пʼятниця, 4 січня 2019 р.

Трансферні пошуки. форварди. ч.13


Останні два тижні на трансферному фронті абсолютно без змін. Навіть більше. Абсолютно відсутня будь-яка інформація про трансферну діяльність Динамо. А до початку зборів залишилось вже трохи більше тижня. Це все не заспокоює душу. Навпаки, тільки будоражить. Наразі все схоже на те, що Динамо вступило у важку фазу переговорів. При цьому однозначно є вимога трансферного мовчання від іншої сторони. Це дійсно дуже добре. Та те, що немає швидкого результату свідчить і про те, що до зборів новачки можуть так і не з’явитись. Наша справа надзвичайно маленька. Ми просто спостерігаємо і вболіваємо. Я же зі свого боку хочу написати ще про декількох цікавих форвардів.
Лукас Хінтерсеер


27-ми річний нападник того самого Бохуму, з яким у Динамо буде скоро товариська гра. Тому цілком можливо те, що ми зможемо побачити цього австрійця у дії. Високий, потужний і достатньо швидкий австрійський нападник. На більш ранніх стадіях кар’єри Лукасу довелось грати більш регулярно на флангах атаки. Це свідчить про швидкість. Сама кар’єра розвивалась циклічно. Були успішні роки в Австрії і дебют за збірну. Перехід в Інгольштад, перший успішний сезон в другій Бундеслізі, який вивів команду у вищий ешелон. Потім непоганий сезон на високому рівні. І третій сезон, коли у Інголштада все покотилось і команда вилетіла. Починав той сезон австрієць основним гравцем, а з середини вже майже не грав. І втратив місце у збірній Австрії. Тому, напевно, і перейшов до Бохуму. Зараз він проводить в команді другий сезон. І обидва сезони достатньо якісні. Гравець забиває достатньо, достатньо асистує. Влітку завершується контракт. Якщо у хлопця є амбіції і бажання повернутись до збірної, то він буде шукати варіанти цікавіші. Досвідчений форвард, який пограв на високому рівні. Має вміння, які легко передбачити. Та й ціна достатньо прийнятною буде.
Хабіб Діалло


Сенегальський нападник Метцу, команди яка лідирує в Лізі 2. Це 23-ох річний гравець, який поступово набирає оберти. В цьому сезоні він яскравий лідер своєї команди. 15 голів і 5 передач у 17 матчах. Це також нападник таранного типу, який вміє знаходити своє місце в штрафній суперника. Вміє вигризати м’яч, нав’язувати боротьбу, вигравати другий поверх. Такий собі типовий ціпкий африканський нападник. Хлопець вже має досвід, має і перспективу. На мою суб’єктивну думку це може бути достатньо перспективний трансфер. За останні пару днів про цей варіант багато хто написав. Він дійсно приваблює. Але точно не тільки нас.
Ніколас Кастілльо


Чилієць з Бенфіки якого багато хто хотів би бачити в Динамо. І от у Бенфіки криза, зміна тренера, 4 місце в чемпіонаті. Команда влітку придбала 2-х якісних форвардів. І жоден з них так і не отримав шансу заграти. Впевнений, що обидва вже шукають собі інше місце для роботи. Але Ніколас мав хоч практику у збірній, де і пограв трохи, і забивав справно. Тому розумно, що оренда до кінця сезону із подальшим правом викупу за 7-8 млн – буде і для Динамо, і для Бенфіки дуже вдалим рішенням. Ми б отримали якісного форварда, який би додав швидкості, різноманітності і агресії нашим атакам. Це той гравець, який не витрачає зайвого часу на те, щоб поставити крапку.
Особисто мені навіть цікаво хто ж врешті спливе з форвардів в Динамо. Чи будуть це вже відомі варіанти? Чи це буде хтось абсолютно неочікуваний, про кого не було написано ні слова? Це все наразі здогадки і фантазії. Тому, як і завжди, зачекаємо і побачимо що буде.
Дякую за увагу!

36 коментарів:

Стас сказав...

Действительно очень интересно,кто? Аведь может быть и такое что гл.тренеру Хацкевичу снова попытаются, под его ответственность, конечно,всучить ненужного ему центр форварда! И право слово я бы совсем не удивился этому! А потом,как бы невзначай выйдет вью о том,что гл.тренер ДК высказался за то,чтобы Беседин и Супряга больше играли в основе ДК...(((Плавади,знаем,к сожалению!

