середа, 23 вересня 2020 р.

Трансферні пошуки. Центрбеки. ч.2.

 

Динамо сьогодні буде грати проти Генту. Матч має величезну вагу, бо це перша частина лібрето, за якою стоять десятки мільйонів євро. Багато дрібних деталей. Тут і ІМС вперше за багато років полетів на виїзний матч, і Динамо приїхало на день раніше, щоб прогулятись Гентом. Команда ж по суті могла в понеділок тренуватись в Києві, проводити тактичну підготовку. А вилетіти у вівторок. Та тренерський штаб схоже настільки вже знає своїх гравців, що бачить сенс у лише у легкому тренуванні перед матчем. Думаю, що це досвід і практика Луческу. Гент, доречи, теж замутив воду із двома гравцями основи. Півзахисником Кумсом і нападником Депутаром. Кумс, на словах їх штабу, отримав важку травму. Медичний штаб проінформував, що він вилетів на 2 тижні, але у попередній заявці на матч і він, і Депутар з’явились. Кумс – мозок центру поля, рушійна сила команди. Досвідчений гравець, який пограв у топ чемпіонатах. Без нього потенціал Генту суттєво знижується. Але особисто для мене найцікавішою новиною дня стала трансферна чутка про Александера Барбосу. Поговоримо про нього. І ще парочка трансферних варіантів від мене.


25-ти річний аргентинець дійсно є достатньо цікавою особистістю. Високий, потужний гравець, який має гарну координацію рухів, якісне технічне оснащення, безсумнівно класний перший пас. Це гравець вище рівнем за Кадара і Шабанова разом узятих. Але він має один дуже суттєвий недолік, який витікає саме з його емоційної складової. Барбоса – агресивний гравець, який не обирає шляхів і тому його гра дуже брудна. В 10 матчах він заробляє стабільно 7-8 карток, ходить по краю. І, також достатньо регулярно, отримує другу жовту, а з нею і вилучення. Саме тому він не заграв у клубі, який його виховав. Але грав у команді, де був вожаком, капітаном, де тренер знаходив розуміння його емоційності. Тому і зараз він хоча і грає в своїй команді, але лише через матч. Може так заспокоюють його нерви. Другий Гармаш? Можливо.

Луіс Абрам


 

24-х річний перуанський збірник і гравець Велес Сарсфілда. Ще достатньо молодий гравець, який вже встигнув зарекомендувати себе на найвищому рівні.  У Луіса немає потужних габаритів, але він міцно стоїть на ногах, вміє жорстко стояти на ногах і доволі цікавий на другому поверсі. За рахунок швидкості сильно грає один в один, ефективен у підкатах, позиційній роботі. Надійний, адекватний гравець з досвідом і потенціалом. Перший пас – одна з основних позитивних рис Абрама. І трансферна ціна доволі висока. Менше 10 млн він не коштував би. Але наразі до закінчення контракту залишився лише 1 рік, тому тут можна взяти його за 5-6 млн. Тим більше під ЛЧ.

Езекіль Гарай


 

33-х річний аргентинський захисник із величезним досвідом. За спиною у Гарая виступ у багатьох топ клубах. Реал, Валенсія, Бенфіка, Зеніт. Останні 4 роки він провів у Валенсії. Весь час він був гравцем старту. Але на початку лютого отримав травму хрестів. Так, він вже відновився, але без ігрової практики наразі. І Валенсія вирішила не подовжувати з Езекілєм контракт. Вільний агент – гравець такого досвіду і рівня. Це саме те, що потрібно Попову, Забарному і Сироті. Він допоможе вибудувати якісну оборону. З ним ми зможемо говорити про те, що у нас є гравці рівня ЛЧ. Так, це трансфер без перспектив. На 2 сезони максимум. Але для побудови молодої команди такі гравці – на вагу золота.

Дякую за увагу!

58 коментарів:

Стас сказав...

Ещё одна новость,если она и вправду новость,осталась почти незамеченной.Я о том что народ пишет о том,что Шаблия отодвинули от работы над новыми трансферами в ДК.И как я и ожидал его место будто бы занял Запорожану...Я,признаться,весьма этому рад.Это именно то,о чём я писал у тебя здесь.Связь трансферов непосредственно с фигурой главного тренера,а не ставить последнего просто перед фактом!Надеюсь тогда смешных и нелепых трансферов в ДК станет меньше на порядок!

