понеділок, 28 вересня 2020 р.

Потрібна максимальна концентрація.

 

Скажу чесно, що я давно не був настільки спокійним перед матчем такої ваги. Ні, у мене немає зневаги до суперника. Я прекрасно розумію, що Гент – вмотивована команда, яка має гравців високого рівня майстерності. Так, на сьогодні ця команда виглядає розбалансованою. В середині команди ситуація нервова, напружена. А риторика головного тренера, який розповідає, що у них все добре, нагадує мені Хацкевича і Михайліченка. У них теж все було добре. Та футбол іноді дивує. Для прикладу можна подивитись на програші Баварії чи МанСіті, Дортмунда чи Вулверхемптона. Тому потрібна максимальна концентрація.


Ситуація в Генті дійсно схожа на агонію. Безумовно цей тренерський штаб, який і так є в.о., у випадку не вихода до групового етапу ЛЧ буде так само відправлений у відставку. У бельгійських ЗМІ тема зміни тренера в Генті – тема №2. А тема №1 – майбутній трансфер Яремчука. В Київ привезли навіть Чекветадзе, який абсолютно не відновився від травми, але під дією ліків може зіграти. Як це вплине на травму, на здоров’я? Так само, як і на Кумса, якому форсують одужання. Завтра  будуть кидати в бій всі активи. Навіть у такому недолікованому стані. Яремчук же дійсно відмовився летіти в Київ. Просто відмовився і готується залишати Гент. Тому в Київ приїхала команда в агонії. Але в агонії суперник може вжалити. Тому потрібна максимальна концентрація.

У Динамо ситуація робоча. Команда поступово додає у грі. З’явився спокій, впевненість. Гравці вірять тренеру. Тренер вміє підготувати команду на важливі матчі. Якісно проводить ротацію. Всі в Динамо розуміють, що вихід в груповий етап – для команди головна задача сезону. Тому ніякої розслабленості, недооцінки не буде. Команда грає вдома. Стартовий склад легко передбачити по майже всім позиціям. На сьогодні особисто для мене залишається питання лише по тому Циганков чи Родрігес будуть грати справа. Як по мені, то Родрігес – людина для стресових ситуацій. Такого адреналінового гравця, який проявляє свої найкращі риси саме у складних матчах, у складних моментах, важливо мати в обоймі, та все ж краще на лавці. Хоча Родрігес дає дуже якісний перехід в контратаки. Тому головне питання – Циганков чи Родрігес. Я все ж думаю, що буде Циганков.

Зараз абсолютно не хочеться думати про трансфери. В думках є концентрація перед майбутньою грою. Треба вийти і довести свою силу, свою готовність до групового етапу ЛЧ. Тому підтримаємо Команду!

Дякую за увагу!

16 коментарів:

ViAn сказав...

Подивився тренування перед Гентом. І не побачив Русіна, Дуелунда і Цитаішвілі. По Гіо, як я зрозумів, є якась інформація, що він вже відправлений в оренду. Луческу дуже агресивно сьогодні сприйняв по ньому запитання. Русін і Дуелунд, як я думаю, вже теж відправлені. Бо з командою не тренуються. Хоча, можливо вони не прошли в обойму на завтрашній матч.

Vitos сказав...

«Динамо» провело предматчевую тренировку перед встречей с «Гентом», сообщил «Футбольный формат».

Индивидуально занимались Миккель Дуэлунд, Назарий Русин, Роман Вантух, Денис Попов и Георгий Цитаишвили.

ViAn сказав...

Попов тренувався у загальній групі. Це легко побачити на відео.

Leonidas B сказав...

Динамо нужно сыграть агрессивнее чем в Бельгии. Насчёт состава то Луческу всегда выбирает оптимальный. Из Родригеса или Цыганкова выбрал бы Родригеса, а Цыганкова на второй тайм, когда соперник уже подустанет и будет больше свободных зон, в первом тайме бельгийцы попытаются ещё бодаться, ведь им нужно забивать два мяча.

ViAn сказав...