ViAn сказав...

Стас, куди цікавіша історія із всучіванієм Пулішича за 64 млн Сарі. Оце так цікава штукенція. Він і так в цьому сезоні не грав, програючи конкуренцію, а тепер хто ж буде його награвати при такій шаленій конкуренції в Дортмунді.... Та нас дійсно цікавить форвард по якому повна тиша.

Parker сказав...

Усім привіт!
Дякую автору за, як завжди, цікавий матеріал. Чесно кажу, чув тільки про чилійця, однак варіант з форвардом "Метца" був би дуже непоганим. Гравці з Франції та з африканського континенту у нас проявляли себе непогано. Та й вік дуже привабливий. От тільки у нього буде ділема: грати у наступному роц у Лізі 1 чи переходити до нас?
Щодо телефону селекційного відділу "Динамо": я не маю жодних ілюзій щодо професійного рівня менеджменту клубу в цілому й служби селекції зокрема. Ми ж усі розуміємо, що ефективність будь-якої структури залежить від якості її керівників, а не рядових виконавців чи начальнику відділу. В нашому випадку це гравці та тренер, адже вони лише окремий елемент єдиного механізму. Так би мовити, головний збиральний конвейер ігрових результатів. Та от якщо їм постачають неякісні комплектуючі, відділ технічного контролю не працює, маркетологи отримують свої гроші марно, а відділ кадрів набирає людей за об'явою у безкоштовній газеті, то нічого особливо привабливого з цього бізнесу не вийде.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, добрий вечір!
Служба селекції - річ суб'єктивна. Тим білше, що в Динамо працює найкращий фахівець, за визнанням абсолютно всіх, по ринку ЛА. І він не є динамівським серцем. Можна взяти Ібрагімовіча в Барсу і він там повнстю провалився. А можна знайти хлопця у віці 21-22 роки за 100 тисяч і він розкриється. Тут все надзвичайно складно. І тренерський штаб тут грає не останню роль. Бо можна мати у складі надзвичайно талановитих гравців і не вміти їх використовувати. Тому особисто я взагалі б селекційний відділ не чіпав би. А от тренерський штаб - да.
А менеджмент у Динамо достатньо високого рівня. Всі служби належно працюють. І це більше тисячі працівників. Щоб зрозуміти це треба попрацювати в середині інших футбольних команд і потім в Динамо. Робота служб в Динамо надзвичайно якісна.

Parker сказав...

Вітаю, Viane!
Окрім Краснікова та фахівця по Балканах можете назвати відомих і впливових селекціонерів "Динамо"?
Про які ще успіхі та ефективну діяльність менеджменту клубу йде мова? Можливо, це юридичний департамент, можливо, це департамент по роботі з вболівальниками, відділ з продажу спортивної атрибутики (скільки фірмових магазинів "Динамо" в Україні?), відділ масових комунікацій, відділ організації масового відвідування вболівальниками виїздних матчів? На усі ці, і не тільки на них, напрямки вболівальники нарікають постійно протягом кількох років, а може, й останнього десятиліття. Ці проблеми зазначають як пересічні вболівальники, так і продинамівські журналісти та блогери. Однак, особливих змін не відбувається, адже власника все влаштовує. Про компетентність нашого президента вже легенди ходять.

З повагою, Parker.

ViAn сказав...