ViAn сказав...

Стас, це було відомо одразу. Луческу має власну мережу агентську. Кажуть, що вона дуже сильна. І так, Запорожану там є найголовнішою людиною. А Шаблій нікуди не дінеться. Він має контракти із 30-ма гравцями Динамо. В тому числі і з багатьма в першій команді. І Шаблій буде пропонувати свої послуги. Але роль Запорожану зараз буде визначальною.

IllyaGIP сказав...

Рух порадував

ViAn сказав...

Рух грав у більшості і міг порадувати значно більше. Але новина дійсно оптимістична.

Vitos сказав...

Будут ли трансферы в случае выхода в ЛЧ, вот в чем вопрос?

IllyaGIP сказав...

Давайте спочатку разберемося чи ми туди вийдемо, а там вже і з трансферами буде видно

Леший сказав...

Маг из Трансильвании... так и привыкнуть можно к победам...

ViAn сказав...

Знаєте, думаю, що все зрозуміло без слів. Грали команди різного рівня. Сумно, що вирішили останні 15 хвилин поберегти сили. Напривозили стандарти і пропустили через воротарську помилку. Але потім взялись за голову. Логічна перемога по грі. Треба було більше забивати у більшості. Всіх з перемогою.

Vitos сказав...

Луч уверенно тянет команду в ЛЧ!

Leonidas B сказав...

Спасибо за пост ViAn! Всех с победой, ну куда же денешься от цыганского фарта! А серьёзно то Динамо наиграло на 4-, не больше. Позитивный момент этой игры то что Динамо старалось держать тренерскую установку, что в принципе и удалось. Но принимая реалии сегодняшнего матча то могли сыграть и агрессивней, на руку сыграла относительно слабая игра Гента, за исключением второй половины первого тайма, когда Динамо по просту отдало инициативу сопернику, на наше счастье то что успели забить ранее и то что Гент не смого извлечь больше дивидендов кроме ответного гола. Во втором тайме удачно удалили Безуса и де Пене удалось прошить бельгийцев вторым голом. Шапаренко сегодняне смог проявить себя каким мы его видели в важных матчах. Замены Динамо толком не смогли добавить должной агрессивности, ни Цыганков, ни Вербич, ни Шепелев не смогли внести должного креатива. Особенно это неприятно видеть со стороны Цыганкова и Вербича, вроде в прошлых сезонах тянули за собой команду а в этом буксуют. В Киеве Динамо играть в тот же позиционный футбол как и с АЗ, если не прорвёт вдохновение, булки рано расслаблять на кону слишком много. Всех ещё раз с победой!

IllyaGIP сказав...

Всіх вітаю.
Жалко що не забили більше. Приємно дивитися на гру, на результат і на впевненість гравців у своїй грі. Все по плану, все продумано. Але поки в більшості проти автобусу з моментами тугувато. Я думаю не хотіли сильно ризикувати.

ViAn сказав...

Леонід, а хто створив другий гол? Циганков? Дійсно все погано у нього з креативом. Статистика матчу така, що Гент у другому таймі 0 ударів в напрямок воріт Динамо. У першому таймі лише 4 удари. Тоді як Динамо нанесло 12 ударів і 9 у ствір. Зробило в 2 рази більше передач, із точністю 90%. Дома буде такий саме футбол. Генту не можна давати ініціативу, бо вони почнуть завантажувати на форвардів. Треба грати першим номером, контролювати м'яч. Не заробляти стандарти біля власних воріт. Так і будуть намагатись грати. Сьогодні Динамо повинно було вигравати 3:0 за грою. Але не вийшло.

Leonidas B сказав...

ViAn, Виктор сильно сдал по сравнению с прошлыми сезонами, ни как не может выйти в этом сезоне на свой привычный уровень, Луческу старается его разогреть в надежде, что он всё же наберёт форму к ЛЧ, куда Динамо попасть уже имеет гораздо больше шансов чем Гент. Ну а в этом матче пару раз ударил по воротам, был удачный отскок, ну и в принципе всё, а Динамо играло уже этот отрезок в большинстве и имела больше простора для атакующего креатива. Ещё не надо забывать про игру с Минаем на выезде 26, ясно что будут начинать те же то что и со Львовом, а если опять не пойдёт игра, опять придётся выпускать лидеров, а во вторник 29 ответная игра, так что физические ресурсы нужно правильно распределить и взять максимум.

