пʼятниця, 11 січня 2019 р.

Нічого нового у НР)))



Динамо виходить з відпустки. Трансферна компанія на сьогодні провалена. Хто б там що не казав. І які б виправдування не шукав. 11 січня 2019. Для переговорів було так багато часу. А нам кажуть, що клуб нарешті визначився із списком. Лише із списком по пріоритету. Тобто переговорні процеси на самому початку? А команда вже їде на тренувальні збори. І гравець в напад повинен був бути підписаний ще тиждень тому. Хто винен? У нас завжди вміють перекладати відповідальність. Кожен вмиває руки. Зрозуміло, що це надзвичайно важливий процес. Та у відділу селекції з серпня було більше 3 місяців на роботу. Це ж не просто перегляд, це прощупування ґрунту, це попередні переговори. Нам зараз дійсно знову почнуть казати, що аби кого брати не хочемо. Що ті не хочуть, а ці хочуть забагато грошей. Ми чули це тисячі разів. Як казав Метр, що не кажи чому не виходить, кажи, що ти зробив для того, щоб все було досягнуто.





Я хотів написати трансферний пост. Насправді на сьогодні це ж максимально актуально. У мене є підібрані гравці в центр поля. Якісних опорників значно більший вибір, ніж класних форвардів. Тому то форварди завжди найцінніші. Вже можна сказати, що тренерський штаб таки відчепив Буено. А форвардів ми так і не бачимо. І це при тому, що селекція повинна працювати і працювати. Ми знову згадаємо Метра, який вмів знайти гравця у глибинці. І не тільки України. При ньому Динамо не підписувало зіркових легіонерів. Брало молодих і робило з них зірок.

Чому сьогоднішнє Динамо абсолютно не шукає в Африці? Чемпіонати Нігерії, Єгипту, ПАР… Чому так багато європейських команд шукають в глибинах цього континенту? Знаходять хлопців, який підписують у 18-19 років за копійки. І вже через рік продають за 5-10 млн. Думаєте таких прикладів мало? Наприклад Ахмед Муса. У 2010 році його підписав голландський Венло у 18 років з нігерійського чемпіонату. А вже через рік продали у ЦСКА за 5 млн. Самуель Калу, який зараз у Бордо. Хлопцю тільки 21. А у 18 його підписав словенський Тренчін, через рік продали в Гент за 1 млн, а бельгійці через 1,5 роки продали хлопця у Бордо за 8,5 млн. Одіон Ігало 11 років тому у 18 перебрався з чемпіонату Нігерії до норвезького Лина. Через рік хлопця продали за 2 млн в Удінезе. А 2 роки тому в Китай за 23 млн. І це я не заглиблююсь. Просто взяв діючих форвардів збірної Нігерії з останнього виклику.

Що заважає Динамо у тій ситуації, що є зараз, працювати на африканському континенті? Ми свого часу знайшли Юссуфа, Каддурі. Селекція – річ надзвичайна. Грані футболу дуже тонкі. Сьогодні хлопець може грати на рівні камерунського містечка, а вже завтра запалювати в провідних чемпіонатах. Найсвіжіший приклад – Самуель Чуквуезе. Хлопцю з Вільяреалу зараз 19 років. Ще 1,5 роки тому він грав в Нігерії. Селекція іспанської команди знайшла гравця. І він вже за рік доріс до першої команди. Зараз це стабільний гравець старту далеко не найбіднішої команди Прімери. Якщо є проблеми із підписанням якісного форварду, то треба шукати. Можна привозити з Африки гравців, дивитись, вивчати. Зрозуміло, що будуть промахи. Але якщо 1 з 3 заграє, то це вже успіхи. Бо затрати мінімальні.

Відсутність якісної роботи менеджменту клуба по підписанню гравців на проблемні позиції останнім часом дійсно починають особисто мене турбувати. Все ж навколо імені Динамо стільки негативу. І тут ще самі підливають мастила у вогонь. Чекаємо на збори і новини зі зборів. Все ж сподіваюсь, що таки хтось з молоді зачепиться за першу команду. А переговори може нарешті до чогось путнього приведуть.

Дякую!

26 коментарів:

ViAn сказав...

https://www.marca.com/futbol/mercado-fichajes/2019/01/11/5c38485e268e3e8d718b4590.html
Справа нарешті рушила з мертвої точки.

Стас сказав...

ViAn,если сие правда,то следующим трансфером ждём опорничка...Опорничка от Вукоевича.)))

ViAn сказав...

Стас, а від кого ж тоді по твоєму буде Соль, як не від Огнєна?))

Стас сказав...

ViAn,я жду хорошего разрушителя в центр поля!

ViAn сказав...

Я також чекаю якісного гравця в центр поля. Та то ми. Ми ж не Хацкевич. Тому від нашого бажання нічого не залежить, нажаль))

ViAn сказав...

Своєчасно я таки написав матеріал. Не скажу, що я у захваті. Про Соля я вже писав раніше. Напишу по факту. Та от кажуть, що він вже в Києві. І проходив сьогодні медогляд вже.

Vitos сказав...

