги в за рахунком і гри дома в Києві, прохід Лацио для молодої команди буде надзвичайним, видатним результатом. Але дорогу здолає лише той, хто йде.
Дякую за увагу!

27 коментарів:

Parker сказав...

Привіт усім!
Згоден з автором, ще далеко нічого не вирішено. Гра буде надзвичайно важкою. Дуже буду радий навіть нічійному результату, який принесе нам путівку в 1/4 фіналу. Такі двобої є найкращими для формування нової команди та для здобуття досвіду низці молодих виконавців. У нашому чемпіонаті подібні матчі відбуваються хіба що з "Шахтарем".
Запорукою успіху має стати концентрація та спокій.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Гра від Лацио буде на результат. Не буде яскравості. Яскравість може створити Динамо, якщо почне атакувати. Може тренерський штаб не буде давати такої установки, та повна чаша стадіону, чого давно не було, пожене хлопців. Молодь може не стриматись. Цього італійці і чекатимуть. Думаю, що зіграють одразу із Луісом Альберто і Філіпе Андерсоном в старті. Тоді буде важче стримати швидкість вертикальних атак. Цікава і тактика Хацкевича. Він зіграє в два форварди, чи в одного. Багато запитань. Та прохід далі вважатиму справжньою подією, навіть зважаючи на результат першого матчу. Молода команда у нас, потенціал шалений, а от вміння грати на результат - досвід.

Vitos сказав...

Как в старое доброе время уже начинает колотить перед матчем)
Как же хочется что бы команда показала Игру и прошла дальше!

Parker сказав...

Кстати, очень правильное замечание от кого-то от экспертов, об отсутствии в составе ДК качественного опорника. В поединках против таких соперников этот тип игрока очень нужен и важен. На память приходит матч в Киеве против ШД, когда эту роль выполнял Корзун, и, по сути, это предрешило результат матча. А поставь тогда арбитр пенальти за игру рукой в ворота "Шахтера", мы бы, скорее всего, победили. Вот правда, Корзун больше никакой другой роли на поле выполнять не может, да и подобные качественные матчи в его исполнении весьма редки. При этом Гармаш сегодня вне игры, Сидорчук травмирован и надежда, разве что, только на Шепелева.

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Если по тому что я увидел в первом тайме ДК ещё и пройдёт лациали,то...Думаю что это будет по спортивному несправедливо! Но,оно его не пройдёт!

ViAn сказав...

Другий тайм багато чого змінить. Треба вболівати і вірити до останнього. Шанси пройти є.

Vitos сказав...

Буяльский и особенно Шепелев не игроки уровня Динамо Киев. С таким центром полузащиты против Лацио делать нечего. При Гармаше и Сидоре шансы бы были.

Стас сказав...

0-2 счёт по игре? Нет,по игре 0-5 должно было быть!Классная команда супротив посредственности.Результат на табло! А по полузащите...Никто не будет покупать хорошего игрока в центр поля, так и дальше команда будет мучатся!(((

ViAn сказав...

Безумовно Мораєс в старті - помилка. Наче в 2 форварди, але прижались до воріт. Потрібен був Шапаренко зі старту. Наситили б центр поля, де Буяльский і Шепелєв елементарно не мали фізичних можливостей грати проти 4 гравців Лацио. Головне розчарування - вихід Мбокані... ну ладно, не випустив Шапу, так виправляйся. Видно ж було, що його не вистачає. А хлопці бились, безумовно. Та не можливо атакувати, якщо програєш центр поля через недостатню кількість там гравців. Бойко, Бєсєдіну і Циганкову особлива подяка, вони віддали всі сили боротьбі.

Стас сказав...

ViAn,в центре поля некому мяч отобрать! Просто некому.Нужно признать что с таким набором игроков мы командам класса Лацио сегодняшнего не соперники.А некоторые игроки такие как Буяльский и №30 это просто по огромному блату в ДК!((( И лучше они играть не будут ибо это как раз их уровень. Шепелев...Опорник не умеющий отбирать мячи!Это просто посмешище!Два форварда, а отдать мяч на них некому....Хацкевич,Хацкевич...Да с таким набором игроков не поможет другой тренер,как болелы это не понимают!

Unknown сказав...