Леший сказав...

Минай согласился сыграть в Киеве 26 за что ему спасибо. Гент конечно слабая команда даже по меркам Чукра, но раньше слабость соперника нам не мешала ему проигрывать. А теперь- игроки те же, соперники разные, но какой контраст с сердцами...

ViAn сказав...

Леонід, Циганков банально не набрав ще форму. Але навіть у такому стані він кращий абсолютно всіх гравців Динамо. Його маневреність, швидкість прийняття рішень, виконавча майсетрніть. Плюм пропоную подивитись таблицю бомбардирів сезону, він хоча і мало зіграв, але за ефективністю найкращий. Це головний його показник.
Після вилучення Динамо хоча і грало у більшості, але Гент повністю став у своїх воріт. Про якусь контрігру наш суперник і не думав. Тому доводилось долати масовану оборону. І ми мали декілька можливостей забити. Одну реалізували. Ми перемогли на виїзді у ЛЧ проти команди, яка може і не в кращому стані, але це друга команда Бельгії. І в нашому чемпіонаті вони б точно боролись за золоті нагороди із Динамо і Шахтою. Проблема Генту - відсутність якісного тренерського штабу. І те, що вони продали лідера, а на його місце нікого не придбали, не підготували, глибина лавки в них слабенька. Та це серйозна команда із якісними гравцями. У Зорі таких гравців зараз і близько немає. Але у Зорі є тренер. Тренерський штаб - у футболі дуже важлива складова.

ViAn сказав...

Леший, ту і вся правда про рівень тренерів. Луческу за короткий час і абсолютно без трансферів з цих же гравців поки витискає куди кращі результати. І це при тому, що у нього дуже багато травмованих. А склад дійсно потребує якісного підсилення.

Leonidas B сказав...

ViAn, будем ждать когда Виктор наберёт форму.

Стас сказав...

Я рад за ДК и,как некоторые называют,магию Луческу!Но...Всё это работает до определённого момента и уровня. А далее напряжение будет возростать и не поможет никакая магия Луческу потому как будет нужен класс исполнителей! Я очень надеюсь что цель ИМС не просто заработать денег на короткую,а дальше хоть всё мохом зарости.Потому как главный тренер ДК может и перед фактом поставить,а иначе...Я под это не подписывался.
Стоит так же и сказать о том,что до сегодняшнего дня обстоятельста были явно в нашу пользу! Но продолжится ли это завтра?

ViAn сказав...

Стас, треба йти від матчу до матчу. Я от подивився перший тайм із Десною. 2 штанги і хрестовина в кінцівці першого тайму - є той нефарт. Повинні були вигравати у Десни. Поки Динамо сире. І потрібен час, щоб награти команду. На ЛЧ відновиться Тимчик, Попов. Будемо вірити в трансфери. 2-3 трансфери точно будуть. Тим більше, що зараз виникає питання по людині, яка заміщатиме Супрягу. Соль, Дуелунд, Русин скоріше за все підуть в оренди. Тому чекаємо на Мінай, потім Гент, а потім побачимо. Я просто нагадаю, що минулого року ми із цим складом програвали куди більш слабким суперникам. Зараз бачимо командний прогрес. І все це на хвилі травм і довірі молодим Забарному, Супрязі, Цитаішвілі, Сироті. А ще є Вівчаренко, Лєднєв. Вони всі в обоймі. Луческу просто якісний тренер. Але він не маг. Йому потрібен час, щоб підготувати команду. І трансфери також.

Vitos сказав...

30-го закрывается трансферное окно в Украине, а у нас тишина...

ViAn сказав...

На всьому європейському просторі трансферне вікно відкрите по 5.10.20. В Україні, а так тут кожне літо, трансферне вікно закриється одночасно із більшістю країн Європи.

Стас сказав...

О трансферах можно будет судить если пройдём бельгийцев.Я не удивлюсь и той новости что трансфер вполне может состояться на второй день после игры(если результат для нас будет удачным)с Гентом. Я не пойму Луча если под ЛЧ не будет трансферов.С этим составом, я боюсь, и третье место в группе будет за счастье!

ViAn сказав...