По Солю так понимаю торги только идут, а не всё на мази как инсайдеры писали.

ViAn сказав...

Да, інформація доволі таки суб'єктивна)) Хоча те, що Віллем 2 так само у Марбельї зараз, внсоить багато варіантів на найближчі декілька днів. Та гравцю треба пройти обстеження в Києві перед підписанням контракту. Тому побачимо як все буде. І чи буде взагалі))

Vitos сказав...

Интересно, а кто говорил что Соль уже в Киеве и проходит медосмотр?

ViAn сказав...

Це вчора написали у соц мережі один з Динамівських сайтів. Тобто це не бурбасня якась. Але футболхаб, наприклад, написав інше, що Соль чекає Динамо в Марбельї. Всім же відомо, що його родина зараз в Іспанії, бо новонародженому 22 грудня хлопчику ще місяця не виповнилось.

Николай сказав...
Автор видалив цей коментар.
Николай сказав...

Не знаю как эту новость воспринимать, не знаю про Соля вообще ничего. По видео показался медленным, без особой техники, но «фартовым на удар» и оказывающимся в нужном месте, в нужное время.
Так радоваться его подпсанию возможному или нет всё же? Вроде и испанец, а вроде и чего-то вкуснее хотелось...

ViAn сказав...

Я скажу так, що є у Соля і швидкість, і техніка. Це не форвард екстракласа. Це непоганий форвард, який вміє знаходити свої моменти, вміє вести боротьбу. Я б назвав його більш сучасним, більш молодим і краще апгрейденим варіантом мораєса. Тобто якщо за жуніора максимум - 5 млн, то за Соля максимум - 10. Не так і погано. Але не так і фантастично. Та для сьогоднішнього Динамо, на сьогоднішньому етапі - не найгірший варіант. Ми ж будемо ростити Супрягу і Ісаєнко. От у них є шанси стати куди більш якісними форвардами. Та досвіду атаці треба придбати.
Хацкевич чомусь вперто не бачить африканців у своїй команді. А зря. Все ж африканці - міць, фізика, витривалість. Команді не завадили б 2 гравця з африки. Це б додало нам різноманітності. Африканці в центрі поля - об'єм роботи. Африканці в атаці - потужність. Та селекція Динамо, і головний тренер, чомусь не хочуть дивитись в бік темношкірих спортсменів.

Vitos сказав...

Если форварда не будет в ближайшие 2 дня, то это очередная провальная трансферная кампания. Про другие позиции я уже и не надеюсь.

ViAn сказав...

У нас люблять купляти в останный день трансферного вікна. А потім розповідати про те, що збори не пройшов, треба адаптация. Яка затягується на 2-3 місяці. Тому дійсно якщо форвард не буде підписаний найближчим асом - буде черговий провал відділу селекції і менеджменту команди.

Стас сказав...

Ну,что я как в воду глядел,похоже с Солем пролёт!

KoRchaGiN сказав...

А почему похоже? Последняя новость о Соле на Brabants Dagblad,написана 15 часов назад... Интересно Стас реально владеет информацией иои как всегда на вечерней кофейной гуще погадал

Стас сказав...

KoRchaGiN,никаких инсайдов у меня нет,если что...

KoRchaGiN сказав...

Ну так чем это похоже? Дайте сделке спокойно завершиться - не сотрясая воздух #зрадой... или реально зная Суркисов вопрос может быть запратит дк 3,25 или 3,3 млн долларов или евро???

KoRchaGiN сказав...

https://m.voetbalzone.nl/amp/doc.asp?uid=344746&__twitter_impression=true
Вот отсюда «новость» взята Манией... но тут снова ссылка Brab Dag... Где оригинал новости? Откуда вам похоже стало?

Стас сказав...

KoRchaGiN,гл. тренеру нужно чтобы сей форвард прошёл с командой подготовительные сборы...

KoRchaGiN сказав...

А вот ИМХО появление этого вброса яаный признак того, шо завтра послезавтра будет оффициоз

KoRchaGiN сказав...

Нужна ли была Бангуре, Идейе, Мбокани предсезонка? Если ты Нападающий - ты забиваешь всегда, везде и много

Леший сказав...

Такое впечатление что Месси покупаем

ViAn сказав...

Качелі - нормально)) А емоції тут нічого не варті)) Підпишуть - добре. Ні, то ні)) У Соля які варіанти? Або Віллем 2 і зп 20 тисяч на місяць. Або Динамо і зп 100 тисяч. Плюс підйомні... та що там)) Влітку піде вільним агентом в Туреччину. Буде там отримувати 40-45. А Віллем 2 буде в прольоті. Тому я б не напружувався через вброси і качелі.

ViAn сказав...

А стосовно оригінала, то він є на сайті.
https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-weigert-miljoenenbod-dinamo-kiev-fran-sol-dinsdag-weer-op-trainingsveld~ae75bf34/
Але там не написано, що трансферу не буде. Просто Віллем 2 продовжує начеб-то торги. А Соль каже, що цей трансфер б забезпечив його життя. І це зрозуміло. Він би би за 5 років тут отримав в 8-10 млн мінімум, а може і більше.