Те, що Русін змінив номер - говорить про те, що готують номер для новачка. Ну, Пато більшість кар'єри грав 7 номером. Ще 10 і 11. Але всі ці номери у нас зайняті недоторканими гравцями. Окрім 11. Але всі вже заграні. Тому думаю, що 70-й номер звільнили для майбутнього новачка. Я знайшов ще двох цікавих бразильців, на яких міг би зупинитись Луческу. Цілком можливо, що завтра напишу нпа цю тему матеріальчик.
p.s. Стартовий склад без сюрпизів у нас. І абсолютно без сюрпризів у Гента. Кумс на лавці, в Чакветадзе поза заявкою.

Vitos сказав...

Поймал себя на мысли, что не помню когда мы последний раз проходили в ЛЧ через квалификацию.

ViAn сказав...

Точно в 98 проходили. Але і пізніше проходили, коли Буряка звільнили. Турків проходили тоді.

SWIFT сказав...

Ярмоленко играл под 70. Может ему?)

Vitos сказав...

Без ВВЛ Трабзон, Спартак и Менхенгладбах в сезоне 12-13 последний раз. 8 лет не получалось квалифицироваться.

Vitos сказав...

Удачи нам всем!!!

ViAn сказав...

SWIFT, я про Ярмоленко вже писав. Цілком можливий варіант. Яким би фантастичним він не виглядав би.

Parker сказав...

Усіх з впевненою перемогою!
Досить спокійно й виважено зіграли. Ніхто особливо не випадав, корисно зіграли Супряга, Буяльський та Бущан.
Не пам'ятаю, коли ми настільки потужно виступали на євроарені.
Тепер чекаємо на посилення для ЛЧ, адже вже маємо більше 20 мільйонів євро.

З повагою, Parker.

Leonidas B сказав...

Всех с победой и ЛЧ, там может Динамо ждёт аутодафе, но молодым надо же набираться опыта на самом высоком уровне. ИМС уже чешет репу, где взять денег на трансферы, деньги ЛЧ придут ведь только через год. Спасибо Луческу за работу, класс есть класс, теперь ИМС должен ответить, мяч на его стороне. Лучший игрок матча Жора, как никак больше десятка сейвов, при стандартах Динамо лажает по чёрному. Стартовый состав на данное время оптимальный, остальные годятся только для игр внутри чемпионата, что не может тревожить, пора бы уже Вите и Вербичу набрать кондиции, а то с заменами уж совсем кисло получается на играх ЛЧ. Всех с победой!!!!!!!!!!!!

ViAn сказав...

Можна довго розбирати цей матч. Забезпечили 3:0 і чомусь втратили гру. Віддали м'яч. І повернути м'яч так і не змогли. Бущан потащив. Тепер інтрига - з ким потрапимо в групу. І по підсиленню. Воно потрібне. Це об'єктивно. Стосовно грошей, то за перемогу над АЗ Динамо отримало 5 млн євро. За вихід у групу ЛЧ отримає Динамо 15 млн, плюс біля 17 млн за рейтинг клуба за останні 10 років. Тобто вже маємо 37 млн. Плюс телеправа. Це 7-8 млн, але виплати будуть по завершенню сезону десь в липні-серпні 2021 по телеправам. І 900 тисяч за кожне набране очко в груповому етапі. Тобто по суті 37 - гарантована сума. Яку вже заробили. Тому чекаємо на цікаві трансфери. Як на вхід, так і на вихід. Всіх з перемогою!

Oleksii сказав...

тільки мені здається, що ВІтя всьо... ну взагалі не похожий на себе! ні думки, ні командної гри і вже не перший матч. Хочу помилятись, але як на мене, то користі з Родрігеша більше буде ( гра в захисті і пресинг). А Вітя просто лопнув і втратив впевненість після травм.

ViAn сказав...

Вчора просто був специфічний матч після 3:0. А Віктор у попередніх матчах був одним з кращих на полі. Якби він грав з перших хвилин, то ми б побачили іншу гру. Родрігес вчора по суті нічим не виділявся особливо. Інша справа Супряга, який вчора посуті створив всю різницю. Вчергове. А от хто дійсно мені поки не подобається, так це Вербіч. Він вчора вийшов і на обрізав. Циганков же по суті створив 2 небезпечні моменти після свого виходу. В чемпіонаті у Віктора 3 голи за 186 хвилин наполі. У ЛЧ він провів поки лише 60 хвилин. По 30 в кожному з матчів. Це дуже мало.