Parker, безумовно є Біба. Чи знаєте ви про досягнення Біби у трансферній сфері? Він геніальна людина у цій сфері. По Балканам у Динамо два фахівця - Вукоєвич і Станоєвич. Один молодий, а другий досвідчений. Вуко - майбутнє команди, йому тільки 35 років. А авторитет у Огнєна величезний. Якщо ж брати інших фахівців, то вони також достатньо якісні. Красніков не один, у нього команда селекціонерів. Та сьогоднішній світ тісний. У Динамо якісний відділ селекції, який активно розвивається останніми роками. Особливо на дитячому рівні. Де також працюють в тому числі і балканські фахівці.
А по організації виїздів, то є добре відома всім людина - директор фан-клуба. Він проводить десятки акцій. Достатньо подивитись канал на ютубі. В тому числі і через нього організовуються виїзди. Окрім того всі знають, що в Києві на Скасаганського є магазин фірмовий Ультрас. Де можна прийти придбати будь-яку клубну символіку і одяг значно цікавіші ніж у фіромових магазинах. Є у них інтернет магазин. На виїзди там також можна записатись. Як і через соціальні мережи. Всі бажаючи виїзжають. Бажаючих не так і багато просто.
На офіційному сайті Динамо є інтернет магазин. Він же є і у Шуріка. В наш час інтернет магазини куди популярніші ніж офіційні. Офіційні відкривали у багатьох торгівельних центрах. Але так і закривали. Відкривали в аеропорту. Закрили. Не рентабельно. Тому нараз є 2 офіційні магазини в Києві. Цього достатньо. У мене є багато різних речей з офіційного магазину. Є і придбані в інтернет магазині. Там все дуже зручно.
А про компетентність президента висловлюються лише вороги. Вони і створюють антирейтинги. Насправді у Динамо кращий президент і нормальний менеджмент. Президент розвивається. Це видно.
А головне досягнення- ютуб канал. Він просто шикарний. Напевно найкращий.

Leonidas B сказав...

Сегодня Метру - 80 лет! Почти все достижения Динамо с ним! У нас в Одессе Политех заканчивал, мой покойный отец тоже в то время там учился, пару раз его видел. Можно даже провести параллель с тем, что сейчас происходит в стране, тем кто хочет всё сразу. Нужно пройти и проделать колоссальную работу по реорганизации всего, внедрения нового способа мышления, показать людям новые возможности и т.д. Даже Метру не всё покорилось при его жизни, при тех возможностях и теми знаниями, что он располагал, много чего зависит от человеческого фактора, влияния из вне.

ViAn сказав...

Я вже багато разів розповідав, що виріс в одному дворі із родинами багатьох динамівців 80-х. Точніше ми жили за адресою Мазепи, 14, а вони по адресі Микільский провулок, 12))) Сусідні будинки. Спільний двір. Тут жила родина Блохіна і Дерюгіної. Вони і мої батьки разом ходили з колясками по парку Слави. Не скажу, що бачив Метра кожного дня. Але бачив. І з маленького дитинства спілкувався. Коли випадала нагода. Рідко, але пару розмов пам'ятаю. Моя бабуся познайомила мене. Вона взагалі у мене була надзвичайною людиною. Моя родина у вересні 41 була серед тих 300 заручників, яких тримали у будинку СБУ на Володимирській фашисти. А потім половину родини увезли і розстріляли в Баб'єму Ярі. Бабусю, прабаббусю врятував поляк, який зняв їх з машини, яка вантажила людей на розстріл. А вони думали, що на роботи....
Потім її забрали на 4 роки в Німеччину. Де вона працювала в нормальній родині. Спілкувалась із ними до свого останнього дня. А коли повернулась сюда, то її записали у вороги народу. І приїзжав маршал Рокосовський до неї, розмовляв. І взяв під опіку. А так би була в гулагах і не було б моєї мами і мене...
З Метром я мав бесіду останню в мої 15 років. Мене тоді звали в Динамо. Всі розмови з ним назавжди закарбувались. Прекрасна і видатна людина.

Leonidas B сказав...

Ирония судьбы, Метр в Одессе проживал по адресу: Еврейская 42, напротив здания КГБ/СБУ, я там рядом работаю.

ViAn сказав...

Леонід, як раз вивчаю Одесу зараз. Був лише у вас в дитинстві в місті. А зараз хочемо у вересні приїхати родиною, бо ж відкриваються дешеві перельоти з Києва в Одесу зараз)) Обираю між центром і Аркадією. Час є, тому поки думаєм де краще для маленької дити, щоб було комфортно гуляти вечорами, щоб все побачити і ще й трохи в морі покупатись. Все ж схиляюсь до центру. Вже знайшли декілька непоганих варіантів які нас влаштовують на Ланжеронівській і Катериниській.
А Метр дійсно 9 років навчався в КПІ, цілих 9 років. А завершив навчання за рік в Одесі. Напевно в Чорноморці було легше грати і навчатись.

ViAn сказав...