Что ж не удалось преодолеть итальянское проклятие, оно на данный момент непобедимо! Лацио сегодня был гораздо лучше заряжен на борьбу чем в Италии, больше прессинга и командного движения и по сути Лацио наиграл на два гола, а наши, были шансы у Цыганкова, Гонсалеса, но не судьба. По сути у Динамо где было тонко там и порвалось, Шепелев в защитных действиях весьма слаб, втоптали его итальянцы, а Шабанова брали на подмену в чемпионате, а тут сразу основной в еврокубках, не справился (отдельное спасибо Хачику за его фформу и профессионализм). Травма Кадара наломала выход Шапаренко, можно пенять Хацкевичу за Мбокани, его выпустили чтобы что-то зацепиться впереди, так что резон был. Гонсалеса может стоило сразу выпустить. Но Хацкевич хотел держать джокеров на усиление. Что ж спасибо команде и болельщикам, они были сегодня прекрасны. Определённый круг игроков уже не прыгнет выше головы и Хацкевичу уже сейчас нужно их подпускать к первой команде, в чемпе первыми мы скорее всего не станем, поэтому больше талантливой молодёжи. А на качественные трансферы в сегодняшнее время рассчитывать не стоит, только своими силами. Болем за Динамо, надеюсь молодёжь получила хороший опыт в таких играх. Отдельное спасибо Цыганкову, ему и по сути Бойко претензий в сегодняшней игре нет.

ViAn сказав...

Стас, при чому тут Шепелєв. Так, він винний у пропущеному голі. Це дійсно його вина. Та я знову повтрюсь, що є структура гри. Лацио грав у 4 центральних півзахисника. Пароло, Лукас, Філіпе Андерсон і Луіс Альберто. Динамо грало у два - Буяльский і Шепелєв. У першому матчі грав ще Шапаренко. Він насичував центр поля. Сьогодні Мораєс повинен був повертатись в оборону, але він абсолютно провалив відбір. Динамо сьогодні грало без двох гравців, які були ідрізані. Вони там попереду бігали, але були завжди вище лінії м'яча. Доставити до них м'яч низом не виходило. Ще перші 10 хвилин Мораєс опускався, потім перестав. Він не чіплявся попереду і не відпрацьовував в оборону. От і не свпорались Шепелєв і Буяльский із 4 півзахисниками Лацио. Я вважаю, що треба було грати сьогодні із Хачеріді в старті. Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Піварич, Буяльский, Шепелєв, Шапаренко, Гонсалєз, Циганков і Мбокані, так зі старту. Тоді були б шанси. А так... ні, Шепелєв не винен у тому, що тренер тактично провалив гру. Лацио було готово до такого Динамо. Треба було міняти структуру гри, ставити швидкого Гонсалєза замість Морозюка. а Мбокані б там попрацював навістрі. А так ми провалили тактично центр поля, не наситили його. От і вся проблема. Хацкевич і далі продовжує вчитись. Ми про це говоримо багато вже.

ViAn сказав...

Леонід, я от не розумію про Хача. Хацкевич починає вигадувати... Бурду переведи ліворуч, а Хача поставь праворуч. Бурда універсал, вні грає на всіх позиціях. Не було у Хацкевича якісного керування командою. Не було підготовки до Лацио. Те, що ми сьогодні грали в оборонний футбол із двома форвардами - дурня. Можна було зіграти взагалі без форвардів. Наситити центр поля. А Циганков і Шапаренко б втікли. У них є швидкість. Для мене сьогодні тренерська поразка по тактичній підготовці до матчу, так і керування командою по ходу гри. Чому не опустит Бєса нижче, щоб він зайняв позицію Гармаша. А Мораєса поставити вверх. Це можна було зробити по ходу першого тайму, коли було видно, що уентр програєм. Та ні, Хацкевич вперто грав у два форварди із Бєсєдіним зверху. Як результат до форвардів м'яч і не доходив.
А те, що це досвід для молодої команди - безумовно. Бо ж зрозуміло, що Лацио на сьогодні значно потужніша команда, значно досвідченіша.

Unknown сказав...

Про Хачериди написал ещё до того как появилась про него инфа во вью Хацкевича. Да у него была травма вовремя сборов, но можно же было подготовиться, месяц уже играем. А он как в первых матчах выглядел ленивым и пресытившимся так и не отошёл от этого. Что хочет что-то кому то доказать, что без него никуда?

Parker сказав...