Стас, якщо казати про трансфери, то зараз вже Динамо на 80% у ЛЧ. Так, все може статись. Але результат, а головне - гра, у першому матчі, плюс те, що Гент втратив ще 3-х гравців, я про Яремчука, Безуса і Депутара, тобто склад ще сильніше заслаб. Плюс ми завтра граємо на 7 годин раніше, у Генту перельот в Київ. Ми виграємо тут майже добу для свіжості. Великий плюс - що домовились з Мінаєм грати в Києві, тобто всі розклади за те, що ми у ЛЧ. Тому переговори повинні вже бути на фінішній стадії. Але, як ми бачимо, інсайд не працює. Про всі новини дізнаємось вже по факту підписання. Тому треба вірити. Але, ну мало лі, може Луческу відмовиться від трансферів. З якогось принципу. Тому зачекаємо.

Стас сказав...

ViAn ,Мирча откажется от футболиста которого ему попытаются впарить!А отказаться от трансферов...Это нет.Особо после того как ты для клуба заработал деньги в ЛЧ!По сему Мирча и уйти может.А то что трансферы под ЛЧ нужны это не фокус никакой.Другое дело что Мирча не захочет подставляться на трансферах с мусорки!Прямым занятием клуба.Если Луч отвечает не только за мгновенный результат но и за построение новой команды,то трансферы вроде Соля,Кадара и Кадири,это...Это не Мирчины трансферы.

ViAn сказав...

Стас, я думаю, що може бути таке, що Мірча має ціль. Ціль його дуже проста. Він хоче довести те, що не трансфери зробили шахту тією командою, яка є, а саме його тренерська робота. В Динамо він, можливо, хоче показати, що на базисі власної молоді, без великих трансферів, він може побудувати успішну команду. Підняти цю молодь, продати за хороші гроші. Налагодити поток молоді з дубля в основу. Це одна з версій. Я багато над цим думаю під час футбольних матчів. Для мене важлива ця стратегія розвитку. Тому я вважаю, що трансфери потрібні під ЛЧ і щоб боротись за золото. Але, я от не здивуюсь, якщо їх взагалі не буде. І Луческу піде у ЛЧ саме цим складом.

IllyaGIP сказав...

ViAn, погоджуюсь з Вами. Таке враження, що Луч дійсно хоче довести, що він працює з молодими українцями , розвиває їх, підводить новачків з ю19. Але все ж думаю, що переговори якісь ведуться і просто чекають результат матчу відповіді. Думаю 1-2 трансфери він все ж таки хоче. Але це тільки наші здогадки. Та найголовніше він вже довів. Довів Суркісу, що з тим самим складом та ще з більшими проблемами(багато травмованих) можна робити результат, якщо є у команди тренерський штаб з правильним підходом до діла.

Стас сказав...

Интересно другое,сегодня против Миная начинаем с Дуэлуном в основе.

ViAn сказав...

Ну, Дуелунд може бути на смотринах зараз від потенційного покупця. На другий тайм можуть Супрягу поміняти. Влад додає на очах. Кращий у першому таймі. Чітко видно, що за 2 роки він подорослішав, а зараз стає все більш якісним форвардом. Впевнений, що продавати його ніхто не буде перед ЛЧ. Бо цінник у нього зростатиме з кожним матчем. Доя себе так просто думаю про Рух проти шахти. Футбол у нас зростає. І з Минаєм не так легко. Добре, що забили вже 2. Другий тайм можна дати відпочити гравцям основи.

Leonidas B сказав...

Всех с победой Динамо, выиграли без нервотрёпки, помогло честно заработанное удаление, а дальше всё было делом техники, надеемся игроки получили нормальную практику и приобрели хорошее настроение. Ждём удачной игры во вторник. Так получилось что матч не посмотрел, болел за нашу красавицу Элину, поздравляем её с пятнадцатым титулом в карьере и пожелаем ей удачного выступления на Ролан Гаросе!

ViAn сказав...

Еліну з перемогою. 2 титул у важкому сезоні. Хоча по суті титул здобула у півфіналі, коли переграла білоруску.
Приємно, коли перемоги Динамо сприймаються справою техніки. До хорошого швидко звикаєш)))

hunter сказав...

А ещё Юлиана Бойко с дебютом в Мейн туре,хоть и неудачным,но с 1м номером рейтинга шансов не было

ViAn сказав...