З'явилась інформація, що 9 січня буде оголошено перший трансфер. Тільки давайте без імен. Інформація поки не є достоврною на 100%. Буду вивчати.

Стас сказав...

Неужели Десподов? Но он краёк больше чем центр форвард.Или варианты посильнее?Соль?...Одна надежда на то,что через свои собственные ошибки мы научились правильно использовать деньги и не покупать что,что плохо лежит ибо не нужно никому...

Vitos сказав...

Слышал про сербо-американца из Нидерландов, ну не знаю, слабоват как по мне. А Десподов все же вингер, разве как заблаговременная замена Вите.

Leonidas B сказав...

ViAn, центр конечно лучше, парки Греческий, Стамбульский, недалеко относительно парк Шевченко с выходом к Дельфинарию Немо (там же рядом пляжи), Дерибасовская (она пешеходная улица) в центре десятки кафе и ресторанов, Аркадию превратили в каменные джунгли, куча клубов и кабаков и много народу. Скачаешь из интернета карту Дубль-Гис Одесса на ней много полезной информации и для ориентировки в городе.
Ждём более точную инфу о первом трансфере!

ViAn сказав...

Про Десподова давно відомо, що він не форвард. А на місто Циганкова готують Цитаішвілі. Якщо Віктора дійсно влітку продаватимуть, то з весни Гія буде отримувати більше часу. І у нього також дуже сильний потенціал, значно вищий нж у болгаріна.
А по новачку не знаю. Може це і не форвард. Може і не буде. Просто людина наближена написала, що 9 повинен приїхати перший новачок. Як буде побачимо. Кажуть, що креатура Вукоєвича. Тому зачекаємо.

ViAn сказав...

Леонід, дуже дякую! Сподіваюсь, що все складеться. Просто квитки на літак ще не купили. Почекаємо ще місяць, там вже будемо купувати. Бо за 9 місяців ранувато дуже))
Всі чекаємо перший трансфер. Все ж вже час.

Стас сказав...

Если и правда креатура Вукоевича,то не в обязаловку что игрок балканец! Может быть игрок,что представляет один из балканских чемпионатов.Не даром пишут про аргентинца от туда...Посмотрим.Один раз Вукоевич не ошибся с нашим нынешним №7,верю что не ошибётся со следующими своими креатурами....

ViAn сказав...

Стас, наскільки мені відомо, то аргентинцем цим точно не цікавляться.

Стас сказав...

ViAn,я аргенцинца этого привёл как пример!Потом опять же почему именно центр форвард из балканского чемпионата?А почему не опорничек? Я бы в это более охотно поверил бы.Тем паче что такие игроки и среди хорватов имеются.

Кто-то сказав...
Автор видалив цей коментар.
ViAn сказав...

От як раз гравця в центр поля і хотілося б побачити саме з Балкан. Це їх профільна позиція.

ViAn сказав...

Николай Котенко, хто ж знає. Я Новаковіча особливо не вивчав. Але знаю, що він вихованець академії ПСЖ в штатах. Зараз грає у відвертому аутсайдері чемпіонату. За стилем гри нагадує Артема Мілевського.
А що ваші інсайдери говорять? Підверджують скорий перший трансфер чи ні?

Кто-то сказав...

Я знаю что на сегодняшний вечер ведётся работа по трансферу именно нападающего. Информации о том, что 9 числа будет 1 трансфер у меня нет. Сейчас идут переговоры и они на этот момент времени не находятся на завершающей стадии.

Vitos сказав...

Vian, что там по трансферу новостей не слышно? Больно интересно)

Стас сказав...

Что-то мне подсказывает не будет сегодня никаких трансферов!Хотели до зимних сборов подписать? Не подпишут.Если кого и удастся дёрнуть, то только на флажке ибо с деньгами у нас...Я больше склоняюсь на счёт продолжения сериала о поиске картошки в куче говна.Буду рад ошибиться...

Vitos сказав...

Да ещё до летних сборов хотели...

Стас сказав...

Vitos,хотели больше для интернет пользователей!)))На выходе либо бери то,что дают и подпишись под этим либо...Мы посоветовались и решили что нового форварда покупать не будем,а больше дадим возможностей играть Беседину,Русину и...

ViAn сказав...