Привет всем!
Снова соглашусь со Стасом: в команде нет нормальной полузащиты. Буяльский физически слаб, Шепелев скорее боксту бокс, чем опорник.
2ViAn: выход Шапаренко вместо Мораеса тоже, на мой взгляд, ничего бы не изменил. Он тоже не мастер силовой борьбы, а скорее улучшенная вариация на тему Буяльского. Чаще обыгрывает, чаще отдает, чаще бьет, лучше видит поле. Но все это качества скорее игрока группы атаки, а нам вчера катастрофически не хватило оборонительных навыков в полузащитной линии.
Повторюсь, что идеальным вариантом вчера было бы трио Сидорчук, Гармаш, Шепелев, которые бы выжигали середину поля, не давая более мастеровитым игрокам "Лацио" легко и непринужденно создавать голевые моменты. Да, голы нам забили после фланговых навесов, а сколько раз проходили разрезающие передачи через центральную зону, когда спасал Бойко и тот же Кадар?
Вчера возникло дежа вю, последних сезонов и наших противостояний с ШД, когда их быстрая и техничная полузащита просто и часто вскрывала нашу оборону. И снова повторюсь, позитивный результат мы достигали, когда в центре поля отряжали двух или трех игроков чисто для оборонительных задач.
Смена позиций Беседина и Мораеса тоже, как мне представляется, не принесла бы результата, ну кто мешал Беседину садится ниже и вступать в борьбу?! Что до Мбокани, то за 20 минут матча с "Вересом" он сделал куда как больше, а вчера особо не помог, да и физические кондиции, судя по всему, вызывают вопросы.

С уважением, Parker.

Стас сказав...

ViAn,я своё мнение высказал.Твоего мнения я не разделяю! У нас середины поля как таковой нет! Фланги так сяк.Если попадём в еврокубки то на усиления добавится Вербич и...Всё.Но это фланги.Со здоровым Сидорчуком и держащим себя в руках Гармашем наша средняя линия выглядит не намного сильнее нынешней.Руководство делает вид что оно этого не видит.Видит,но...Денег нет.а вы там держитесь.Однако проблема сама собою не решится её нужно решать.Если всё время менять тренеров но не усиливать состав то толку не будет и не нужно обманывать ни себя не других!Это тебя лично касается.

ViAn сказав...

Зрозуміло, що в центр півзахисту потрібно купувати гравців. Я б позбувся Гармаша, Буяльського і Сидорчука. За ними не має перспективи. Моє ставлення до Буяльського давно відомо. Він хоча і ще достатньо молодий гравець, та особисто я не бачу його в новому Динамо. А от Шепелєва бачу. Як бачу і Алібекова.
Шапаренко вчора не вистачило критично. Потрібен був гравець в центрі поля, який зможе взяти м'яч, на швидкості зробити ривок, загострити гру, притримати м'яч, заробити стандарт, обігратись із Циганковим. Шапаренко в цьому плані для нас є виключенням. Саме він став ключом до вдалої гри в Римі, саме його гра в центрі. Саме його і не вистачило вчора зі старту. Це моя думка.

Стас сказав...

Не будут продлевать Мбо и Мораеса...Что ж,в таком случае ДК нужно искать хорошего и не возрастного центр форварда.

Parker сказав...

Привет всем!
2Стас: или, как следует из новости, делать ставку на Беседина, Хлебаса и Русина.
А вот в полузащиту нужно пару игроков, поскольку только на Шапаренко, Шепелеве и возможно, Алибекове далеко не уедешь. И это даже с учетом Гармаша и Сидорчука. Ну не принимать же в серьёз как игроков основной обоймы Корзуна и Ротаня.
Да и с Шепелевым, а тем более с Алибековым пока все далеко не так однозначно. Последнего мы и вовсе пока еще в деле и не видели.

С уважением, Parker.

Стас сказав...

Parker,понятно что в клубе пытаются сократить платёжную ведомость.Всё делается для того чтобы просто сохранить клуб ДК как таковой.Но...Скоро обыкновенный выход из группы в ЛЕ мы будем воспринимать как манну небесную.Про ЛЧ я вообще молчу.Меня удивляет что купили Вербича. Потратили деньги опять же...А в центр поля не купят никого.В лучшем случае если купят кого,то не сильнее ныне имеющихся и эта покупка ничего команде не даст.

Parker сказав...