У Бойко взагалі серія матчів із топовими снукерістами вийшла)) Хоча я не бачив. Але хлопець молодий, у нього все попереду.
Ще хочеться відзначити, що Динамо вийшло на 1 місце за підсумками 4-х турів. Дай Бог до кінця чемпіонату не віддамо.

Стас сказав...

Румынский вингер «Стяуа» Деннис Ман до закрытия трансферного окна может сменить клуб и перебраться в «Динамо».

Киевский клуб уже предложил румынам 8,725 миллионов евро за переход 22-летнего футболиста, контракт которого со «Стяуа» действует до лета 2022 года.

Transfermarkt оценивает Мана в 5 миллионов евро. Футболист выступает на позиции правого вингера.
А не тот ли это атакующий игрок которым якобы интересуется ДК? Странно,а я думал что покупка хорошего опорника в приоритете прежде всего.

ViAn сказав...

Це новина тижневої давності, яку вже встигли спростувати в Румунії. А те, що друкують зараз)) Така оперативність))

Стас сказав...

ViAn ,я вот тоже не уверен что ДК сегодня даст 9лямов за румынского вингера.

Vitos сказав...

https://www.transfermarkt.ru/transfer-statistik/transferfenster/statistik/stat/art/s/option/0/kontinent_id/0/plus/1

Как я и говорил для УПЛ трансферное окно открыто еще 3 дня. Я так понимаю что решили что Луч и без приобретений справится. Ну что ж, лучше так чем мусор тянуть.

Леший сказав...

Трансферы идут внутри клуба-селекционеры, врачи - пока есть тренер, который не только тренирует, но и учит - учеников под 30 человек))) тренера вратарей ищут))) не до игроков новых, и это логично, хотя и непривычно)))

Стас сказав...

Леший ,в это я пожалуй готов поверить.Так опуститься это нужно уметь.Поламали всё что выстроил Ребров со свокй командой,а теперь всё с нуля.Это в стиле ИМС,из огня да в полымя!Со всяческими шараханиями в разные стороны.Другой вопрос а как ему удалось уламать Луча? Да ещё и без толковых трансферов?Почистить и разгрузить состав это хорошо,но я не верю в то,что Луческу не нужны трансферы.И трансферы не с мусорки.

ViAn сказав...

А Луческу сказав, що зіграємо із Гентом, тоді і будемо займатись трансферами. Тобто є час для трансферів. Тому я поки не поспішаю із висновками. Зміни в структурі - можливо робити весь час. Тут немає трансферних вікон. Інші лікарі, тренери - нормальний процес. І запустили його після ВВЛ. Ребров в цій сфері не працював. Луческу - людина системна. Тому і буде міняти все. Але вже після виконання головної задачі - вихода в групу ЛЧ. Зараз різкі рухи можуть нашкодити.

ViAn сказав...

Якщо ви послухали ІМСа сьогодні, або прочитали, то він абсолютно спокійно і впевнено каже, що після Генту спокійно сядуть і будуть вирішувати як по трансферам на вихід, так і по трансферам під ЛЧ. І що дійсно Луческу хоче взяти парочку досвідчених гравців. Спокій ІМСа говорить про те, що він знає набагато більше нас про закриття трансферного вікна. І що час після Генту ще є.

Кто-то сказав...

Этот регистрационный период действует не дольше 4 недель. УАФ вроде принимала решение о переносе и начале действия 3.09.2020. Значит конец либо 30.09.2020, либо 01.10.20.

ViAn сказав...

Тоді це говорить лише про те, що всі попередні переговори проведені. І що залишилось пройти медогляд і поставити підпис. І що це достатньо якісні переходи гравців саме під ЛЧ. І нас 30 вересня чекають новини. А на вихід можна працевлаштовувати ще довго, бо там трансферні періоди відкриті мінімум по 5.10.

Стас сказав...

ViAn,тогда подтверждается то,о чём я недавно написал у тебя!Тоесть на этом сайте.Луч не просто так звал ИМС в Бельгию на игру с Гентом. Здесь многие пишут о том что никого Луч не попросит купить для усиления состава ДК...Святая наивность!)))Луч не пришёл бы работать в ДК без картбланша! И сие нужно понимать.Почему такая осторожная игра и почему некоторых игроков даже не выпускают на поле?Очень просто он на них изначально не рассчитывает.А игра осторожная только потому что если на тонкую нить дать больше напряжения то она порвётся.ДК сегодняшнее очень и очень сырое.А игру ставить по серьёзному будет Луч после того как ему купят тех игроков на которых он рассчитывает.А без этого никакого построения не будет.Сейчас играет то,что выстроили Хацкевич и Михайличенко.С некоторыми коректировками и некоторыми добавками для крепости духа!)))Настоящие постройки начнутся после серии нужных Луческу трансферов.И это касается не только игроков.