Я вже писав на цю тему, що Янссена Тоттенхем готовий віддати зараз. Насправді це реально дуже крутий шанс взяти топового форварда. Спочатку в оренду, а потім на повноцінний трансфер. По суті це найкращий із існуючих варіантів. Та якщо дійсно нам розкажуть, що хотіли і не знайшли... ну, значить так хотіли. Важко тут щось сказати буде. Та поки час є. Тому не будемо впадати в негативні думки.

Стас сказав...

ViAn ,вот вот.Нам к систематическому вранью со стороны любимого клуба не привыкать!Только если ты финансово не способен провести хороший трансфер усилив свою команду,то не нужно ничего никому обещать! Тем более что не у всех болел ДК столь короткая память!

ViAn сказав...

Стас, я так тобі нагадаю, що влітку Динамо витратило більше 20 млн на трансфери. І готово було витрачати ще на форварда. Тобто гроші у Суркіса є. Бо просто так 20 млн не витрачають. Саме тому я впевнений, що 10-15 на форварда він знайде. Я вже казав, що часи великих придбань повертаються. Ми побачимо це вже цієї зими від шахти і Динамо. 10 млн на трансфер - може і не така фантастична сума, але у нас давно таких грошей не витрачали. Тому чекаємо.

Parker сказав...

Привет всем!
А тем временем "Шахтер", судя по всему, уже второго новичка прикупил. К традиционному бразильцу вполне вероятно прибавиться еще и израильтянин. Уж не знаю, что этот игрок из себя представляет, но 6 млн. евро за 85% прав весьма солидная сумма. Да еще и дополнительные болельщики из наших бывших соотечественников тоже идут в плюс.
А мы продолжаем продолжать ждать... Хотелось бы чтобы не зря.

С уважением, Parker.

ViAn сказав...

Parker, доброї ночі!
Ну, шахта купила 18-ти річного бразильця з Ешторіла наче. Це ще неофіційно. Скандальний гравець. Нагадаю, що вони купили так само у 18-19 ще декілька гравців. Сіпріано, Фернандо, Додо... Кого ми з них бачили? А трансфер Кайоде, який восени взагалі не грав і не забивав? По суті трохи пограв Фернандо. Заграв лише один гравець - мораєс. Та це і не дивно. Людині 31 рік.
Стосовно Соломона, то я по ньому писав не так давно в своїх трансферних пошуках. В 17 років хлопець подавав великі надії і Ізраілі. Але останній сезон, поточний, у нього надзвичайно провальний. Та й далеко не факт, що його підписали. Ми вже іранського воротаря також влітку підписали. Та й колись один захисник до нас летів з Болгарії)) Тільки чомусь не долетів)) Бо і не планувався тут)) Тому Соломон надзвичайно зелений гравець. Це все придбання в дубль. Тобто молоді українці шахти не гратимуть. Гратимуть молоді легіонери. От і вся суть. Та я думаю, що шахта готує 2 потужні трансфери. І це точно не Соломон і не гравець Ешторілу. Це будуть гравці 22-23 років, які вже себе показали. Думаю, що також бразильці чи португальці.

Николай сказав...

Вот вам 1 трансфер)))) Морозюк на выход)))
Оренда до конца сезона.

Vitos сказав...

Тихо, без слухов, почти сразу официально Коля перешел и освободил #9 для нового ЦФ. Вот бы и по форварду сразу официальная инфа без слухов.

Стас сказав...

Vitos,очень правильно, ибо избавление от зарплатной ведомости,скорее всего очень немаленькой,это плюс для клуба ДК.

ViAn сказав...

Просто клуб починає нарешті чистити склад. Це давно треба було робити. Хоча у випадку із Морозюком багато запитань по тому, хто буде страхувати Кендзьору. Кажуть Кравченко. Може і так. Та він абсолютно без досвіду. Знову таки оголили позицію. Тимчик повернеться лише влітку. А Скорко ще занадто молодий, хоча і його називають дуже талановитим гравцем. Сам факт того, що Морозюка влаштували говорить про те, що робота триває. І це не останній гравець, який покине команду. Ми жзнаємо про Рудько, Бущана, Гармаша, Піварича... Є ще багато гравців, яких треба працевлаштовувати зараз.