Приветствую, Стас!
Прежде чем попасть в ЛЧ, нужно выиграть чемпионат. А для этого ни в коем случае нельзя проигрывать "Вересу". А чтобы не проигрывать "Вересу" нужно, чтобы в команде были игроки, которые хотя бы в скорости не проигрывают ровенским игрокам. И не сбрасывают мяч на ход форварду противника.
Что до трансферов: в условиях ограниченного бюджета, при Хацкевиче мы, тем не менее, приобретаем довольно пристойных игроков: Кендзера, Пиварич, Вербич. Тем более странным выглядит решение о приглашении бесплатных Гусева, Ротаня, Шабанова и Самбрано.
Не проще ли наигрывать Леднева, Алибекова, Миколенко (он ведь ЦЗ!), Попова? А еще распиханные по арендам Очигава, Лукьянчук, Ориховский. По поводу последнего вообще не понимаю, парень выглядел весьма пристойно, забивал, отдавал, откровенно не проваливался.
А все свободные агенты так до сих пор толком и не играют, а ведь осталось всего 12 матчей - 10 чемпионат и 2 кубок.

С уважением, Parker.

Al Mih сказав...

Добрый вечер всем! Не могу не согласиться с коллегой Parker'ом,но для Кендзеры,Пиварича,Вербича и нашей,считаю, прекрасной молодежи требуется квалифицированный ТРЕНЕР,а не Хацкевич. Без смены тренера ждать позитивных перемен в игре не приходится. Фамилии называть не вижу смысла, сейчас только Боруссия (Д) уволила трех классных специалистов. Понимаю, тренеру придется купить хотя бы по одному игроку в каждую линию, не считая вратарской, хотя можно уговорить поработать с имеющимся материалом. С бесконечным уважением отношусь к бывшим динамовцам, работающим в клубе, но давно надоела необходимость смена всех и вся, начиная с директора клуба(собственника поменять на данном этапе невозможно).

ViAn сказав...

Зміна тренера - абсолютно не факт, що панацея. Можна сміливо сказати, що сильний тренер захоче хороші трансфери. Коли розповідають про тренерів рівня Вернідуба, то не факт, що такі тренери зможуть на рівні значно більших задач, тиску, гравців із характерами і амбіціями, дати результат. Такі тренери ніколи на такому рівні не працювали, навіть як гравці, вони елементарно можуть створити ще більшу кризу. Я от не бачу у Вернідуба систему. Дубль Зорі результатів не дає, гравці звідти в першу команду не надходять. Він набирає гравців і щось з них ліпить, але гра побудована на грі другим номером. Новий тренер буде нічим не кращий за Хацкевича, а може навіть гірший. Тому тут рішення за президентом.
Стосовно Мораєса і Мбокані, то що тут казати? Якщо буде нова команда, то будуть і трансфери. Новий вмотивований форвард буде точно краще сьогоднінього Мбокані, який не має мотивації. Мораєс також осбливої мотивації не має. Хоча він безумовно профі. Це його позитивна риса. Новий форвард, нові гравці в півзахист - нормально. 2-3 трансфера якісних для Динамо на літо, гравців рівня Вербіча - буде цікаво.

Al Mih сказав...

ViAn, я не маю на увазі нікого з вітчизняних тренерів, тільки варяг, бажано Німеччина,Нідерланди,Італія або хтось з балканців. Вважаю, що без свіжої крові толку не буде. Разом з тренером треба змінювати увесь менеджмент, можливо не одразу, але обов'язково. Новий тренерський штаб забажає трансферів, але і тут можливі варіанти. Загалом, якщо нічого не робити, то нічого й не вийде . Така моя думка.
.

ViAn сказав...