ViAn сказав...

Стас, от і залишилось трохи почекати. Але те, що Клейтон тихо собі поїхав - дуже радісно і позитивно)) Тепер ще 2 доби і все стане зрозумілим. Наразі головне - вийти в ЛЧ. Думаю, що це важливіше для Динамо за всі трансфери разом узяті. Бо гроші такі точно допоможуть клубу почувати себе стійкіше.

Vitos сказав...

Мне вот интересно, ИМС знает о сроках этого трансферного окна для УПЛ, или он собирается пригласить толковых игроков под 6 матчей ЛЧ до Нового Года...

Стас сказав...

А наши ,якобы, дополнительные условия по трансферу Соля возможно не что иное как продолжение истории о намечающихся трансферах под ЛЧ.Если ДК попадёт в ЛЧ тогда будет куплен новый центр форвард вместо Соля.Если же не попадём то испанец останется у нас.

ViAn сказав...

Я впевнений, що в клубі знають набагато більше за будь-кого з нас про трансферні вікна, трансферні правила.

Vitos сказав...

Та да, с Каргбо уже показали

Стас сказав...



Бразильский полузащитник Клейтон был замечен на базе "Динамо".


Футболист продолжает тренироваться с киевлянам, вопрос с продолжением его карьеры еще не решен.
Все не так тихо и хорошо как ты думаешь!

ViAn сказав...

Ага, майже 3 тижня нічого про нього не чутно було. З першою командою не тренувався, а виявляється він досі в Києві))

Стас сказав...

ViAn ,некто Циганык сказал что в разговоре с Луческу услышал те позиции,что требуют усиления уже после попадания в основную сетку ЛЧ...Надо же и центр защ и опорничек и даже вингер с фланговым защитников и цент форвардом!Почти пол команды.Что-то многовато будет.Правда в одном со мной согласился левые трансферы и навязывания агентами своих клиентов при Мирче сходят на нет.Кто бы сумливался я не стану)))

ViAn сказав...

Стас, Циганик відомий бла-бла-бла)) А трансферне вікно в Україні закривається 6.10.20. Це офіційна інформація))

Стас сказав...

ViAn ,да понятно что пол команды для Луча ИМС не купит!))) Но если для ДК игра против бельгийцев пройдёт успешно то будет очень интересно глянуть на новости трансферные в ДК. Я сразу же сказал, что не верю в то,что Мирча после попадания в ЛЧ не попросит солидного усиления.

Vitos сказав...

Трансферное окно в Премьер-лиге закроется 6 октября. Зимой оно будет с 31 января по 2 марта.
Каюсь, был не прав.

Леший сказав...

Предлагали Реброву Русина- не договорились по цене. В четверг ждут гостя рейсом из Вены- на пятницу бронь в Борисе на медосмотр. Везут бразильца, позицию не знаю, но вроде он идёт вместо Супряги. Хотя если бы забрали Русина, а по нему определились сегодня, ещё и Супрягу отдавать?Сейчас в клуб много кто приезжает, но бронь в Борисе это интересно...

ViAn сказав...

Ну, не вірю в те, що Супрягу віддадуть. Кажуть, що Яремчук іде в Болонью. Супряга коштує дуже дорого для Болоньї. А дургий форвард потрібен, бо Русін і Соль під схему не підходять. Та я б не робив на трансфери такої надії великої. Бразилець - логічно. Краще налаштовувати себе на слабкі трансфери і отримати когось хорошого. По форварду скажу власні думки. Алешандре Пато зараз вільний агент. Досвідчений форвард, 31 рік, бразилець. Гравець рівня ЛЧ. Це думки.

Леший сказав...

По Супряге там есть нюанс- права на него принадлежат агенту. Да и в 21 веке есть рабство)))) поэтому решают не братья, а чувак который заплатил им 1,5 года назад за эти права. По логике клуба продавать сейчас нельзя, но бабло побеждает все и всегда... Посмотрим- может договорятся как то

Стас сказав...

Леший ,но и с агентом можно договориться!))))