Al Mih, Італія, Німеччина, Нідерланди? Динамо - не шарашкіна контора. Потрібен системний тренер, я власною філософією, баченнням, досягенннями. І такий тренер не прийде на українську молодь. Такому тренеру потрібні інвестиції, сильні трансфери. Динамо не може собі дозволити підпсиувати іноземця без команди, без ідей... зміна менеджменту - також величезні гроші. Найгірше те, що Ребров пішов. Він мав системний підхід. Він почав награвати молодь активно. При ньому зараз в старті було б ще більше молоді. Хацкевич грає в іншу структуру, він запросив багатьох нових гравців. Вже зараз в старті грають Бущан, Бойко - креатури Хацкевича. Кенджьора і Піварич - також його придбання. Шабанов - його гравець. Шапаренко ввів саме Хацкевич. Він же перевів Гонсалєза направо. Він придбав Вербіча. Плюс Циганков, Шепелєв, Бєсєдін. Будуть купуватись нові гравці і підпускатись Алібеков, Русін... Хацкевич сам знає кого він ще підпустить. Але є ще Бурда, Самбрано. Хацкевич будує свою команду. Більшістьь гравців нові зараз у команді. Ветерани йдуть, молодь і нові гравці все більше грають. Влітку ще підсилити протблемні позиуції, відпкустити баласт.Будівництво нової команди продовжується. Я би ще дав Хацкевичу наступний сезон. Бо я бачу в його діях перспективу. Так, не таку як у Реброва. Але також вона є. Шлях обрали єдиний вірний. А ломати... новий тренер - знову продаж половини команди і придбання ще у нових, не факт, що кращих за діючих. Не факт, що новий тренер дасть грати молодим. Він може понапидписувати другорядних італійців з серії В і грати ними. Оце буде весело.

Parker сказав...

Привет всем!
Вот если есть за что, так можно и похвалить!
Давно уже не помню столь уверенной, сбалансированной, собранной игры ДК. И дело даже не в счете, дело в уверенности в том, что команда достигнет позитивного результата, которая была на протяжении всего матча.
Теперь чуть подробнее: защита выглядела достаточно надежно, при этом более молодой Бурда играл едва ли не лучше, чем Шабанов. И дело даже не в забитом голе.
Опорную зону зацементировали Ротань и Гармаш. Занимаясь именно тем, что они умеют лучше всего, Денис и Руслан, по сути, развязали руки своим молодым коллегам в линии атаки и сняли дополнительную нагрузку с защитников, что позволило активно идти вперед Кендзере и Пиваричу, а также подключиться на розыгрыш углового Бурде.
Четверка в атаке играла разнообразно и напористо. Сыгранности пока, конечно, не хватает, но задора выше головы.
Не буду петь оды Цыганкову, дабы не возгордился, отмечу Шапаренко, который умело регулировал направления атак и сам активно давил на центр обороны полтавчан.
Хорошее взаимодействие продемонстрировали Вербич и Пиварич, на мой взгляд, даже лучше, чем Цыганков и Кендзера, чем сбалансировали активность Виктора.
Также приятно удивил вышедший на замену Хльобас. Об Алибекове мнение не сложилось, позитив уже хотя бы в том, что ему дали игровое время.
Порадовало распределение голов по линиям: 2 от форвардов, 1 от атакующего полузащитника и 1 от защитника после стандарта.
Считаю, что вчерашний состав был почти идеальным на сегодняшний день, если вынести за скобки игроков, у которых заканчиваются контракты (Хачериди, Ротань, Гусев, Мораес, Мбокани). По позициям - разве что Кадар вместо Шабанова и Сидорчук вместо Ротаня.
Потенциальная возможность усиления молодежью: Попов, Миколенко, Леднев, Русин.
Из немолодых и не совсем усиление, скорее ротация: Морозюк, Гонсалес, Самбрано (тут хотя бы разок взглянуть!).
Слабые места: опорная зона и атакующий полузащитник,; в случае ухода Гонсалеса - вингер.

Состояние "Ворсклы", конечно, тоже не впечатлило, но это их проблемы, игроки-то там достаточно квалифицированные.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

З Ворсклою просто грала вмотивована команда. Всі гравці на полі мають цілі, бо зацікавленні грати далі в Динамо. Безумовно головна відмінність - наявність Шапаренко і Вербіча. Ці два гравці дають більшу швидкість, більше думки. Циганкову і Бєсєдіну значно легше грати із ними, чим з Мораєсом і Морозюком. Шапаренко - взагалі стратегічно важливий гравець в центрі, бо він вміє розгоняти атаки. Циганков безумовно продовжує прогресувати. Це так повинно бути. Він ще не вийшов на пік форми. Перемога чітка. Ворскла дійсно тільки після 0:3 почала щось створювати. Особисто я не розділяю захоплення від гри Бурди. Для мене він на сьогодні слабке місце. Бо під тиском він не витримує. Що показав Коломоєць, коли легко продавив його на останній хвилині. І це був не Іммобіле і не Лацио. Навіть не Юрі і не Зоря.